DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Já, subinka  tělem i duší, jsem se pustila do psaní těchto řádků na pokyn mého milovaného Pána, který si přál, abych mu poodkryla a popsala své zážitky, postřehy a pocity z jednoho březnového sobotního večera a noci.  V Onen čas k nám dorazilo několik pozvaných přátel a já jsem si v ten den opět malinko posunula hranice poznání a rozšířila si své obzory submisivity.

Vlastně, když se ohlédnu něco málo přes rok zpět, musím s absolutní jistotou konstatovat, že od doby, co jsem poznala svého milovaného Pána P., tak se můj život od základu změnil. Dlouhé roky jsem tajně snila o muži, kterému budu moci říct do očí se vší oddaností a pokorou „můj Pane“. Jsem šťastná, že jsem tenkrát odpověděla na inzerát podaný mým Pánem hledající subinku na celoživotní vztah. Už jen při pouhé myšlence na Pána začínám pociťovat příjemné mravenčení v podbřišku. Svého Pána si vážím, miluji ho a zbožňuji a už bych si nedokázala představit život po boku jiného dominanta. Konečně žiji životem, jaký jsem si vždy přála, žádné předstírání, ale skutečný permanentní vztah Pán- subinka .

Ale to už trošku odbíhám od tématu. Zpět tedy k sobotnímu večeru. Jak jsem se již zmínila v úvodu, pozvali jsme k nám do útulného domečku pár našich známých, abychom strávili příjemný nevšedně eroticky laděný večer. Záměrně do obsahu věty vkládám slovíčko nevšedně, protože každý z našich návštěvníků byl zcela výjimečný a velmi zajímavý exemplář.

Moji milí čtenáři, abyste si udělali ucelený obrázek o našich unikátních exemplářích, popíšu vám v krátkosti každý z nich, pak si určitě budete moci živě představit, jak úžasně se ve společnosti těchto úchylných lidiček fungovalo, debatovalo a hlavně pak také experimentovalo.

Začnu tedy nejprve popisem ženského osazenstva. Celkem se u nás v ten večer vyskytly dva kusy, dva kusy subinek, ovšem jedna z nich zatím absolutně vůbec netušila, že někde v hloubi její duše dřímají submisivní sklony a ani ve snu by ji nenapadlo, že za pár hodin bude v našem podzemí připoutána a zažije nejlepší, nejdelší a nejintenzivnější orgasmus svého života. Jmenuje se Kateřina, na první pohled obyčejná, nenápadná, ze začátku trošku zamlklá žena. Neměla ani tušení, do jaké společnosti se to vlastně dostala.  Ale je dobře, že k nám zavítala, s tou si jistě užijeme ještě spoustu legrace, pod naším vedením se může vypracovat na velmi dobrou subku. Přivedl ji její partner Karel, Pánův dlouholetý kamarád, který byl sice trošku zasvěcený do našich praktik, ale musím říct, že spousta věcí ho pak evidentně zaskočila. Ukecaný sebejistý chlap, pusa mu jela na plné obrátky, slov se mu přestalo dostávat až v naší mučírně.  Ale o tom později. Všehovšudy jsem ho viděla jen dvakrát a zážitky z prvního setkání jsou opravdu nezapomenutelné. Karel je urostlý, vysoký a dost dobře vybavený mužský.  Hned při první návštěvě se mu u nás zalíbilo, aby taky ne, když dostal koupel a masáž od dvou krásných sexy oblečených mazlivých  subinek  a pak mu Pán ještě nabídl k oprcání jednu z nich, subinu Simonku, která nás v sobotní večer také poctila svojí návštěvou. Opracal nám ji tak dobře, že měla jeden mokrý orgasmus za druhým, kdybyste pak viděli tu mokrou spoušť v ložnici!

A pak tu máme již zmíněnou prcavou subinku Simonku. Naše milá, krásná a stále nadržená Simonka je opravdu skvostný kousek, který se nám podařilo ulovit. Pořídili jsme si ji s Pánem jako naši společnou hračku, která zpestří kdykoliv program nám nebo našim přátelům, ale bude s ní ještě hodně práce, není tak zběhlá v oblasti bdsm. S ní jsem si také poprvé v životě zkusila, jak rozkošné a kouzelné je hladit a laskat ženu, sáhnout si na prsa a pohladit je, sát bradavky, hrát si s dokonalým ženským tělem. Trvalo opravdu velmi dlouho, než jsme našli tu pravou hračku pro naše zvrhlosti. A k naší maximální spokojenosti jsme ji sehnali ještě v době, kdy byla v pokročilém stádiu těhotenství.

Těhotná subina, komu se to poštěstí, sice tento stav trvá jen krátce, ale po porodu se nám pěkně rozkojí a s  tím si užijeme také spoustu zábavy. Na to se můj Pán moooc těší, ovšem to už nebude takové soft laškování, jaké jsme ji vzhledem k požehnanému stavu trpěli, už přitlačíme, aby z ní byla opravdu dokonale vycvičená subka. Simonka má v sobě ještě spoustu skrytých rezerv, které u ní budeme postupně objevovat.

A posledním účastníkem z řad bdsm pozitivních, ba přímo těch nej bdsm pozitivních byl starší charismatický dominant, Pán E..  S ním jsem se zatím ještě nikdy osobně nesetkala, znala jsem ho jen z vyprávění mého Pána a musím přiznat, že má zvědavost pracovala na plné obrátky.

Můj Pán ho prezentoval jako znalce a machra v oblasti bdsm.  Kde bych si já, submisivní holčička z jedné zapadlé moravské vesničky kdy pomyslela, že se setkám s takovou osobností. Zprvu se mi jevil jako velmi zvláštní, podivínský, ba i trošku nesympatický, ale po pár hodinách strávených v jeho přítomnosti jsem musela svůj názor na jeho osobu přehodnotit a posunout ho do pozitivního světla.  Setkání s ním mě v mnoha směrech obohatilo o nové pocity a zážitky a mého Pána bezpochyby také, jak se mi později zmínil. Získal od něj pár nových informací, jak hezky elektricky ubližovat mým intimním partiím.

Byla jsem napnutá, jak bude večer pokračovat dole v naší nově vybudované mučírně.

Je opravdu excelentní, Pánečkovi se povedla, jelikož jeho vynalézavost, hravost a inovativní přístup nezná mezí. V této místnosti máme ukryto několik naprosto originálních předmětů a zařízení, které Pán sám vytvořil, navrhl a vyrobil a stále pracuje na nových, ještě lepších a dokonalejších kusech.

Mučírna je naše skryté království, velká dokonale utěsněná místnost, aby křik a nářek subinek neobtěžoval a nepohoršoval poklidný okolní svět. Prostor, kde dominují barvy červená a černá a spousta nerezu a kůže.  Zem je pokrytá nádherným hebounkým krvavě červeným kobercem, v rohu černá kožená sedačka pro odpočinek a mazlení, kousek od ní kožené křeslo téže barvy opatřené koženými řemeny pro připoutání vzpouzejících se čubin, velký dřevěný stůl z masivu, dřevěný kříž také s koženými pouty na ruce a nohy. A spousta úložného prostoru, kde můžete najít nesčetně věcí určené k tomuto specifickému hraní a trápení, např. bičíky, rákosky, pouta, řemeny, jehly různých velikostí, desinfekční materiál, fyziologický roztok, cévky, vibrátory, anální didla, silné černé igelity, neboť nechceme, aby se nám zašpinil od krve či jiných tělních výměšků subek náš nádherný koberec, no a také spousta komponentů a přístrojů pro elektro hraní a mnoho dalšího.

Takové vybavení má pravděpodobně každá mučírna, ať už komerční či soukromá, ale my tam máme pár věciček, které rozhodně ani ta nejlepší mučírna v Čechách nenabízí.

Tak třeba Pán pro mne vymyslel a zhotovil speciální druh vibrátoru, který dokáže být opravdu velmi bolestivý a reakce čubiny bývá mnohdy ohromující. Je celý z nerezu, má tři elektrody, prostřední část je  gumová a dá se nafukovat do velkých rozměrů, aby si uživatelka opravdu užila. A ještě k tomu má celá tato mašinka nastavitelné vibrace. Pán ji vyrobil přesně na míru mé kundičce. A že jsem šikovná a poslušná čubinka, vymyslel pro mě i něco hezkého nerezového elektrického do zadečku a ta věcička umí divy, malá, ale velmi účinná. O dalších skvostech se tu určitě ještě zmíním.

Návštěva se měla opravdu na co těšit.

Ještě než jsme sestoupili do sklepního prostoru domu, Pán přikázal naší těhotné subince Simonce, aby se hezky návštěvě předvedla, jak se umí krásně vlnit a zahýbat prdelkou, i přesto, že je těsně před porodem. Vždyť i pohled na krásnou mladou čubku s bříškem v sexy prádélku je také příjemný pohled, kolik chlapů by dalo nevím co, kdyby mohlo oprcat těhotnou, pohladit si její bříško a pěkně ji zkropit svým semenem.

Vrtěla se v sexy bílém prádle, v bílých síťovaných samodržících silonkách s krajkou a bílé průhledné košilce, samozřejmě bez kalhotek, tuto část oděvu májí subiny u nás zakázané, neboť musí být vždy připravené sloužit a posloužit.

Pokývla jsem na ni a hned nato přistoupila k velkému nízkému skleněnému stolu, který se nachází v našem obývacím pokoji, vlezla na něj a klekla si na všechny čtyři.  Vystrčila zadeček, aby bylo dobře vidět na obě dírky, kundičku i prdelku. Už ji  Pán učí, že takhle v této poloze bude v budoucnu vítat naše hosty a pokud dá Pán svolení, tak jim bude k dispozici, pro pobavení, pomazlení, oprcání  nebo k poskytnutí masáží. Ráda se takto předvádí a nabízí, strašně jí to rajcuje, potvoru jednu těhotnou.

Jednou se nám totiž svěřila s tajnou představou, která ji enormně vzrušuje a to být vydražena či prodána či pronajmuta jinému dominantovi či dominantům. A protože u Simonky se zatím žádné hrubé prohřešky nevyskytly, Páneček jí přání splnil. Dali jsme jí zakusit pocitu, že bude vydražena a předána na předem zvolený čas Pánovi, který nabídne nevyšší sumu, použije ji, pohraje si, udělá si dobře. Ale vzhledem k jejímu požehnanému stavu jsme ji nemohli nabídnout k tvrdším praktikám, šlo jen o malinko drsnější prcání, žádné výprasky, trestání, jehly či další úkony nebyly možné.

Pánové zůstali v úžasu, když jsem ji přivedla přivázanou na vodítku, ona si před ně klekla na skleněný stůl a s nadrženým pohledem se podívala na jednoho z nich a tichounkým jemným hlasem zapředla: „ Mňau, jsem nadržená kočička a chci prcat“.  Po těchto slovech bylo vidět, jak Pánům okamžitě v kalhotách začaly jejich čuráky hmotnět a tvrdnout.  No upřímně, kterého hetero chlapa by tahle situace nechala v klidném stavu, že?

„Nejprve si chci zboží pěkně prohlédnu a pak uvidíme“, řekl přísným hlasem jeden z nich. „To je samozřejmostí, Pane, hned Vám ji předvedu“, zareagovala jsem obratem na jeho větu a začala mu naši čubinu ukazovat. Na můj příkaz se ještě víc prohnula a roztáhla, aby si Pánové mohli zboží dobře prohlédnout a otestovat.  Nakonec jsme ji prodali jako kus dobytka. Pán s nejvyšší nabídnutou sumou si ji odvedl nahoru do pokoje s velkou kovovou postelí, zavřely se dveře a co se dělo za nimi, je mi už věcí neznámou. Z místnosti bylo slyšet její sténání a mohutné přírazy, bral si ji pěkně tvrdě a vrážel do ní vší silou svého nadrženého čuráka, asi dost hluboko.

Užívala si, chtíčem posedlá mrcha. Ale tahle naše kočička má ještě jednu úžasnou přednost, kterou jsem tu již uvedla. Brzy si ji totiž vychutnáme už jako kojící čubinu a budeme experimentovat.  Můj Pán se už nemůže dočkat, jak si ji připojí na své dojící zařízení s nádobkou na mléko a pěkně ji bude dojit kozičky, toť další z geniálních vylepšení mého Pána, zařízení, které si upravil k obrazu svému. Je to vlastně vakuová pumpa, Pán tomu dal pracovní název dojící zařízení. Přiobjednal k tomu ještě pulsátor, který by měl dělat zajímavé vjemy a vymyslel systém dvou elektrických ventilů, které výborně pumpují kundičku i prsa. Už jsem několikrát měla tu čest vyzkoušet si jeho přednosti na vlastní kundičce a prsou. Nikdy předtím jsem neměla tak enormně zvětšenou a citlivou kundu a prsa jako po použití této hračky, naprosto dokonalé, šílela jsem rozkoší.

Musím však naši těhotnou Simonku pochválit, že se i při této návštěvě velmi hezky předvedla, týden před porodem podala opravdu chvályhodný výkon. Dělá nám s Pánečkem samou radost. Stále poslušně klečela na skleněném stole a  čekala prohnutá s vystrčeným zadkem. Naslinila jsem si dva prsty a projela jimi její kundu, mírně jsem  roztáhla  stydké pysky a druhou rukou ji několikrát plácla po zadečku, který je takřka výstavní.

Pěkně se před námi zavrtěla a na závěr udělala ještě pár erotických póz.

Po malé předehře jsme se všichni společně odebrali po schodech dolů a zamířili přímo do mučírny. Po vstupu do místnosti se všude rozlévalo příjemné teplo a na všech bylo vidět napětí a velký zájem.

Jenom Pán E. nedával na sobě nic znát, stále stejný výraz ve tváři, stále stejný úsměv, pravý dominant, nikdy neuhádnete, co si myslí, co udělá, co se mu honí hlavou.

Setrval u nás až do pozdních nočních hodin, z toho usuzuji, že se mu u nás muselo opravdu líbit.

Pustil se do družného hovoru s mým Pánem, který mu ukazoval a předváděl své unikátní výrobky a zlepšováky. Debatovali o věcech na můj vkus dost odborných, použili spoustu pro mě neznámých pojmů, převážně z oblasti elektřiny. Těmto věcem moc nerozumím , také jsem se do jejich konverzace vůbec nezapojovala, až posléze při praktických ukázkách, tam jsem byla jejich nepostradatelnou součástí.

Mezitím , co oba  Pánové byli zabráni do družného hovoru, čubiny Simonka a Kateřina už objevovali vzájemně krásy svých těl. Seděli na sedačce a  hezky se mazlily. Působily velmi něžné, zpočátku, než se trošku otrkaly, se jen lehce dotýkaly, hladily  se po rukou, přejížděli si dlaní přes prsa a bradavky a slabounce vzdychaly. O dost zkušenější Simonka  se k ní přitulila a řekla jí rozvášněně: „ Roztáhni pěkně doširoka nohy, ať Ti můžu pohladit Tvoji krásnou šťavnatou broskvičku“ a její ručka zamířila dolů do Katčina vyholeného rozkroku. I když jsem nestála přímo u nich, šlo nádherně vidět, jak z její lasturky vytéká šťávička a celé její tělo křičelo touhou, touhou po milování.

Simonka je opravdu odbornice, nejen na to, jak uspokojit muže, ale i ženu, ví kam sáhnout a  dokonce umí přivést  ženu až k mokrému orgasmu, aniž by kdy takový předtím zažila. Z vlastní zkušenosti mohu toto potvrdit, k jednomu mi pomohla. Pěkně si to holky rozdávaly.

Moje rozjímání přerušil Pánův příkaz. Ukázal na místo, kam se mám postavit. Pokorně jsem se přesunula doprostřed místnosti a zvedla ruce nad hlavu, věděla jsem, co bude následovat. Pán mi upnul  na zápěstí  silné řemeny a  následně je přicvaknul  pomocí karabin  k nerezové  dlouhé silné tyči zavěšené u stropu. Páneček  s oblibou říká, že to je speciálně upravený nerezový řeznický závěs, na který se dá zavěsit celé prase  nebo jakákoliv čubina a to i dva kusy najednou. Jsem vlastně takový jeho pokusný  králíček, jsem vždy první, na které testuje všechny své vynálezy  pro bdsm hraní.

V průběhu  celé přípravy jsem  stále po očku pozorovala dvě hrající si subiny.

I Katčin partner již odhodil veškeré zbytky studu a sundal  župan zahalující  jeho mužné tělo i ztopořený penis. Popíjel šampaňské  a bedlivě pozoroval dění v mučírně, zatím bez jakéhokoliv zapojení se a aktivity.

Celá rozvášněná a natěšená jsem čekala na pokračování, všechny chloupky na těle mi stály vzrušením, z  toho, jak mi Pánové budou ubližovat a sofistikovaně si se mnou hrát. Můj Pán mě pohladil po vlasech a zašeptal do ouška: „ Jsi připravená čubinko? Čeká Tě něco nového. Ukážeš tady Pánovi, jak jsi šikovná, ano?“. „Ano Pane, jsem připravena posloužit“, špitla jsem a hlas se mi třásl vzrušením. Přivřela jsem oči a čekala.

Pán E. začal pozvolna a polehoučku. Přinesl si malý kufřík, otevřel ho a vytáhl z něj pár věciček, několik z nich jsem již znala, protože je s Pánem  používáme také.  Stála jsem tam přivázaná za ruce a mlčky přihlížela. Na sobě jsem měla černou sexy košilku, černé síťované samodržky s krajkou a boty na vysokém podpatku, které nádherně dokreslovaly moji dokonalou postavu.

Košilku mi Pán stáhl do pasu, aby byla moje malá prsa a vzrušením nalité bradavky dobře přístupné. Pán E. rozprostřel  své nádobíčko a mohlo se začít testovat. Na úvod vytáhl dvě elektrovodivé svorky, vzal jednu z nich a cvaknul ji na bradavku, totéž vykonal i na mé druhé bradavce. K nim pak pomocí drátků připojil elektrostimulační  generátor. Ten už jsem znala, běžně ji používá  i můj Pán. Ten odběhl do skříně pro trestátka a sice  pro moji oblíbenou rákosku  a ještě jeden bičík , který je opravdu velmi bolestivý a když se s ním pořádně švihne, zanechává hluboké stopy na kůži, Pán tomu říká bejkovec, prý je určen hlavně pro dobytek.

Těmi mi pak zasadil v průběhu mučení několik silných ran na zadek a stehna. Silné červené šrámy naznačovaly, že Pán je opravdu důsledný a snažil se, abych si výkon opravdu užila. Poslušně jsem mu  za tyto rány poděkovala. A co se dělo na mých bradavkách? Pán E. mi do nich pouštěl elektřinu a postupně přidával na intenzitě. Se mnou to pak dělalo divy. Zprvu se to projevovalo jako jemné brnění a čím víc jeho prst otáčel kolečkem nahoru, tím víc se do mého těla dostávalo elektřiny. Přes bradavky přecházela bolest do prsou a následně do těla. Bolest se stále stupňovala, ta mě potom evokovala i k verbálnímu projevu, nejprve jemnému vzdychání  a později hlasitému křiku. Po celou dobu stál Pán E. přímo přede mnou a díval se mi do očí.

Můj Pán tento stav ještě podtrhoval občasným šlehem rákoskou či bejkovcem a  při každé silnější ráně jsem vyjekla. Rákoskou mi pokynul, abych roztáhla nohy víc od sebe. Roztáhla jsem je, jak to jen šlo. Přejel dlaní po mé hrudi, mezi bolavými ňadry, přes pupík  až k mé kundičce.

Hladil ji a mezi prsty mnul naběhlý poštěváček, zajížděl jimi také do mokré dírky. Vzdychla jsem blahem a udělala se v okamžiku, kdy má prsa zasáhla další vlna silných elektrických impulsů.

Když se dostáváte do stavu, kdy intenzivní bolest se začne proměňovat v naprosto nepopsatelnou slast, pravá subinka ví, o čem mluvím, v ten okamžik jste ochotny i zemřít, jen aby ten misterický stav nepřestal.

Celá toto zahřívací kolo trvalo asi 45 minut. Pán mi poskytl chvilku času, abych si oddechla a připravila se na další úkony. Podal mi sklenku s červeným vínem a sklidila jsem od něj pochvalu.  Můj zrak se pak upřel na partnera Katky. Tak ho to celé rozvášnilo, že si svoji Katušku chytnul pevně za vlasy a nechal si pohonit své velké péro. Držela ho pevně v ruce, přejížděla po něm nahoru a dolů, lízala ho, mačkala a sála, jazykem kroužila po špičce penisu a druhou rukou lehce masírovala jeho kouličky a posléze si zasunula nalitý penis do úst. Ještě tvrději si ji chytnul za vlasy a zajel svým čurákem hluboko do pusy, jak to jen byla schopna zvládnout, a tvrdě přirážel. Dech se mu zrychloval. Netrvalo dlouho a přišla jeho vytoužená chvíle, z úst jí vytékalo jeho teplé sperma. Hluboce dýchal . Všechnu bílou tekutinu spolykala, jen pár kapek jí steklo na prsa. Užíval si to, kanec jeden. Byl na ně opravdu pěkný pohled.

Ale pojďme dále. Asi po dvaceti minutách jsem byla už dost odpočatá a natěšená na další experimentování.  

Ze zadního rohu místnosti jsem přisunula blíže k hostům náš další unikát, na který je můj Páneček právem hrdý. Jednalo se o přenosné nerezové nastavitelné gynekologické křeslo, určené nejen pro subky, ale i subíky, jednou byl již tímto pohlavím také testován.

Křeslo je velmi stabilní, unese až 130kg živé váhy, jinými slovy i boubelaté prasnice se tam dají úžasně mučit. Gynekologické křeslo je jedním z nejlepších vynálezů mého Pána a právě já byla jeho hlavní múzou pro zhotovení takovéhoto výstavního kousku. Celá jeho kostra  je vyrobená z nerezových profilů , sedadlo i opěrka na záda jsou z plexiskla  a další doplňky z kůže.

Dokonce s ním lze mučenou osobu naklopit do polohy hlavou dolů a ta je úžasná třeba pro kouření Pánova čuráka. Ovšem jeho nesporná výhoda spočívá hlavně v tom, že jej lze během chvilky rozmontovat pomocí jednoho klíče a je to tak jednoduché, že to zvládne i subina neoplývající technickým umem.  A pak se dá hezky složit do elegantního černého kufru. Nikdo nepozná, co se skrývá v jeho útrobách. A můžete s ním vyrazit na cesty, zcela nenápadné, přitom efektivní řešení.

Vyhoupla jsem se na gynekologické křeslo, svou prdelku usadila na průhledné sedátko a opřela se.

Roztáhla jsem nohy a můj Pán  mi je ke křeslu přivázal kvalitními koženými řemeny, totéž udělal i s rukama. Pro úplné znehybnění subky je k dispozici ještě řemen na krk a břicho. Na křesle se mi krásně vyjímaly moje černé boty na vysokém podpatku a k tomu ještě ty moje černé síťované punčošky, velmi sexy.

Pán E.  připevnil na kundičku  4 samolepící vodivé elektrody a k nim pak připojil zařízení, které má název elektrostimulační  generátor ET 312. Nádherná mašinka, co dokáže navodit v subině absolutně jedinečné prožitky a pocity, slastně jsem si mroukala, když ji na mně testovali. A na prsa jsem si už sama vyprosila  elektřinu.  Tedy, co to se mnou dělalo, prostě nepopsatelné.

Asi po hodině následoval přesun mého těla z gynekologického křesla do křesla koženého, kde pokračovalo trápení mých intimních partií. Pro moji bezpečnost mě Pán přivázal řemeny pevně ke křeslu, ruce mírně dozadu a nohy ke spodní části. Mezi nohy mi dal ještě nerezovou kovovou rozpěrku, abych neměla tendenci dávat kolena k sobě, až mě bude bolest nutit toto udělat.

Opět mi byly přilepeny na kundičku samolepící vodivé elektrody a k nim připojen elektrostimulační generátor ET 312. Nechala jsem se unášet na vlnách elektrických impulsů, nádhera.

Ovšem sranda brzy skončila. Pán usoudil, že je třeba přitvrdit. Ze skříně přinesl  4  vlastnoručně upravované nerezové RB třmeny  a ke každému byl přidělaný nerezový řetěz o délce asi 0,5 metru, na jeho konce se zavěšovaly závaží různých hmotností, to aby se subiny cvičily v překonávání svých hranic bolesti, další z jeho vynálezů . To pak byla jízda, to vám tedy řeknu.  Upravené RB třmeny se používají k velmi bolestivému natahování kundičky. Jsou to vlastně nerezové podkůvky. Na každém konci je připevněna malá matička a do nich se postupně šroubuje imbusový šroub zakončený ostrou špičkou.  Na každém stydkém pysku jsem měla umístěny dva tyto RB třmeny a od nich vedoucí řetízky  přehodil Pán přes rozpěrku na nohou, kde byly přidělány malé háčky pro jejich správné nasměrování , aby roztažení kundy bylo co nejefektivnější. Na konec těchto řetízků postupně zavěšoval závaží. A čím větší hmotnost těchto závaží byla, tím více se mi kundička vytahovala dál od těla a bolest se stupňovala. Onoho večera k tomu nedošlu, ale Pán mi s oblibou do takto  vytáhnuté kundičky zapichuje jehly různých velikostí  a to už mě uvádí do transu.

K tomu všemu ještě Pán použil moji oblíbenou hračku, vrnící kuličku, klobouček , jak se to správně nazývá nevím, ale je výborná. Zapnul vibrace na maximum a silně zatlačil vrnícím kloboučkem na můj dobře viditelný poštěváček. Ten při každém mohutném orgasmu pulsoval obrovskou silou a ruce a nohy se mi třásly. Já si prostě užívala, naprostá euforie.

Subinku Simonku jsme ten večer opravdu šetřili, nedivte se, byla dva týdny před porodem. Ta si již brzy užije dostatek bolesti na porodním sále. Sami tedy uznáte, že trápit ji nebylo třeba.

Na  Kateřinu také přišla řada, já už se předvedla dost. Posadila jsem ji  do křesla, kde jsem před chvílí trpěla. Zprvu měla hrůzu v očích, ale zvědavost a alkohol udělalo své a naše milá Kateřina byla pevně připoutána ke koženému křeslu, úplně stejně jako u mě.  Měla strach, nikdy předtím nic takového nezkusila, ale  ta bezmoc se jí velmi líbila. Pán E. jí připevnil samolepící elektrovodivé elektrody na kundičku. Katčin partner stál za křeslem a hladil rukou její hebké vlasy.  I mu se  líbilo, vidět svoji partnerku svázanou a bezmocnou. No, kroutilo mu to  čurákem na všechny světové strany.

A ještě předtím, než do ní Pán E. pustil elektřinu, nechal si Karel pár minut pokouřit péro. Její hlava se nacházela přesně v úrovni jeho čuráka. Totiž po zapnutí kouzelné elektrické krabičky  a puštění elektřiny do její kundy by si již neodvážil toto praktikovat, neboť by mohlo hrozit ukousnutí jeho penisu. To by jistě jeho partnerka pochvalu nesklidila, pravděpodobně už by v tu chvíli byla bývalou partnerkou. Ale zase co s chlapem, který by byl nefunkční, že?

Asi bychom měli dát vždy podepsat při vstupu papír, že je tady každý na vlastní nebezpečí a žádné případné reklamace se neuznávají. Kdyby náhodou měl pak někdo nějaký nepříjemný pocit, že mu něco chybí či přebývá.

Ale čistě teoreticky, když tak přemýšlím do budoucna, kdyby  u nás třeba nějaká subina exitovala, tak co  potom s ní ? Musíme pro tyto případy vymyslet s Pánem  krizový plán, možná si ten pitevní stůl nakonec pořídíme….sakryš ale to už zase odbočuji.

Zpět ke Katce. Holka si to pak začala bohovsky užívat. Pán E. krmil její kundičku elektřinou a můj Pán samozřejmě nechtěl jen tak nečinně přihlížet. Vzal do ruky vrnící klobouček, zapnul vibrace a

nejprve jemně kroužil kolem přilepených elektrůdek,  do kterých šel stále se zvyšující  proud elektřiny a pak se pomalu přibližoval k jejímu poštěváčku, nejcitlivějšímu místu ženského těla, tedy alespoň podle mě nejcitlivějšímu. A Když přitlačil, tak ji to všechno tak vyburcovalo, že prožívala jeden orgasmus za druhým. Jejím tělem trhaly mohutné vlny rozkoše, křičela a hlasitě vzdychala.

Určitě u nás nebyla naposled. Bude z ní dobrá subina.  Ještě bude škemrat a klečet před mým Pánem, aby jí znovu dovedl na vrchol rozkoše.

A večer se opravdu vydařil, všichni hosté od nás odcházeli s úsměvem na tváři a doufám, že spolu zase brzy spácháme nějakou tu úchylnou akcičku.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 345 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 345

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert