DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tato kniha je v době přesycené sexem naprostou výjimkou, protože se zabývá v dnešní době stále ještě poměrně neobvyklými formami sexuální aktivity. Je určena pro partnerské, zejména manželské dvojice, tedy pouze pro jednoho muže a jednu ženu, kde je žena zcela rovnocennou mužovou partnerkou a je zaměřena především na ni, neboť jí byla rovnoprávná role v sexuální oblasti po staletí - a někde je dodnes - upírána.
Ženská sexualita byla od nepaměti - snad s výjimkou některých asijských národů - naprostým tabu a dodnes je v mnoha oblastech světa zanedbávána nebo dokonce potlačována; i dnes existují například v Africe národy, kde se již malým holčičkám provádí „ženská obřízka", aby snad neměly nejmenší zájem o sex či dokonce erotiku, neměly žádné vlastní sexuální nebo dokonce erotické potřeby a sloužily jen jako předmět k uspokojování mužů. Ani v rozvinutějších civilizacích včetně Evropy to není s ženskou sexualitou, natož s uspokojováním jejich erotických potřeb nijak slavné, pro mnoho žen spočívá jejich sexuální život pouze v tom, že se na nich muž - často opilý po příchodu z hospody - pouze primitivně ukojí a potom usne.
* * *


V poslední době se ukazuje, že mnoho lidí má (určité) SM sklony, ale považují to za natolik nenormální, že si je neodvažují ani připustit do vědomí, natož se je jakkoli snažit uskutečnit.
Zejména ženy mívají přirozené sklony k masochismu (přesněji řečeno potřebu naprostého sebeodevzdání) a tomu odpovídající erotické představy: často se chtějí vydat muži úplně na pospas, bojí se však dát něco podobného partnerovi najevo v obavě, aby toho nějak - úmyslně či neúmyslně - nezneužil.
Muže zase vzrušuje představa, že mají ženu úplně v moci; mnoho mužů cítí, že by pro dokonalou erotickou rozkoš potřebovali ženu totálně ovládnout a učinit z ní bezbrannou hříčku ve svých rukou, ovšem nevědí jak, neboť nejsou násilníci a jakékoli násilí se jim příčí; a kromě toho si instinktivně uvědomují, že násilí vůči křehčí a fysicky slabší ženě není důkazem jejich síly, ale naopak projevem slabosti.
Většina dnešních lidí se proto neodvažuje o uskutečnění těchto svých sklonů ani uvažovat, tím spíš, že současné primitivní a nekultivované způsoby jejich uspokojování jsou pro ně zcela nepřijatelné.
Právě pro tyto inteligentní a kultivované lidi obojího pohlaví je určena tato knížka, která je možná prvním pokusem dokázat, že tyto vcelku časté erotické sklony lze realizovat i na určité úrovni, tedy tak, aby se člověk nemusel sám před sebou stydět za to, co dělal a čeho se to vlastně dopustil...
* * *
S vědomím, že zřejmě předbíhá svou dobu, snaží se tato kniha nabídnout moderním, inteligentním a nekonvenčně myslícím čtenářům nový způsob kultivovaného uspokojení jednoho z nejzákladnějších erotických sklonů člověka - sklonů, jež si naše civilizace navykla díky dlouholetému potlačování přirozené sexuality pokládat za perverzní a proto nepřijatelné.
Kultivovaný člověk jistě nemůže dosáhnout většího požitku či dokonce uspokojení primitivními výprasky nebo nějakým jiným násilím, ale jedině rafinovaným vytvářením situací, ve kterých žena v roli otrokyně stejně jako muž jako její Pán ženinu podřízenost doopravdy cítí - a oba ji spolu vnitřně naplno prožívají.
Dovolte proto autorovi, aby se jako člověk s poněkud odlišnými představami o vzrušujících S/M praktikách - podělil se čtenáři o své netradiční názory a zkušenosti a předložil jim v této knížce vlastní, do určité míry prakticky ověřenou představu kultivovaného "S/M" sexu.
Během své dlouholeté praxe došel autor k určitým poznatkům, které se pokouší shrnout na úvodních stránkách a prosí, abyste jim před další četbou věnovali laskavou pozornost; pro správné pochopení praktických ukázek je to nezbytné.
Prosíme čtenáře, aby knihu posuzovali s otevřenou myslí a bez předsudků.

 Motto:

„Maximální subjektivně udávané a objektivně registrované intenzity orgasmické reakce bylo dosahováno autoregulovanou mechanickou nebo automanipulační technikou. Další nejvyšší stupeň intenzity orgasmické reakce byl dosažen při manipulaci partnerem, prováděné obvyklou, ustálenou nebo autoregulovanou metodou. Nejnižší intenzita orgasmické reakce pohlavních orgánů byla dosažena v průběhu soulože."

William H. Masters, Virginia E. Johnsonová: Lidská sexuální aktivita,
Nakladatelství Horizont, Praha 1970

Následující kapitola

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 307 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 307

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara