DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

    "Au!" sykl, když mu cévka projížděla svěračem močáku. 
    Ona se rozchichotala a následně její ústí namířila do umyvadla. 
    Zachvilku už proud téměř ustal a tak nastala ta veselejší část. 
    Položila ho na postel a cévku v teď už ztopořeném penisu zahákla za provázek visící od lustru, speciálně pro tuto příležitost spuštěný a pak odešla do kuchyně. 
    Když se vrátila s lahví šampusu v jedné ruce a trychtýřkem v druhé, už se trochu chvěl zimou. Oba věděli co bude následovat. 
    Začala do něj přes trychtýř cévkou nalévat nápoj, ale on se začal díky pocitu bublinek mírně třást a pochvilce i smát. Ona se jen usmála a řekla, že zapomněla sklenky a že tedy musí pít přímo z lahve. Donutila ho si kleknout na postel, vytáhla mu cévku a svými rty se přisála k penisu.
    Jak byli už předem domluveni, na zastrčení prstu do zadečku zatlačil, cvilku to nešlo, ale pak konečně bublavý nápoj vyšel ven, do její pusy. Další znamení bylo vyndání prstu a to znamenalo, že se jí víc do pusy nevejde a on proud zastavil. Klekla si a políbila ho, přitom mu část nápoje předala do úst. Oba polkli, usmáli se na sebe a znovu se políbili. 
    On poté navedl její hlavu opět dolů se slovy, že má ještě žízeň a ona mu vyhověla a opakovali předešlý akt. 
    Ale nakonec už byl jeho měchýř prázdný a byl čas, aby si vyměnili role a nádobou byla tentokráte ona. 
    Tentokrát si ona lehla na záda a on jí pomohl vyzvednout pánev do vzduchu, pusou jí zabublal na psysčících a poté k otvoru do lasturky přiložil lahev a zasunul ji dovnitř. Aby to lépe teklo, snažil se prstem rozšířit vstup pro unikající vzduch.
    Když už byla plná, přisál se ústy k její broskvičce a ona sklopila pánev, takže mohl lokat lahodný nápoj ochucený o její šťávičky. Polibkem jí pak dal také pocítit onu zvláštní chuť. 
    Lahev byla skoro prázná a tak si řekli, že teď je opět na řadě on. Jelikož byl už dříve cévkou roztažen, teď už i přez erekci zajela celkem hladce. Tentokrát se ale nepřisála ústy, ale napíchla se na něj svou lasturkou až nadoraz. 
    Plný měchýř zvyšoval jeho vzrušení a byl hotov dříve než jak byli zvyklí, vystříkal celou její chutňoučkou broskvičku svým mlíčkem. A pak se usmál... a pustil do ní i druhou dávku, tu z měchýře.
    Jeho výstřik a následně bublinky na ni zapůsobily tak, že se začala svíjet a z broskvičky jí vytékala opravdu zajímavá směsice. Rychle se oddělil a snažil se ústy docílit toho, aby nic nepřišlo nazmar. Nepochytal vše, ale něco ano a to z jeho úst také ochutnala.
    ...a jestli víno načisto nedošlo, nalévají si a pijí se dodnes.

(Převzato se svolením autora: Morin.)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 193 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 193

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara