DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Při sebepřemáhacích praktikách (včetně výcviku) musí být úplně nahá otrokyně po celou dobu zřetelně pohlavně vzrušená, resp. rozdrážděná. Silnější sexuální rozdráždění ženě podstatně ztěžuje správné sebeovládání a její sebepřemáhání je pak mnohem obtížnější.

   K pohlavnímu rozdráždění otrokyně a průběžnému udržování jejího pohlavního vzrušení na patřičné úrovni se v sebepřemáhacím sexu užívají dva způsoby sexuální stimulace: manuální dráždění poštěváčku mužem nebo její nepředstíraná onanie řízená jeho povely. Tyto dva způsoby stimulace jsou pro většinu žen nejen nejúčinnější, ale mnohdy i jediné, kterými vůbec dokáží dojít k vyvrcholení; podle odborných publikací je vaginálně citlivá jen asi třetina žen.

   Během sebepřemáhacích praktik dráždí Pán nahou otrokyni zásadně manuálně (prsty) na eroticky nejcitlivějších místech jejího přirození (na poštěváčku), případně též na bradavkách prsů, nebo před ním nahá otrokyně podle jeho pokynů či povelů nepředstíraně onanuje.

   Pro sebepřemáhací sex nemá ženina pochva zdaleka takový význam jako pro pohlavní styk; mnohem významnější je naproti tomu právě poštěváček a celá stydká rýha včetně malé hladké plošky, která se vytvoří po rozevření malých stydkých pysků těsně pod poštěváčkem v horní části stydké rýhy, zbarvená podle momentálního vzrušení ženy růžově až červeně.  

   Této plošce budeme v dalším textu říkat "Venušin prostor" - a přestože není dotykově příliš eroticky citlivá, má pro naše účely značný význam, neboť ji lze zajímavě využít k různým neobvyklým úkonům a experimentům; je možné ji tedy vřele doporučit zvýšené pozornosti mužů (Pánů) při náročnějších sebepřemáhacích praktikách.

   Úplně nahá otrokyně musí během dráždění či onanie stejně jako po celou dobu praktiky (!) před svým Pánem a případnými dalšími přihlížejícími zcela přemáhat svůj přirozený stud, stále reagovat celým nahým tělem a přitom sama dbát, aby si její Pán a všichni ostatní přítomní mohli v každém okamžiku učinit přesnou představu o momentální úrovni jejího pohlavního vzrušení!

   Manuální dráždění nahé otrokyně na stole a její naprosto nepředstíraná onanie před Pánem jsou vlastně dvě základní sebepřemáhací praktiky s doslova nepředstavitelným množstvím rafinovaných variant. Pán proto hned v úvodu každé praktiky nahou otrokyni manuálně rozdráždí nebo před ním otrokyně začne podle jeho povelů nepředstíraně onanovat.

   Pán musí mít možnost neustále pozorovat celé nahé tělo otrokyně pohledem, kdykoli je libovolně ohmatávat a provádět na něm jakékoli manipulace; úplně nahá žena musí vědět, že je stále pozorně sledována.

   Po celou dobu manuálního dráždění či onanie muž pozorně sleduje veškeré její reakce, zatímco drážděná nebo onanující žena je povinna jako otrokyně dávat veškeré projevy své pohlavní rozkoše partnerovi (coby svému Pánovi) celým nahým tělem beze studu najevo!

   Při pohlavním spojení (styku) v jakékoli podobě samozřejmě není něco takového možné, muž přitom nikdy ženu celou nevidí a nemůže tedy její nahé tělo a jeho sexuální reakce náležitě pozorovat (nehledě na to, že je sám zpravidla značně zaneprázdněn vlastní rozkoší), a proto programy sebepřemáhacích praktik - stejně jako sebepřemáhací sex vůbec - zásadně s žádnou formou soulože neuvažují.

* * *

   Během praktik leží úplně nahá otrokyně většinou na stole naznak v základní pozici rozevřená s úplně roztaženýma nohama ohnutýma v kolenou (koleny od sebe, chodidly k sobě), rukama oddaně položenýma dozadu za hlavu (dlaněmi vzhůru) a vyceněným přirozením.

   V této pozici má Pán k jejímu nahému tělu nejlepší přístup a je nesporné, že její vnitřní pocit sebeodevzdání do rukou muže je zdaleka nejintenzivnější. Pro zvýšení dráždivého efektu, vystupňování vzrušujícího pocitu nepředstírané odevzdanosti otrokyně a jejího sexuálního požitku při dráždění je vhodné a tedy žádoucí podložit rozkrok ležící otrokyně co nejvýš vzhůru.

   Pohled na roztaženou (roz)drážděnou nahou ženu ležící před ním na stole muže většinou nutí k tomu, aby si ji nějak vyzkoušel a případně ji přitom i různě potrápil, nicméně ženám to nebývá příliš nepříjemné, protože mu tak mohou očividně dokázat svou náklonnost a projevit mu tímto zvláštním způsobem sebezapření a určitého sebepřemáhání svou oddanost.

* * *

   V případě, že nahá otrokyně bude podle strohých povelů Pána nepředstíraně onanovat, jí muž v úvodu praktiky nařídí, aby se místo ulehnutí do "základní posice" na stůl připravila na určeném místě předem určené (a prakticky "vyzkoušené") posice k onanii. Tato pozice závisí na uvážení muže, u trvalé otrokyně pak výhradně na rozhodnutí jejího Pána.

   Nahá otrokyně musí onanovat zásadně čelem ke svému Pánovi, stále přísně dodržovat určenou posici a sama dbát, aby na ni pořád dobře viděl, zejména na intimní místa (prsy, rozkrok), stejně jako do obličeje a mohl dobře pozorovat veškeré projevy jejího vzrušení včetně mimovolných sexuálních reakcí jejího nahého těla.

   Nepředstíraná onanie úplně nahé otrokyně před Pánem čelem k němu, zejména vstoje, vkleče, vleže na zemi nebo vkleče na stole je bezesporu již naprosto přesvědčivým důkazem její úplné odevzdanosti do jeho rukou!

Správné sexuální chování

   Po dobu dráždění i onanie musí úplně nahá otrokyně usilovně přemáhat svůj přirozený stud, ochotně vystavovat celé své nahé tělo a jeho nejintimnější místa pohledům a dotekům Pána, podvědomě (zpočátku i vědomě) kontrolovat stupeň svého vzrušení, reagovat před Pánem a případnými dalšími přihlížejícími naprosto otevřeně, nijak netlumit své sexuální reakce, naopak je na důkaz své naprosté odevzdanosti sama zdůrazňovat, úplně nahá dávat své vzrůstající pohlavní rozdráždění Pánovi a případným přítomným celým tělem jasně najevo, před jeho (jejich) zraky přirozeně, pravdivě sexuálně reagovat, beze studu zdůrazňovat celým nahým tělem veškeré projevy své rozkoše a stále dbát, aby si pozorně sledující partner i všichni ostatní mohli podle jejího chování a intenzity jejích reakcí učinit v každém okamžiku přesnou představu o momentálním stupni jejího rozdráždění.

   V reakcích a celkovém chování nahé otrokyně musí být stále - tedy nejen během dráždění či onanie - dobře vidět fysiologická (funkční) závislost mezi stupněm jejího pohlavního vydráždění a změnami vzhledu nebo činnosti orgánů jejího těla (zejména prsů a pohlavních orgánů) a v neposlední řadě též její psychikou, což je ovšem možné jedině tehdy, pokud se otrokyně vnitřně zcela uvolní a skutečně se odevzdá svému Pánovi celá úplně na pospas.

   Fysiologické pohlavní vzrušení se v nahém těle drážděné či onanující otrokyně pozvolna šíří z rozkroku do okolních částí a nakonec jí ovládne celé tělo. Pán musí mít možnost po celou dobu sledovat všechny sexuální reakce jejího nahého těla, a proto jí musí stále bezpodmínečně vidět do tváře, na prsy a pokud možno i do rozkroku, aby mohl důkladně pozorovat všechny fyziologické pochody a další změny probíhající v jejím těle, na prsních bradavkách, na břiše, při dráždění a onanii vleže i v rozevřených rodidlech a popř. na konečníku.

   Pán i všichni další případní přítomní drážděnou či onanující otrokyni pozorně sledují, přitom musejí mít po celou dobu jejího manuálního dráždění nebo onanie ničím nerušenou možnost pozorovat všechny její přirozené sexuální a jiné reakce, neustále jí vidět do tváře, do očí, na prsy, na břicho a do rozkroku, a soustavně sledovat průběh jejího vzrušení včetně změn, ke kterým přitom v jejím těle, zejména v jejích pohlavních orgánech dochází; pokud to její posice a způsob dráždění či onanie dovolují, musejí mít možnost sledovat i postupné nalévání stydkých pysků jejích rodidel krví, změnu jejich zbarvení z růžové barvy na vínově rudou krátce před orgasmem atd.

   Nahá otrokyně přitom musí po celou dobu trvání praktiky, tedy nejen během manuálního dráždění nebo onanie, respektovat tzv. „čáru bezbrannosti“, tedy myšlenou přímku v úrovni ramen, pod kterou se nesmí svého nahého těla za žádných okolností dotknout (neboť celé její tělo je bezvýhradným vlastnictvím jejího Pána) stejně jako nesmí v žádném případě po celou dobu praktiky zavírat nebo přivírat oči (nad rámec občasného mrknutí)!

   Ve skupině se mohou jednotliví členové - muži i ženy - v manuálním dráždění nahé otrokyně pod vedením jejího Pána podle jeho pokynů průběžně střídat. Do vrcholného stadia rozkoše (extase) a k orgasmu by však měl otrokyni zásadně dovést její Pán!

   Během dráždění nebo onanie může Pán s nahou otrokyní průběžně mluvit nebo jí klást různé otázky, např. se jí ptát na momentální stupeň rozdráždění nebo s ní hovořit o jejích pocitech, o její naprosté bezbrannosti nebo o tom, co ji po patřičném vydráždění čeká, vyptávat se jí na stupeň a "kvalitu" jejího pohlavního vzrušení a dávat jí různé povely a rozkazy, např. "Vypni se!", "Roztáhni se víc!", "Nadzdvihni se v rozkroku!", "Otevři ústa!", "Dýchej zhluboka!", "Napni ruce dozadu!" a podobně. Drážděná otrokyně se mu přitom na povel (případně na jeho předchozí výzvu sama) upřeně dívá do očí.

   Ve skupině mohou s drážděnou otrokyní, pokud právě neplní úkoly Pána, mluvit i další přítomní přihlížející, a přitom jí mohou klást i různé dráždivé dotazy, na které musí otrokyně ihned pravdivě odpovídat; rozkazy jí však mohou dávat pouze s výslovným souhlasem Pána.

   Co patří k oněm základním projevům (známkám) nepředstíraného pohlavního rozdráždění, které by žena zásadně neměla coby otrokyně nijak tajit (tlumit), ale naopak je dávat před Pánem naprosto zřetelně najevo?

  • - občasné mimovolní stahy těla, jejichž častost a intenzita spolu s jejím stoupajícím pohlavním vzrušením zvolna vzrůstá
  • - spontánní svíjení v důsledku stoupajícího rozdráždění
  • - různé dráždivé výroky
  • - dobře patrný nástup předorgastické extase
  • - naprostá uvolněnost během orgasmu  

   Správná otrokyně musí před Pánem sexuálně reagovat zásadně celým nahým tělem!

   Při dráždění nebo onanii vleže dává otrokyně Pánovi průběžně najevo své rozdráždění i úhlem roztažení svých nohou.

 

Přerušování manuálního dráždění nebo onanie

   Při sebepřemáhacích praktikách je samozřejmě záměrem vystupňovat sebepřemáhání otrokyně na nejvyšší možnou míru. Pán ji proto musí otrokyni po celou dobu udržovat ve stavu co nejsilnějšího pohlavního vzrušení, současně stupňovat její nepředstírané sebepřemáhání a přitom dbát, aby se bez jeho souhlasu sexuálně nevybila; proto nesmí po každém rozdráždění otrokyně následovat její vybití orgasmem - ten pro ni naopak musí být poměrně vzácností a vždy ho musí mít předem výslovně povolen!

   Pro účinné vystupňování jejího rafinovaného a eroticky vzrušujícího sebepřemáhání otrokyně do maxima napíná Pán po celou dobu praktik naprosto cílevědomě, záměrně a promyšleně její sexuální aparát, opakovaně ji vydražďuje až bezprostředně před vyvrcholení a dráždění, resp. onanii, rázně přeruší většinou krátce před příchodem jejího orgasmu, mnohdy až v posledních vteřinách před prvním stahem těla, a i když to otrokyni v těle někdy mírně cukne, k orgasmu u ní už nedojde; prudce rozdrážděná otrokyně pak musí plnit různé nepříjemné či nepřirozené úkoly a ochotně spolupracovat při provádění nejrůznějších úkonů a manipulací na svém těle.

   Čím nepříjemnější, nepřirozenější nebo namáhavější tento úkon či úkol je, a čím více se při něm musí otrokyně přemáhat, tím více musí být předtím sexuálně rozdrážděná!

   Během praktik má Pán po celou dobu právo řídit veškeré chování nahé otrokyně a podle vlastního uvážení usměrňovat - i během dráždění nebo onanie - všechny její sexuální a jiné reakce, pohyby a další tělesné funkce, které je aspoň částečně schopna ovládat vědomě.

   I při déletrvajících praktikách je nezbytné udržovat pohlavní rozdráždění otrokyně po celou dobu praktiky. Pán proto musí v pravidelných intervalech obnovovat její sexuální vzrušení a dbát, aby byla stále zřetelně pohlavně vydrážděná s cílem zajistit dodržení základního pravidla sebepřemáhacího sexu, totiž že sexuální aparát otrokyně a její pohlavní ústrojí se smí začít zklidňovat teprve až po úplném skončení praktiky!

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 215 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 215

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara