DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

"Ahoj krásná paní!" "Nazdar, kecale!" Usedli ke stolu v prázdné hospodě. "Fredy, prosimtě, dvě polotmavý, teda jestli máš už votevříno..." "Hmm..." ozvalo se zpoza pípy...
    "Tak Jirka je pro, máme přijet, do výběru lidí kecat nebude, máme jeho důvěru. A podle nálady se k nám rád přidá..." "A když bude malér, tak nás předhodí tý svý smečce..." "To jsou mazlíci, jen ty z nich děláš krvelačný bestie..." "No jo, trochu přeháním, ale nechá je zavřený, dokud tam budem?"
"Neboj se furt, vždyť si chtěla jen hrát, ani tě neškrábla, teda, i proto, že Jirku rychle poslechla, to uznávám..." ušklíbla se Kamila a uhnula hospodskýmu, aby měly pivka jednodušší cestu na stůl.      "Jo. Díky", odpověděl Viktor v podstatě oběma najednou. Zadíval se na svoje pivo, pak na Kamilu, usmál se a oba zvedli půllitry a zkušeně si přiťukli a napili se.
    "Jo, to jsem v tomhle vedru potřeboval už v poledne... Dobře, takže kolik nás je? My dva, Darkmore se Swětluškou, Sirius a ty jeho dvě kočičky, Iva a Trojská Hellena."
"A Angmar a Honza, a ta Jitka, ta ze starýho města." vypočítávala další Kamila. "A Renča nepojede, má v tomhle vedru anginu."
"To má blbý... Ta Jitka, to je pro mě novinka, ona už se snese s Darkem? Co se rozešli, tak se nejsou schopný potkat v jedný hospodě a teď chtěj jet na akční sraz? Vědí voba, že tam jede ten druhej?"
"Mě to oba odsouhlasili. Bojíš se, že to bude skřípat?"
     "Nemusí, ale bojim se. No a ty už máš nějakou stórku? Minule to zafungovalo s improvizací, jen Submír si pak měsíc stěžoval, že to bylo jinak, než mělo bejt."
     "Ale prdlajz!" vybuchla Kamila. "Když mi do dotazníku napíše, že ho může mučit kdokoli a že snese hodně a pak je na něj prej Hellča moc surová, tak ať si trhne a jede si třeba do - no víš kam..."
"Hellča a surová?" usmál se Viktor, "no, má řekněme že trochu pádnější ruku, ale vnímavá je perfektně, v tom bude něco jinýho, ale moh to stopnout, když zjistil, že to není ono, pozdějc už s tím nic nenaděláme. Ale stávat by se to nemělo, ach jo, Fredy... Ještě jedno prosim tě..."
     "Ještě dvě! Díky! - Hele, a ty už sis rozmyslel, jestli nad sebou sneseš i chlapa?"
"Samotnýho radši ne, i když to není nezajímavá představa, ale z reality mám trochu strach. ale když s ním bude i holka, tak snad bez problémů..."
"Hele, jestli mi pak budeš psát po fejsbuku otrávený kecy jako Submír, tak si mě nepřej...! Za trest tě měsíc nezbiju!"
On the road
     "Bude násilíčko?" zazubil se hospodskej Fredy a postavil před ně další půllitry. "Ale dneska by to nebylo tak hezký, Kamčo, jeho nech, přiveď zas tu blondýnku s tím krásným zadečkem, ta tak hezky sténala..."
"Jo, ještě pár takovejch večírků a chodím kanálama", usmála se Kamila. "Ale byla dobrá, viď? Už dlouho mě někdo tak krásně nevyprovokoval. A hezky barvila, bylo vidět, že má prdelku neotřískanou..."
"Však ses nechala dlouho ukecávat, ona od začátku věděla, o co jí jde - a od tebe, Hellča se nabízela, marně, no a chlapa ona nechce, to víme..."
     "No jo, má recht, chlapi jsou uslintaný vobšourníci, hele, můžu přisednout na chvilku?" a aniž by čekal na odpověď, přisednul Fredy k dvojici i se svým pivem.
"No když ti v tom budem bránit, tak jsme u suchánků, jasná věc..." pousmál se Viktor. "Ale byl na vás dvě hezkej pohled", otočil se ke Kamile, "a tak ticho, to tady není ani teď, když je prázdno, to bylo jak v kostele, jen její vzlyky a krásnej svist..."
"Copak v kostele sviští rákoska a vzdychá mučená kráska? Kdys byl naposled v kostele?"
"Kostelem by se ten hlas nes mnohem líp" zasnil se Viktor. "Jak kroutila zadečkem a nastavovala k další ráně, hmm..."
"Neznabohu! Ty bys jí ještě voblík do řeholního roucha, že jo?"
"No to ne, já bych jí z něj vysvlík..." zasněně se usmál Viktor a dlouze se napil piva a před očima se mu promítal film z minulého týdne, kdy se večerní pokec u pivka hezky akčně zvrhnul, bez ohledu na to, že je plná hospoda vanilek...
      "Ještě jedno? A tobě taky? No tak ani jedno, oukej... Cha, já z toho pak měl kšeft, minimálně pět chlapů to pak muselo zapít pár panákama, aby ten pohled rozdejchali... A ptali se, kdy zas přijdete, že by neradi o něco přišli... Jo, hned jsem u vás..." otočil se na příchozí hosty, ale místo toho šel rovnou k pípě čepovat...
"Tss, to by se jim líbilo...Kdepak, končím, musím vyzvednout Kubu od babičky. A Vikimu to taky bude stačit, nebo bude mít doma místo vanilky fůrii jako posledně!"
"Hele, tak když bude v ráži, vraž ji do ruky bič, nějakou ti vrazí a aspoň si to užiješ" zahlaholil Fredy od pípy.
Viktor se rozhlíd, kdo v tu chvíli je v lokále, kdo to mohl slyšet... "Hele, to víš že mě dávno napadlo ji naštvat, ale to není vono, já ji mám rád, nechci aby se na mě zlobila, prostě na tohle ona není, ale jinak nám to klape... A Kamču bych domů nechtěl, koukni, jak umí vypadat nebezpečně..."
"Hele, ty si vobjednáváš...! Já ti to za tejden spočítám, že si pak tejden nesedneš!"
     "A sakra, hele, a nechtěli jsme doladit ten scénář? Asi to dopadne jako minule, improvizace, chaos, ale bylo to dobrý... Možná že pevnej scénář by byl na škodu..."
"Vejmluvy a z nouze ctnost, viď? Já to zkusím dát dohromady a pošlu ti to po fejsu a ještě na to máme skoro tejden. Za pokus to stojí..."
     "Hele, kdo vás vyhání? Plánujte, chlastejte, holomci! A pak se pochlubte fotkama." chechtá se Fredy.
"Kdepak, jen pro zúčastněný, ale zavři hospodu a přijeď, Hellče ses docela líbil, teda dokud jsi jí nesplet ty panáky..."
"Ty vole, no to mi zatrnulo... Naštěstí to vzala v poho, ale fakt jsem myslel, že mi ji v ten moment natáhne, jak měla v ruce ten dvoumetrovj bič...
"Jen metr a půl, a prej by si tě vychutnala, tak přijeď..."
"Hele hele, prr, já tak se kouknout, ale mám se rád, zapomeň!"
"Kluci, víte jak to je, nelíbí, ale zalíbí... Já bych o Fredyho - teda nad Fredym nelámala hůl - a teď už jdem, naše vanilky čekaj, čau!" Vstala, dala Viktorovi pusu, mávla k pípě na Fredyho a byla pryč.
"Tak zdar a přijďte zas, a nezapomeň, vemte s sebou toho blonďatýho andílka..."
"Hellenu na tebe, hospodo! Čau..."
      Viktor odešel do odpoledního horka. Do výčepu vešlo pár dalších hostů, Fredy se kamsi zahleděl... "Hezká holka to je, ale ten bič, to asi..." V zamyšlení nechal pivo chvíli přetékat... "Sakra... Nazdar chlapi, čtyři desítky jako obvykle?" Vrátil se do své obvyklé role. V tomhle vedru až do večera, to bude náročná šichta...

Původně zveřejněno na webu BDSMzona.cz

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 225 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 225

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin