DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

                                   FANTAZIE - Hrátky s amatérem

    Čekám na Tebe....
    Doma jsem si dopřála dlouhou sprchu, důkladně se oholila a namazala mlékem.... abych byla sametová pro Tebe.
    Přijel jsi, AHOJ a dál je to irelevantní. Nevnímám cestu, jen se těším až Tě budu moct políbit a dotýkat se Tě... přivonět si k Tvé kůži a dovolit si chtít Tě.
    Jsme v pokoji... svlékám si bundu i Ty se svlékáš, je ticho... Ty čekáš co já a já čekám co Ty uděláš.
    Lehce se usměji, olíznu rty, jeden krok k Tobě a vytahuji šátek... zavazuji Ti Tvé krásné oči... mrdavé oči, ty mě rajcují dostatečně.
    Svlékám si Tě sama a Ty stojíš jako socha Davida. Dotýkám se každého kousku Tvého šlachovitého těla, polykám na sucho.
    Když si zcela nahý i já se svleču úplně do naha. Opřu si Tě o zeď a přitisknu se k Tobě, stehno Ti začínám otírat o rozkrok, vezmu Ti ruce a nad hlavou přitisknu ke zdi.
    Pomalu přitisknu svoje rty ke Tvým a začnu Tě líbat a vychutnávat. Chceš mě obejmout a hladit, ale nenechám Tě. Kousnu Tě do rtu. Prsa třu o Tvojí hruď a najednou Tě zatlačím směrem dolů... "Lízej mi kundičku," poroučím Ti a tak se podrobuješ...
    Sykám slastí a podlamují se mi kolena, je mi BOŽSKY. Hladím Tě po vlasech tu a tam zatahám, tisknu Tě víc a víc k mému klínu.
    Pak si Tě nasměruji na postel, sundám Ti šátek... díváš se na mě jak štěně na paničku. Ležíš na zádech a já kozami dráždím Tvého naběhlého ptáka, leskne se Ti žalud, čurák jak žula a to jsem se Tě sotva dotkla.
    Dávám si ho mezi prsa, honím ho... přivíráš oči. Celá se třesu vzrušením, chci Ti sát koule a tak i provedu, laskám je, snažím se je do pusinky narvat obě, máš je ale moc velké, nejde to... jsi pořádný sameček. Olíznu Ti s chutí i zadeček a to už nevydržíš a chytáš mě za hlavu a tiskneš mě k němu nejvíc jak to jde.
    Jednou rukou Ti honím péro a druhou kroužím kolem análu. Strkám Ti tam prst a zkoumám si Tě zevnitř... hekáš a začínáš přirážet, pohled na Tebe je vzrušující. Když si pořádně rozvášněný, poroučím Ti... "Klekni si na všechny čtyři a vyšpul na mě zadeček...no tak!" Nasazuji si připínák a sem tam Tě plácnu po zadku rukou. "Omrdám Ti zadek, těšíš se co... Ty čuráku nadržený."
    Nejdřív zlehka zajedu do Tebe a pak si Tě sjíždím KURVIČKO MOJE... Jen se nestyď přirážet a hekat -- dráždí mě to!!!
    Chytám Tě za krk a tisknu se k Tobě celým tělem, statečně držíš a nepadáš. Slézám z Tebe, klečíš stále na čtyřech a já si beru Tvého čuráka do pusy a kouřím a kouřím... Když už jsem na pokraji šílenství, klekám si i já na všechny čtyři a dovoluji Ti mě ošukat.
    "Tak jen na mě vlez a vraž mi ho tam!" Nenecháš se dlouho pobízet a krásně mě prcáš, máš ho velkého, takového jsem ještě neměla...
    Udělám se s Tebou do minuty, křičím -- dělej, ještě, ještě, ještě... Lízej mi zadek a šukej mě i tam. A tak se i činíš a lížeš mi zadek a prstíš mi ho. Prstíš mi druhou rukou i kundu až Ti prsty postříkám.
    Prosím nepřestávej!!! Zadek mi najednou napichuješ, jsem Tě plná...
    Miluji ten pocit naplnění chlapem. Padám, ale Ty mě za to přiškrtíš a to se mi moc líbí... Šukáš mi zadek a prstíš kundu, mám orgasmus za orgasmem.
    Poté si leháš na záda a já opět navlékám připínák, lížu Ti zadek, honím Tě jak šílená. Teď Tě já šukám, zapínám vibrace, už Ti v něm cuká. Cákáš mi na kozy, máš tolik mrdky... celého Tě poté olížu... po prsou mrdku rozmazávám.
    "Krásně si mi to udělala," říkáš.
    "Jsem s Tebou spokojená," říkám zas já.
    Padnu vedle Tebe, usmívám se.
    Stálo to za to, říkám si pro sebe... :-*


(http://nick.amateri.cz/feneckaobecna)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 168 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 168

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara