DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Už léta plánuji vytvořit ucelený přehled možností bondage a v létě 2014 jej skutečně začnu realizovat. Měla by to být použitelná, seriózní osvětová kuchařka imobilizační techniky pro širokou veřejnost, která by obsahovala jak inspiraci tak praktické rady.

Aby mohla být šiřitelná bez větších restrikcí, bude ilustrační část spíše "dokumentačního" charakteru a pokud možno "asexuální" tedy nebude obsahovat žádné detaily hraničící s pornografií. Modely z tohoto důvodu, i proto, aby nebyly identifikovatelné, budou zahaleny v celotělové kombinéze (vlastní - spandex, latex, apod.) vč. zakrytého obličeje.

Hledám tedy na léto 2014 zejména FIGURANTKY s pružným tělem a s kladným vztahem k jeho všelikému znehybňování - z praktických důvodů zejména z oblasti Moravy.

Měl by to být nekomerční "projekt", tedy nelze očekávat ani žádné autorské či jiné honoráře. V případě, že by se našel nakladatel, pak samozřejmě doplním ISBN, a autorský honorář bude spravedlivě rozdělen mezi aktéry.

Pokud se ukáže potřeba fotografů, šněrovačů, apod. oslovím je sám - znám dobrých dost. 

Výstupem bude volně šiřitelný PDF dokument s termínem vydání prvního dílu v prosinci 2014. Grafickou úpravu, DTP apod. zajistím ve svém atelieru. 

Nabídky prosím ideálně do soukromé pošty nebo e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Informace též na Facebooku :-)

Diskuze k tomu tématu je v kategorii Bondage zde: Rukověť praktické imobilizace.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 464 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 464

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara