DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Znáte to - je přece zcela samozřejmé, že Američani na Měsíci nikdy nebyli, 9/11 zorganizovali židozednáři a Elvis žije na odvrácené straně Měsíce na utajované základně little green men. Nebo šediváků, tady se názory rozcházejí. Konspirační teorie hýbou světem a ta se snímky utajované vojenské základny kdesi v pusté a bohem i lidmi zapomenuté části Tichomoří, pořízenými utajovaným - z prdele vytaženým - ajfounem inženýra IBM, pracujícícho pro Apple na utajovaných projektech nepatří ani zdaleka k těm nejšílenějším. A protože můj oblíbený server si klade za cíl držet ... ehm... prst... na tepu doby, přispěji konspirační teorií vlastní.

Zcela jistě za to můžou ilumináti. Nebo vlastně židozednáři. A je docela dobře možné, že se za tímto účelem židozednáři spojili s ilumináty a jako technické vedení si k tomu přizvali šediváky. Nebo LGM, to ještě není úplně jasné. Co ale úplně jasné je, že potřebná technologie není pozemského původu a zcela jistě se to neobešlo bez nanotermitu a mikroplutoniových jaderných náloží. Seimlogické záznamy, ukazující charakteristické zvuky temného dunění brum-tu-dum-tudum to jednoznačně dokazují, nehledě na seismology, chytají se zděšeně za hlavu.

Probíhá to plíživě, tak, aby si lidi ničeho nevšimli. Zatímco se jim na hlavy sypou "nenápadně" z dopravních letadel rozprašovaná chemtrails a poskytují jim neškodný náhradní cíl pro nadávání a vytváření konspiračních teorií, velký Žid v pozadí tahá za nitky a potměšile se usmívá pod pejzy. A víkendy se nenápadně, sekundu za sekundou zkracují. Celosvětové z Nového Jorku řízené spiknutí každou sobotu na všech etalonech času na světě provede utajované manipulace a takto ukradený čas prodá šedivákům, kteří ho pak použijí proti lidstvu v nějakém obludném experimentu. Je docela dobře možné, že v tom jedou i LGM a příšery s broučíma hlavama, na každý pád z toho neskutečně bohatnou Rothschildové, Rockfellerové a ještě pár dalších, zatímco obyčejní lidé (tm) chudnou a na obsah narvaných nákupních košatin v Hypernově, Bille a dalších židáckých prodejnách se musí zadlužovat u židáků.

OK, dosti konspirací, stejně je vymýšlejí židozednáři kvůli tomu, aby si lidi nevšimli, že ty víkendy jsou čím dál, tím kratší.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 199 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 199

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara