DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Když skončil její oblíbený pořad, vypnula televizi. Poručila mu, ať si klekne. V tu chvíli přestal být podložkou pod jejíma nohama a poslušně si klekl, čelem k ní a s hlavou sklopenou k podlaze. Bylo vidět, že má po několika hodinách ve stejné poloze otlačená kolena a lokty. Byla si jistá, že jej to musí docela bolet, ale stejně se neodvážil ani ceknout. Usmála se. Když spolu začínali, dělával větší problémy.

    Sáhla do výstřihu své těsné blůzky, mezi svá mladá pevná ňadra, a vytáhla malý klíček na řetízku, který tam schovávala. Všimla si jeho kradmého pohledu, jak opatrně sledoval, co jeho paní dělá.

    Nevychovanost! Prudce trhla za vodítko, které doposud pokojně spočívalo v jejím klíně. Otrok to nečekal a vyrazil ze sebe tlumený sten, když málem přepadl obličejem na zem. Přitáhla si ho nemilosrdně až mezi svá kolena. Když se jí zdálo, že otrok je v dostatečně vhodné pozici a příliš se nevrtí, poručila mu vstát a naklonila se k jeho přirození.

    On už věděl, co mu chce dělat a jeho srdce se rozbušilo. Byl si jistý, že Ji potěšil včerejší vzornou službou při úklidu Jejího bytu. Věděl, že jej za to čeká odměna a odměna teď byla v Jejích krásných hebkých rukou.

 

    Jak tam stál, cítil, jak se mu do žil vlil příval vzrušení, který doputoval až k jeho ptáku. Jeho nástroj se vzedmul, ale dál to nešlo. Narazil na malou těsnou klícku, vyrobenou právě k tomuto účelu. Tuhle kovovou pomůcku mu Paní nasadila hned ten den, kdy dostal obojek. Od té doby mu ji sundala jen výjimečně. Říkala, že jeho mužství patří jenom Jí a klíckou se jistí, že nebude mít styk s jinou. Pravdou bylo, že si ho nemohl ani pohonit, když dostal chuť. Poslední orgasmus měl před několika týdny, když mu to bylo dovoleno. Připadlo mu to jako věčnost. Byl závislý jen a jen na Ní a na jejím malém klíčku.
    
    Teď její jemná ručka obepnula klícku, skrz kterou se tlačil jeho nedočkavý pták. Nahmatala malý zlatý zámeček a odemkla jej. Bez ohledu na to, jak ho to muselo bolet, stáhla klícku dolů z napolo ztopořeného penisu. Ten se před ní vztyčil, po týdny úmyslně nevyužívaný, s koulemi plnými semene. Nedotýkala se ho. Jen mlčky s uspokojením pozorovala, jak se otrok třese blahem. Pak ji něco napadlo.
    
    Poručila mu znovu pokleknout a bosou nožkou v síťované punčošce mu přejela po ptákovi nalitém k prasknutí. Muž ze sebe vyrazil sten rozkoše. Když to udělala ještě jednou, zajíkal se blahem. Věděla, že když kontroluje jeho orgasmus, má ho ve své moci. Nechala ho tam ještě chvíli jen tak klečet a sledovala, jak se mu pod kůží rudou vzrušením, rýsovalo svalstvo. Pak si rukou sjela mezi nohy, poodhrnula krajkové kalhotky a začala před ním dráždit svůj poštěváček. Dovolila mu dívat se, ale svého nástroje se nesměl ani dotknout.
        
    Chvíli ho takhle mučila. Když už viděla, že jeho nedočkavost hraničí s šílenstvím, natáhla své nožky před něj a řekla, ať se na ně vycáká.
    
    Začal si ho okamžitě honit.
    
    Věděla, že po těch týdnech půstu, mu to nebude trvat dlouho, než bude hotový. Poslouchala jeho vzrušený dech, a když věděla, že mu zbývají už jen sekundy, poručila, ať zastaví. Překvapeně a jen neochotně odsunul svou ruku ze svého pulsujícího miláčka.
    
    Zvedla se, vzala pouta a pro jistotu mu spoutala ruce za zády. Pak se vrátila k jeho nadrženému ptáku, který tam pořád stál v pozoru. Stačilo se ho jen dotknout, aby vybuchnul. Rukou mu opatrně podebrala koule a mírně je zamnula. Otrok rozkoší zavrněl.
    
    Jemným třením jej přiváděla k nejvyšším branám extáze. Nehodlala však nechat ho projít skrz.
    
    Náhle pustila jeho kulky a vlepila mu facku, že mu hlava ustřelila bokem.
    
    „Co sis myslel, nicko? Že tě nechám, abys mi to tady znečistil?“ zasmála se krutě, ale to ještě nebyl konec.
    
    Ohnula si jej přes opěradlo křesla a vzala rákosku. Začala s výpraskem, neochotna slyšet jeho úpěnlivé prosby.
    
    Když se po značném počtu ran na jeho pozadí objevila krvavá jelita a z jeho očí se řinuly slzy bolesti, přestala. Jeho mužství se mezitím vrátilo ke své schlíplosti. Rychle mu nasadila zpět klícku, dokud šok z bolesti neodezněl. Věděla, že jinak by se mu hned postavil znova. Klícku zamkla a klíč si vrátila zpět do výstřihu.
        
    Jeho oči na ni vyčítavě hleděly.
        
    Pro dnešek mu ten drzý pohled odpustila, ale zároveň si uvědomila, že je tu ještě spousta věcí, čemu jej musí naučit.
    
    Pak ho poslala domů.
    
    Trochu přemýšlela, jestli správně odhadla stupeň výchovy, a on ji po dnešku nebude chtít opustit. Ale nakonec usoudila, že už je dost zpracovaný a prostě to nedokáže. Věděla, že jen co si vylíže své bolístky, zase se poslušně vrátí. Obvykle to totiž nebývali otroci, kdo z vlastní vůle opouštěl tenhle typ vztahu.
    
    Jen se pousmála. Bylo snadné držet muže v hrsti. A pak, kdo je tu silnější pohlaví...

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 386 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 386

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara