DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Otrokyně musí přistupovat ke každé praktice naprosto zdravá, odpočinutá a pokud možno v dobré tělesné, psychické a sexuální kondici. Před náročnějšími praktikami by neměla v den uskutečnění praktiky již vykonávat žádnou psychicky nebo dokonce tělesně namáhavou práci.

   Ke každé praktice se žena (otrokyně) důkladně připraví a po pečlivé, předem dohodnuté přípravě (koupel nebo sprcha, příp. vyprázdnění, nalíčení, úpravě účesu atd), v jejím úvodu - pokud možno v přesně určené době nebo okamžiku - vstoupí coby otrokyně do místnosti a předstoupí úplně nahá, patřičně připravená a dokonale upravená před svého Pána, vypne se před ním do Pozoru. Přesný okamžik jejího vstupu do místnosti před Pána je vhodné předem určit.  

   Pro postup ženiny přípravy lze stanovit závazná pravidla. Pokud však její příprava probíhá v době, kdy je muž (Pán) přítomen, záleží její podrobný postup na vzájemné dohodě (u trvalé otrokyně na rozhodnutí Pána), muž (Pán) se však může kdykoli rozhodnout, že bude přípravě své otrokyně přihlížet a pak ji podle svých představ řídit strohými pokyny či povely; nebo postup její přípravy aspoň občas zkontrolovat.

   Na počátku bezprostředních příprav k praktice (většinou několik hodin před jejím začátkem) se otrokyně před mužem buď sama nebo na jeho pokyn svlékne úplně donaha (může to udělat i formou dráždivého striptýzu); od okamžiku, kdy žena odloží poslední součásti svého oblečení (tedy podprsenku, kalhotky, příp. podvazkový pas) je i jinak naprosto rovnoprávná žena úplně podřízena svému partnerovi (Pánovi), je jeho skutečnou absolutní otrokyní a je vůči němu naprosto bezbranná!

   Čas určený k přípravě ženy bývá obvykle limitován. Před jednoduchými praktikami zcela postačí 30-45 minut: otrokyně se vyprázdní na WC, pak se důkladně vykoupe nebo osprchuje, následuje pečlivá kosmetická úprava celého jejího těla včetně nejintimnějších míst (jemné nalíčení a naparfémování) a velmi pečlivá úprava vlasů; účes je totiž prakticky to jediné, čím může jinak úplně nahá žena podtrhnout svou přirozenou krásu!

 Pro správné psychické naladění obou partnerů je třeba od otrokyně přísně vyžadovat, aby se postavila v úvodu své přípravy k praktice nahá do Pozoru před Pána tak, aby ji celou dobře viděl zepředu - a zřetelně mu ohlásila, že se mu odevzdává zcela do vůle a je připravena vyhovět všem jeho přáním a požadavkům.

   Muž může s úplně nahou otrokyní, která před ním stojí vypnutá v Pozoru, podle své úvahy hovořit. Může jí vysvětlit, co s ní bude provádět, seznámit ji s podstatnými okolnostmi dalšího postupu a nakonec jí položit několik dráždivých, třeba i praktických dotazů. Otrokyně si musí zvyknout, že po celou tuto dobu, tedy i ve chvílích, kdy (hlasitě) odpovídá, musí stále zůstat stát dráždivě vypnutá!

* * *

   Před výcvikovými lekcemi se žena (otrokyně) většinou připravuje sama, pak v určené době zcela připravená předstoupí před Pána a úplně nahá mu ohlásí, že je připravena k začátku výcviku. Totéž platí před jednoduchými nácvičnými praktikami, pokud jsou prováděny samostatně mimo výcvik.

   Před jednoduchými praktikami, sexuálními hrami a soutěžními disciplinami, jednorázovými zkouškami, pokusy a měřením obvykle rovněž stačí tato běžná základní příprava; žena (otrokyně) by se však měla pokud možno připravovat pod dohledem partnera (Pána)!

   Před klasickými sebepřemáhacími praktikami (případně souborem praktik) se však otrokyně připravuje pokud možno pod dohledem muže (svého Pána) již mnohem důkladněji.

   Příprava ženy (otrokyně) před těmito praktikami trvá již asi 2 hodiny. Žena (otrokyně) se v tuto dobu sama nebo na povel svlékne donaha; a opět - i jinak zcela rovnoprávná žena je od této chvíle skutečnou mužovou otrokyní!

   Pán si většinou nejprve svou nahou otrokyni zběžně prohlédne; přitom s ní může mluvit o nastávající praktice, ptát se jí na její pocity, její celkový psychický a případně tělesný stav, zeptat se jí, zda nemá nějaké zdravotní potíže atd. Na jeho pokyn se pak nahá žena (otrokyně) případně odejde vyprázdnit na WC; poté se pod dohledem Pána pečlivě vykoupe, není-li k disposici vana, aspoň vysprchuje. Během koupání (sprchování) by si měla úplně stáhnout předkožku z hlavičky poštěváčku a pečlivě si vyčistit malý kožní záhyb přímo pod ní, kde často bývá dobře viditelná vrstvička bílého mazu. Protože si ženy do těchto míst zpravidla dobře nevidí, může otrokyně požádat Pána, aby jí tento kožní záhyb očistil sám.

   Důkladným koupáním spojeným s použitím různých odmašťovacích přípravků si otrokyně - přes veškerou snahu tomu zabránit - většinou odstraní i přirozenou vlhkost svých genitálií a ta jsou pak nepřijatelně "suchá". Proto se otrokyně před vystoupením z vany (po vysprchování) postaví a mírně rozkročí; Pán ji silně pohlavně rozdráždí a dráždění přeruší teprve tehdy, až se otrokyně znovu zřetelně vzruší a zvlhne v rozkroku.

   Zřetelně rozdrážděná nahá otrokyně vystoupí z vany a pak se před Pánem poslušně vypnutá osuší froté ručníkem; nakonec ji Pán celou krátce promasíruje.

   V době zbývající do začátku praktiky se úplně nahá otrokyně pečlivě upraví, nejprve před Pánem, případně podle jeho pokynů; Pán může za chvíli odejít a začít připravovat místnost, nezbytné potřeby a další pomůcky (nástroje) a nakonec i sebe.

   Tuto fázi úpravy svého nahého těla již dokončuje žena (otrokyně) obvykle sama. Má-li pro tento účel k disposici přípravnou místnost, mělo by v ní být velké zrcadlo a otrokyně by před ním měla věnovat maximální péči dokonalé úpravě přirozeného nalíčení ("make-up" - a to nejen na "obvyklých" partiích těla!), perfektní úpravě účesu (vlasy si může umýt ještě v koupelně před mužem) a kosmetické úpravě celého těla, které by si měla jemně naparfémovat, zejména na intimních místech.

   Ve stanovené době však musí být žena (otrokyně) již úplně připravena a snažit se za všech okolností dodržet stanovený okamžik svého nástupu před svého Pána.

   Začátek každé praktiky, resp. okamžik vstupu připravené otrokyně před Pána musí být předem přesně určen. Po dobu své přípravy o samotě tedy musí otrokyně možnost sledovat čas, proto by měla mít u sebe přesně nařízené hodinky.

   Příprava ženy (otrokyně) k náročným praktikám založeným na jejím mučení je podstatně důkladnější, delší a zároveň eroticky dráždivější, proto je její postup uveden vždy zvlášť.

   Před velice náročnými praktikami, zejména slavnostními obřady a dalšími netypickými postupy je třeba stanovit a pak i písemně zpracovat zvláštní, mnohem delší a náročnější způsob přípravy otrokyně, který je nedílnou součástí programu praktiky.

--- Předchozí kapitola   Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 109 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 109

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara