DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Následující instrukce pro správný, pro partnery vysoce dráždivý průběh praktiky a maximální pocitové vybití partnerky vytvářejí pro všechny zúčastněné dostatečný prostor k dokonalému pocitovému prožití jejich průběhu, zejména emočnímu uspokojení ženy coby otrokyně.

   Tyto instrukce však samozřejmě nejsou dogma. Partneři si jistě mohou vymyslet vlastní, poněkud odlišný postup, vždy je ovšem třeba zachovat co nejvyšší celkovou úroveň, neklesnout ani na okamžik na úroveň primitivních sadomasochistů a mít stále na paměti, že jediným smyslem uskutečnění praktiky není uspokojení muže, ale dokonalý požitek a uspokojení jeho partnerky - a to kultivované partnerky!

   Každé sebepřemáhací praktice musí samozřejmě předcházet pečlivá příprava, například společná příprava všech potřeb a pomůcek, úprava místnosti; důležitou roli má příprava ženy samotné, která se k ní musí náležitě připravit sexuálně, tělesně a hlavně psychicky.

   Rovněž postup každé sebepřemáhací praktiky musí být předem pečlivě připraven, to znamená, že musí být stanoven co nejpodrobněji do nejmenších detailů. Žena musí být - bez ohledu na to, zda jde o trvalou, tedy skutečnou otrokyni či jinak rovnoprávnou partnerku muže - s průběhem každé praktiky přesně seznámena; v každém případě musí předem přesně vědět, co ji čeká a jak to bude probíhat.

   Sebepřemáhací praktiky často vyžadují od ženy jako otrokyně určitou vlastní aktivitu a žena proto musí průběh každé praktiky předem podrobně znát a přesně vědět, co má kdy dělat, jak se má, resp. musí, v určitých chvílích, momentech nebo situacích chovat, jak má postupovat či reagovat a jak má s partnerem coby svým Pánem spolupracovat.

   Základní podmínkou uskutečnění praktiky tedy je předem podrobně připravený (stanovený) a závazně dohodnutý postup (program), na jehož sestavě by se měla žena aktivně podílet.

   Kromě přípravy programu, které by se měla zúčastnit i otrokyně, a to tím spíš, čím je pro ni praktika náročnější (tedy namáhavější, bolestivější a případně nebezpečnější) musí každé praktice bezprostředně předcházet pečlivá příprava místnosti, nástrojů a dalších pomůcek.

   Zejména orgasmus otrokyně je v období několika dnů před sebepřemáhací praktikou krajně nežádoucí - k náročnějším praktikám by měla přistupovat pokud možno maximálně sexuálně nadržená! Před jejich uskutečněním by měla dodržet několik dnů (týden až 14 dní - podle sexuální náruživosti konkrétní ženy) naprostou pohlavní abstinenci; což rozhodně neznamená, že by se v této době neměla sexuálně vzrušovat, spíš naopak; ovšem po celou dobu má přísně zakázáno sexuální vybití (orgasmus)!  

   Nejdůležitější zásadou při sestavě programu náročnějších praktik je ochrana ženina zdraví.

   To se týká zejména praktik založených na sebepřemáhacím mučení, při kterém nesmí dojít na těle nahé ženy (otrokyně) k sebemenšímu nepředpokládanému poranění; do programu praktiky proto zásadně nelze zařadit žádný úkon nebo manipulaci, pokud je jisté (nebo téměř jisté), že přitom dojde k vážnějšímu poranění ženy či dokonce k zanechání trvalých následků na jejím zdraví; žena by však neměla (trvalá otrokyně nesmí!) bez udání vážných důvodů žádat vypuštění nebo zmírnění určitých úkonů. Jinak by však její partner (Pán) měl v maximální míře vyhovět všem jejím připomínkám, přáním a případným nápadům.

   Velkou péči je nutné věnovat úpravě prostředí, ve kterém praktika probíhá a celkové atmosféře. I při nejjednodušších praktikách má pro vytvoření správné atmosféry nesmírný význam způsob osvětlení místnosti, při náročnějších praktikách je velmi efektní podbarvit průběh určitých částí programu vhodnou hudbou.

   Právě atmosféra je většinou rozhodujícím faktorem, určujícím stupeň psychického, emočního a erotického uspokojení partnerů, zejména ženy jako otrokyně. Proto by měla mít každá praktika aspoň do určité míry slavnostní ráz, tím spíš, čím je pro ženu (otrokyni) náročnější. Přestože by se oba partneři měli chovat zcela přirozeně, je vhodné dát náročnějším praktikám výrazně slavnostní charakter, v krajních případech pak nahou ženu coby bezbrannou otrokyni během rafinovaného sexuálního obřadu střídavě vzrušovat a mučit formou jakési zvláštní, jakoby esoterické seance s předem přesně připraveným podrobným programem.

Vybavení bytu (místnosti) pro sebepřemáhací sex

   Ke všem sebepřemáhacím praktikám včetně výcviku je samozřejmě nezbytný uzavřený prostor (byt nebo aspoň místnost, např. obývací pokoj) s možností dodržovat základní pravidla hygieny (voda, WC), vybavený nezbytnými potřebami a pomůckami, kde je možné trvale udržovat přiměřenou teplotu, aniž by bylo nutno obsluhovat topné těleso, a kde je možné zajistit absolutní intimitu. Dále je třeba v mezích možností zabránit vyrušení např. zazvoněním telefonu nebo bytového zvonku, nečekaným vstupem nezasvěcené osoby, pláčem dítěte spícího ve vedlejší místnosti atd.

   K sebepřemáhacím praktikám se nehodí lůžko nebo pohovka; při naprosté většině praktik leží úplně nahá otrokyně na předem připraveném velkém stole uprostřed místnosti v „základní pozici". Proto je základní součástí vybavení místnosti k sebepřemáhacím praktikám prostorný stůl (například psací nebo jídelní), nejlépe rozkládací, případně lze složit dva menší stoly užšími stranami k sobě; v každém případě musí být stůl tak dlouhý, aby si na něj mohla nahá otrokyně pohodlně lehnout. Vyjímečně lze při některých praktikách použít místo stolu i lůžko (gauč, atd).

   Stůl musí být v místnosti optickou dominantou, a proto je třeba ho umístit do volného prostoru - nejlépe doprostřed místnosti tak, aby k němu měl Pán ze všech stran pohodlný přístup a mohl ležící otrokyni nejen bez problémů manuálně dráždit, ale provádět na jejím nahém těle i jakékoli další úkony a manipulace, před ulehnutím otrokyně je třeba od něho odstavit židle a další kusy nábytku, které mohou bránit Pánovi ve volném pohybu.

   Před začátkem praktiky je třeba překrýt stůl silnou dekou a přes ni rozprostřít čisté bílé prostěradlo, do hlavy otrokyně je možné umístit malý polštářek, pod rozkrokem by měla mít vyšší pohodlnou podložku. Před některými praktikami je vhodné vložit mezi deku a prostěradlo nepropustnou (igelitovou) plenu.

   Většina sebepřemáhacích praktik samozřejmě probíhá večer nebo v noci a proto je nezbytné všude, kde existuje možnost sledování nezúčastněnými osobami - v přízemních místnostech nebo z oken sousedních domů - ještě před začátkem příprav důkladně zatemnit okna, a to nejen v místnosti určené k vykonání praktiky, ale všude, kde se bude otrokyně pohybovat nahá.

   Pro vytvoření dokonale intimní, eroticky vysoce dráždivé atmosféry je nesmírně důležitá úprava osvětlení v místnosti. V tomto směru existují vcelku neomezené možnosti podle úvahy partnerů - v každém případě by však měl být dostatečně silně osvětlen velký stůl uprostřed místnosti - nejlépe zvláštním svítidlem, nasměrovaným do rozkroku ležící ženy - a prostor, kde úplně nahá otrokyně v úvodu praktiky předstoupí před svého Pána.

   Během přípravy k praktice je nutné, kromě přípravy všech potřeb, pomůcek, případně "nástrojů" a jejich rozmístění na místa, připravit dostatek nápojů (teplých i studených, ovšem zásadně nealkoholických) především pro ženu; její partner by si měl připravit na vhodné místo vhodný "lubrikační" krém či želé k průběžnému zvlhčování jejího poštěváčku, pokud možno tak, aby ho měl po celou dobu praktiky kdykoli ihned po ruce.

   Předpokládají-li se během náročnější praktiky (mučení) hlasité reakce (výkřiky) otrokyně, je nezbytné zajistit dostatečnou zvukovou izolaci místnosti od okolí, zejména od sousedních bytů.

   Před náročnějšími praktikami (zejména mučením) by měla mít otrokyně k disposici zvláštní "přípravnou místnost" (např. ložnici), vybavenou veškerými potřebami a pokud možno i velkým zrcadlem.

   Podmínkou je samozřejmě samostatný WC a koupelna včetně alespoň malé předsíňky nebo chodby.

 

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 56 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 56

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara