DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

            Zvrácené touhy

    Potěš mě... Chceš vidět zájem a záblesk touhy v mých očích? Mám tajemství, nejniternější zvrácené myšlenky co se mi občas honí hlavou... No tak, paní by si přála aby ses pochlapil a přivedl mi děvku co ti bude viset na rtech a udělá ze sebe matraci.

    Chtěla by se pokochat pohledem jak jí máš jako hračku a pak za odměnu budeš pro paní hračkou ty sám. Chtěla bych abys mi přivedl dívku mladou, štíhlou, s menšími prsy ,dlouhými hnědými či blond vlasy a s nevinou naivní tváří... Vím, že bys chtěl starší, ale budeš se muset přemoct pro svojí paní a běda pokud by se ti pták nepostavil! Zažil bys výsměch a opovržení - dokonce bys od paní dostal pár ran přes zadek!

    Oblékla bych si na sebe korzet - prsa by mi z něho přetékaly -- bradavky trčely... dole bych byla bez kalhotek... sedla bych si do křesla a těšila se na to divadlo co mi předvedeš. Ta dívka stojí naproti tobě celá se třese. Já se začínám hladit po celém těle. Řeknu jedinou větu :

    "Znásilni ji pro mě!"

    To co pak vidím mě neskonale vzrušuje - mastím si kundu... a slastně přivírám oči, které mám stále upřené na tebe. Ihned jí strkáš ptáka do pusy, až se zajíká... brání se ti, ale ty ji  lehce přemůžeš. Provádíš s ní věci, které jen lze mezi mužem a ženou provádět... dusí se a sliny jí tečou po bradě... ječí a brečí... a mě to přivádí k extázi...                                                     

    Tvoje paní je pěkně úchylná! Poté jí střídáš píču se zadkem a naopak... já se při tom krásně udělám. Beru si do ruky připínák a strkám si ho do kundy. Píču mám celou lepkavou a chtivou... pulzuje touhou. Zvedám se a ty tu děvku odhodíš jako použitý hadr na podlahu.

    Ihned ke mě spěcháš jako věrný psíček. Připínáš mi uměláka. Poroučím ti aby sis lehl na záda. Jdu pro tu děvku a donutím ji ti řádně vylízat zadek. Abys byl pro mrdání análu řádně připravený.

    Už jí nepotřebuji a tak jí vyhazuji z místnosti... Jsi hodný perverzní chlapeček, ojedu ti zadeček za to, že jsi potěšil moje zvrácené touhy. Krásně ti to udělám. Přesně tak jak to máš rád. Chci vidět jak stříkáš... mám ráda ten výraz naprosté odevzdanosti ve tvé tváři. Vystříkej se mi na kozy a i ty buď uspokojený...


(http://nick.amateri.cz/feneckaobecna)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 103 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 103

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara