DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

                Mír a klid s vámi, proklatci! 
 
    Rozmítám, přemítám... tak sakra -- "klidné a pokojné", nebo "šťastné a veselé"!?
    Přemítám o tom, že mír a klid je spíš prokletí, protože za ty nejkrásnější zážitky jsem vždycky zaplatil kusem srdce... a rád. 
    O tom, že klidu užiju dost v hrobě a že peklo pro všechny zajímavé lidi, které znám vypadá přesně tak, jako křesťanský ráj. 
    Vzpomínám na vztah s milou mojí milé, který mě stál pár let života. A žebych do toho odminuty šel znova, jenom s delším bičem. 
    Jak mi to subče, štěně života neznalé, zlomilo srdce, že se chovalo jako slon v porcelánu a jak jí fandím, aby jí to vydrželo i nadále, protože by to prostě nebyla ona. 
    Že vlastně všechno, co za něco stálo, uřízlo další kus srdce nebo života. 
    Že ten bezpečný, dietní, nemastný a neslaný život stojí za starou bačkoru a takové dni si pozejtří beztak ani nepamatujeme, takže... žili jsme vůbec? 
    Umřem beztak buď smíření a Alzhaimer nám bude schovávat zážitky jeden po druhém, takže ať je na co vzpomínat, nebo nesmíření, nepřipravení... a to zas budem litovat, že naše přídělové lístky na zážitky zůstaly v kuchyni na kredenci a už je nevybereme.
 
    Namísto přiblblejch Vánuchovejch filmíků s obézním dealerem cocacolly posílám vám toto poselství: 
    Saga of Biorn! http://www.youtube.com/watch?v=MV5w262XvCU
 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 112 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 112

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara