DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Mrazivá vášeň
    Je krásný večer a jdeme do příjemné restaurace, kde lze v klidu posedět, ale v případě zájmu si i zatančit. Vybíráš sezení trochu stranou, které skýtá jisté soukromí. Já se omlouvám a jdu k baru, kde prohodím pár slov s barmanem a spokojená s výsledkem a dvěma drinky se vracím zpátky ke stolu. 
    Večer pomalu utíká v příjemném rozhovoru, při kterém tě skenuji očima nasáklá touhou a očekáváním. Občas si skousnu dolní ret při představě toho, co bych s tebou právě dělala, být sami. Podbřišek se mi u toho příjemně chvěje a svaly stahují v očekávané rozkoši. 
    Na chvilku se vzdaluješ. Já jdu objednat další drinky a dávám se do konverzace s barmanem. Po předchozí domluvě ví, že to je pouze hra. 
    Otevřeně spolu flirtujeme. Ukazováčkem kopíruji hluboký výstřih halenky, kde mezi ňadry zajedu ještě níže. Tím odhalím své krajkové prádlo. Vracím se nazpět nahoru, pramen vlasů nechávám volně proklouznout mezi prsty. Palcem a ukazováčkem si pozvolna kopíruji hranu čelisti a brady. Palcem si jemně podepírám bradu zespoda a ukazováček nyní objíždí kontury mých rtů. Když zmapuje jejich obrys, zasouvám jej dovnitř a stisknutými zuby jej držím na místě a špičkou jazyka kmitám na špičce prstíku. Poté slastně přivřu oči a pomalu jej navlhčený vytahuji ven. Objíždím jím hranu sklenice s drinkem a můj jazyk mlsně olizuje rty. 
    Barman chytne mou ruku a strčí si vlhký prst do svých rtů a jemně jej saje..
 
    Mezitím jsi se vrátil a celé to sleduješ nějakou tu chvíli z povzdálí … to, co jsi viděl, ti stačilo. Přicházíš k nám, platíš za oba drinky a necháváš velmi štědré „dýško“ pro barmana. Bereš mne za ruku a táhneš na nedaleký taneční parket. Tiskneš se ke mně a já na boku cítím, že máme společnost.
 
    Tvé dlaně svírají můj zadek a při vlnění našich těl na hrající hudbu mi vklíníš pravé koleno mezi nohy. Rukama tě objímám a dlaněmi přejíždím proti sobě odshora dolů, stále dokola, až k hranici tvých vlasů. Prsty jemně pokrčím a uvolním a vjíždím špičkami nehtů do tvých vlásků…
    Hraju si s nima a vdechuji tvou omamnou vůni. Hlavu mám jemně skloněnou, tak že mi spočívá na tvém rameni. Pravou ruku mám volně položenou na tvém rameni, kde ukazováčkem kreslím drobné kroužky. Nosem přejíždím tvou nádhernou kůži na krku, kde vidím jak rychle ti pulsuje krev v těle.
    Vnímáš můj horký a přerývaný dech plný touhy.
 
    Tvé ruce mezitím nezahálí a putují od zadečku nahoru po zádech - jemně tlačíš svými nehty přes tenkou látku. To rozesílá jemné vzrušivé vibrace k mému klínu. Tvé ruce nyní laskají mou šíji, pokračují k obličeji, který bereš do dlaní a topíš se v mých roztoužených očích. 
    Zatneš v dlaních moje vlasy a násilím si tak nasměruješ mé rty, které s krátkých vzdechem přijímají tvé. Naše jazyky spolu tančí  do rytmu hudby. Jemně tě kousnu do dolního rtu, který následně olíznu špičkou jazyka. To už slyším, jak zhrublý máš dech a společně urychleně opouštíme taneční parket.
 
    Venku nastoupíme do taxi, které nás veze domů. V autě se líbáme a tvé nenechavé ruce si našly cestu skrz jeden nezapnutý knoflíček na blůze a zajíždíš rukou na mé ňadro. Bereš jej do ruky. Na prstech vnímáš strukturu krajky a také jak mé tělo zareagovalo na tvůj jemný atak. Bradavka mi stojí v pozoru. Palcem přejíždíš a laskáš ji přes látku podprsenky. 
    To už přijíždíme k domu.
 
    Spěšně zaplatíš taxikáři a dobíháš mne u dveří. Odemykám dveře do bytu a jakmile zapadne zámek, vrháme se na sebe. 
    Hladově, jako by to mělo být poslední naše milování. Přitlačím tě na vchodové dveře.
    Rozvážu ti povolenou kravatu a svážu ti ruce k sobě, jakoby spojené v modlitbě a naznačím, že je máš držet nahoře nad hlavou. Prsty se nechtějí zdržovat s knoflíčky a tak silně trhnu a ihned vidím tvou hruď.
    Slyším cinkání dopadajících knoflíčků, ale to už se přisaju na tvou bradavku. Rty i jazykem ji laskám, olizuji, okusuji, saji,… ze tvého hrdla uniká zrychlený krátký dech a tělo se jemně chvěje vzrušením… rukama zajíždím do jemné houštinky na hrudníku a hraju si s chloupky. 
    Nehty jemně sjíždí od jedné bradavky k druhé, kterou nemilosrdně přejedou, až se tvé tělo vzrušením zachvěje. Pokračuji s nehty jemně dolů a zanechávám za sebou drobné cestičky v kůži. Zastaví se až u pasu kalhot. 
    Rozepínám knoflík i zip a kalhoty padají ihned k zemi. Hladím bouli na tvém prádle a dlaní pevně přimknutou jemně pohybuji. Tvé boky se propínají a vtlačuješ se mi více do dlaně. Moc se ti to líbí. Dívám se ti do tváře. Slastně přivíráš oči, z tvých rtů zformovaných do nevysloveného ..Ách… vypouštíš prudce své výdechy… 
    Stáhnu ti boxerky, které přistanou na hromadě ostatního oblečení. Vezmu tvýho ptáka mezi rty a špičkou jazyka jej ochutnávám… neodolám a beru si ho celého a mohutně jej saju, olizuji celým jazykem, kroužím kolem žaludu… jemně jazykem pronikám do dírky a rukama jemně masíruju koule. 
    Stále dokola ti jej saju, olizuji nebo kouřím velmi hluboko, až mne zastavíš před vyvrcholením se slovy: "Teď je řada na tobě, bejby."
 
    Nastavíš mi svázané ruce, abych ti rozvázala uzel na kravatě. Následně její konce spojíš v pevný uzel a pak ji pověsíš na kliku vchodových dveří jako houpačku. Pevně mne chytneš a vyměníme si pozice. Nyní se já tisknu zády ke dveřím. Tlačíš se na mne celou plochou těla, jako by ses chtěl do mne vpít. Já jen stojím a mé ruce uvolněně splývají podél těla s dlaněmi směrem ke dveřím. 
    Rukama jedeš od kolen nahoru… velmi pomalu… na bocích přejedeš rukou přímo do mého klína a nenasytně se tam přimkneš celou dlaní… jemně s ní hýbeš… vlna vzrušení mnou projede a boky ti vycházím vstříc… hlava mi jde do záklonu a nabízí se ti má šíje k líbání… přestáváš mne vzrušovat a já tuto nelibost dávám jasně najevo jemným zamručením … dáváš mi ukazovák na rty a následně sjíždíš prstem přes hranu brady dolů po krku a dál až se zastavíš u prvního knoflíčku. 
    Pomalu rozepínáš jeden po druhém, následně uvolníš blůzku z ramen a ona se snese na zem. Bereš do dlaní má prsa a obě jemně poměřuješ v dlaních a palcem přes látku dráždíš bradavky. Svým jemným strništěm na tváři mi jemně přejíždíš pod prsy. 
    Podlamují se mi kolena, ale na poslední chvíli se dlaněmi přidržím. Vklíníš mi koleno mezi nohy jako záchranu, kdyby mne síla opustila příště.  
    Bereš si mou bradavku trčící v krajkové podprsence mezi rty a jemně ji mučíš obalenou látkou. To se už musím přidržovat tvých ramen, abych našla pevný opěrný bod. Tvé ruce sjíždí k pásku mých kalhot, zručně mi je svlékáš a necháváš krajkové prádlo. Následně mi stejným způsobem mučíš druhou bradavku, jednu ruku máš zapřenu o dveře vedle mé hlavy a druhou si podmaňuješ můj klín. 
    Vzdychám rozkoší a nacházím zbytek síly, abych vzala tvoji tvář do dlaní a přitáhla si tvé rty se svým… vášnivě se líbáme.
 
    Stahuješ mi kalhotky navlhlé rozkoší a čicháš si k nim. Je to svým způsobem velmi vzrušující. 
    Bereš mou levou nohu pod kolenem a chodidlo mi vkládáš do houpačky z kravaty. Nyní se má kundička celá nabízí tobě a tvé nenasytnosti. Klekáš si na jedno koleno a přisaješ se na poštěváček. Jen taktak, že utlumím výkřik. Nemám zájem o to, aby sousedi zalarmovali policii, že se tu vraždí…. Jediné co se tu děje, je to, že si mne bereš jak chceš ty a jak se nám to líbí. 
    Zkušeně zajíždíš prstem a pak dvěma dovnitř a zjišťuješ, že už jsem připravená. Nepřestáváš mne sát a olizovat až začínám hlasitě sténat. 
    Nevnímám nic, než jen ten nádherný pocit a následnou explozi uvnitř mne. 
    Uvolňuješ mé chodidlo z houpačky a bereš mne za boky. Já se opírám dlaněmi o zeď a bereš si mne zezadu. 
    Pěkně přirážíš, tvé koule mne masírují, tvůj píst ve mne nabírá na rychlosti až spolu znovu vyvrcholíme. 
    Společně se svezeme k zemi, kde se náš dech pomalu zklidňuje…

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 368 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 368

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara