DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dospělí savci sice mléko nepijí,  člověk je v tomto ohledu v podstatě výjimkou a kočka ho úspěšně napodobuje. Přípondělník ale nebude o kočkách a ačkoliv to tak nevypadá, ani o pití mléka. Téma se ovšem savců obecně a člověka speciálně týká víc, než bezprostředně, protože řeč bude o strucích a dojení.

Sacím reflexem je vybaveno v podstatě každé zdravé savčí mládě. Poté, co se dá trochu do kupy po porodním šoku je jeho první starostí najít bradavku a nadlábnout se ještě před tím, než si dá šlofíka, aby rychle a úspěšně vyrostlo v silného a zdravého jedince.

Úchylové v silné a zdravé jedince většinou vyrostli, ze svého savčího mládí si ale zachovali spoustu věcí a návyků. Vyhledávání bradavky pro tento účel ponechejme stranou a věnujme se sání. Nebo podtlaku. Nebo dojení.

Přísavky všeho druhu patří k nejoblíbenějším z technicistně zaměřených úchylných hraček. Oproti velké většině dalších hraček z úchylova kufru jsou totiž oblíbeny i subinkami, o které se matička příroda postarala v podobě odměny oxytocinovou koupelí, vyplavovanou při sání, žužlání a žmoulání struků, ehm, pardon, bradavek. A protože podoba pána, ožužlávajícího subince prs nezapadá do pracně budované představy VDD, byla povolána na pomoc technika.

Asi jako první se na scéně objevily všelikým způsobem modifikované jednorázové stříkačky, v těsném sledu následované sadami pro orientální baňkování. Na vlastní oči jsem viděl dokonce i brutálně zmermonocněnou soupravu na vakuování krabiček jídlem, průmyslový vysavač (který si dokonce zahrál i ve dvou filmech) či udělátor, určený původně na zmenšení objemu ukládaných dek, oblečení a povlečení. S jejich pomocí vstoupil podtlak do úchylných heren, aby v jeho důsledku naběhlé bradavky, prsy, poštěváčky či kočky vcelku ozdobily v podobě nejprve fotek a později i filmů nemalou část úchylwebu.

Heslo "dřinu strojům, legraci subinám"  pro účely podtlakové asi poprvé objevil Alderon, jehož strojní dojička a pulsátor "na kozy a ovce" byl na přelomu tisíciletí ozdobou úchylných srazů počínaje Eliotem a konče akčními večery v Alcatrazu. Kouzlo pulsujícího podtlaku objevily mnohé konstanty úchylné subinčí scény a i zde na Elefernu lze při troše snahy nalézt nemálo fotek toho období.

Úchylové jednoznačně zlenivěli. Gründnerské období vlastního vývoje a tvorby hraček ustupuje do pozadí a to, co dnes zdobí nově jak houby po dešti budované sklepy je již z velké části nakoupeno, jako hotový výrobek. Na druhé straně jsou ale k vidění úžasné scénky, plné savčího i ne zcela savčího potěšení, jako je například ta, o kterou se s námi ve videu podělil Motor a jeho čubina. Video najdete ve Fajlotéce (zde - Čubina zkouší nový pulsní ventil).

Video k přehrání: {mp4}motor_20140331.11{/mp4}

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 63 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 63

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara