DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Základní podmínkou uskutečnění každé sebepřemáhací praktiky je předem závazně dohodnutý (u trvalé otrokyně stanovený) podrobný program, nejlépe písemný, který musí obsahovat nejen všechny podstatnější okolnosti postupu, ale i přesně určený termín (den a hodinu) uskutečnění.

   Program výcvikových lekcí připravuje Pán sám podle připravené osnovy a otrokyni s ním předem seznámí.

   Program běžných "sexuálních disciplin" a všech dále uvedených praktik včetně jejich pravidel jsou předem dané a tedy stále stejné; menší úpravy postupu nebo změny kriterií hodnocení si muž se ženou předem dohodne nebo jí je oznámí (zejména jde-li o trvalou otrokyni).

   Postup, resp. program sexuálně-erotických pokusů, zkoušek či měření si Pán s otrokyní rovněž předem dohodne, zejména pokud je přitom nezbytná její aktivní spolupráce. Trvalé otrokyni však opět stačí uskutečnění výzkumu a jeho program pouze oznámit.

   Program náročnějších praktik, založených na mučení otrokyně, zejména ucelených postupů by však měl Pán připravovat pokud možno společně s otrokyní - s trvalou otrokyní je vhodná určitá předběžná konsultace.

   Každá dvojice nebo skupina si však může připravit úplně jinou novou sebepřemáhací praktiku a sestavit si podle svých představ, přání a erotického, resp. sexuálního založení její podrobný program.

   Programy praktik je třeba připravovat písemně; u delších a náročnějších praktik (zejména u praktik založených na mučení ženy jako otrokyně) je podrobně připravený písemný program nezbytnou podmínkou uskutečnění! Písemný program praktiky musí obsahovat všechny podstatné okolnosti jejího průběhu, u náročnějších praktik - zejména ucelených postupů a obřadů - i přesný termín (den a hodinu začátku).

   Není-li žena trvalou otrokyní, musí s ní muž (Pán) přesný postup každé praktiky podrobně dohodnout tak, aby program odpovídal jejím erotickým představám a sexuálním schopnostem.

   Do programu praktiky je samozřejmě možné zařadit pouze to, co už žena (otrokyně) dokonale zvládla.

   Programy praktik je proto vhodné připravovat společně se ženou a při jejich sestavě využívat všech dostupných možností, jak při praktice maximálně vystupňovat pocit ženiny absolutní odevzdanosti, přinutit ji k nepředstíranému tělesnému, psychickému a sexuálnímu sebeovládání a donutit ji k co největšímu fysickému, duševnímu a v neposlední řadě sexuálnímu a erotickému sebepřemáhání - v některých chvílích záměrně stupňovanému na samou hranici jejích možností a případné snesitelnosti vůbec. Jen tímto způsobem může jak žena, tak její partner a ve skupině i všichni další přítomní přihlížející dosáhnout skutečně maximálního erotického vzrušení, požitku a vnitřní rozkoše.

   Na sestavě programu praktiky by se měla otrokyně ve vlastním zájmu osobně podílet a podle okolností aktivně spolupracovat; totéž platí i ve skupině, kde je správné připravovat programy praktik společně; konečné znění programu však musí žena, která se k praktice připravuje, bez nejmenších námitek dobrovolně odsouhlasit - jinak nesmí být praktika uskutečněna!

   Uskutečnění jakékoli praktiky bez této předchozí podrobné dohody partnerů o jejím programu je zcela vyloučeno.

   Sestava programu praktiky může být pro ženu (otrokyni) a další zúčastněné (zejména pro jejího partnera) mimořádně eroticky dráždivá již sama o sobě - ve chvílích, kdy oba partneři spolu promýšlejí jednotlivé podrobnosti postupu, vymýšlejí nové rafinovanosti atd., jim samozřejmě silně pracuje erotická obrazotvornost a před jejich vnitřními zraky již všechno vlastně probíhá - a to nejen tehdy, ale i vždy, když si na připravovanou praktiku vzpomenou.

   Ukázalo se, že tato společná sestava postupu praktiky je značně vzrušující zejména tehdy, projevuje-li připravovaná otrokyně sama dostatečnou aktivitu - a totéž platí i o ostatních formách příprav, které často vhodné rovněž předem programovat a přitom záměrně prodlužovat.

   Ve skupině - což jsou už i tři - by měla být otrokyně při sestavě programu "vlastní" praktiky - na rozdíl od ostatních - pokud možno úplně nahá. Pro jejího partnera (všechny přítomné) je pohled na nahé tělo připravující se otrokyně při vědomí přesné znalosti programu, tedy toho, co ji v průběhu praktiky čeká, již sám o sobě mimořádně silným erotickým dráždidlem. Jak se toto jejich vnitřní vzrušení spolu s přibližujícím se (vždy předem závazně dohodnutým) termínem uskutečnění praktiky stupňuje, není snad třeba ani připomínat.

   Svůj dobrovolný a bezvýhradný souhlas s konečným zněním programu náročnějších praktik musí žena (otrokyně) v době krátce před jejich uskutečněním většinou potvrdit i formálně vlastnoručním podpisem, zpravidla během malé slavnosti, při které je opět úplně nahá. Takto schválený program už je pro jejího partnera závazný a musí být přesně dodržen, což musí otrokyně jasně vědět - pak ji vzrušuje jistota, že se vše opravdu uskuteční, muže vědomí, že žena to ví a přesto se k tomu dobrovolně připravuje a sama s ním ochotně spolupracuje.

   Trvalá (skutečná) otrokyně je obvykle zbavena práva rozhodovat, co a kdy s ní bude její Pán provádět. Její souhlas s definitivním zněním programu praktiky proto není třeba, pokud je takovou otrokyní dobrovolně. Dobrovolné otroctví totiž znamená už samo o sobě dobrovolný souhlas se vším, co jejího Pána napadne; takové dívce nebo ženě pak lze uskutečnění jakékoli sebepřemáhací praktiky prostě nařídit. Dokonce lze začít otrokyni připravovat, aniž by měla nejmenší zdání, o co vlastně půjde - a oznámit jí to třeba teprve až v úvodu praktiky, ve chvíli, kdy už stojí úplně nahá a připravená v Pozoru před svým Pánem, případně mučitelem.

    

   To však nijak nevylučuje její aktivní roli při sestavě programu, který si v takovém případě připraví muž sám, samozřejmě na základě dokonalé znalosti sexuálních vlastností a schopností otrokyně. S jeho konečným zněním by ji Pán měl rovněž včas podrobně seznámit - nejpozději krátce před uskutečněním praktiky. Otrokyně však nemá možnost žádat o jakoukoli změnu, je povinna vše bez nejmenších námitek odsouhlasit a pak vlastnoručním podpisem pouze potvrdit, že program praktiky bere na vědomí.

   O vykonání obřadu by však měla i trvalá otrokyně vědět aspoň měsíc předem.

   Jinak rovnoprávná žena i trvalá otrokyně však svým podpisem pod konečným zněním programu praktiky stvrzují, že se úplně podřídí všem požadavkům plynoucím z programu a budou s mužem (svým Pánem, resp. mučitelem) aktivně spolupracovat.

   Konečně - má-li být taková žena v průběhu praktiky správně aktivní, ani by to jinak nešlo…      

   Současně s přípravou programu je třeba stanovit závazný termín uskutečnění praktiky, který by měl být dohodnut s náležitým časovým předstihem. Ukázalo se, že zejména před náročnějšími praktikami k rafinovanému vystupňování požitku a vnitřního vzrušení všech zúčastněných, především otrokyně a jejího partnera, významně přispívá předchozí znalost (vědomí) termínu jejího uskutečnění co nejdelší dobu dopředu. Závazně stanovený termín konání praktiky - tedy den a pokud možno i přesný čas jejího začátku by tedy neměl být bez vážných důvodů měněn. Nezbytnou pomůckou pro určení termínu uskutečnění praktiky je ženin menstruační kalendář; otrokyně by samozřejmě neměla v této době menstruovat!

   Přesná představa o průběhu praktiky ženu (otrokyni) nejen do jisté míry uklidňuje a přispívá k pocitu její vnitřní jistoty, ale spolu s jejím blížícím se začátkem, zejména před náročnějšími praktikami spolu s vědomím jejich neodvratnosti významně zvyšuje její erotické vzrušení; obdobně to však platí i pro jejího Pána a případné další přítomné.

 

--- Předchozí kapitola Následující kapitola---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 802 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 802

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara