DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jsou věci, kterým prostě nerozumím, nechápu ... 

Mám divného koníčka, platím ročně nějakých deset tisíc korun za to, abych si mohl honit ego. Fakt. A navíc, místo toho, abych to dělal někde potají v parcích v dlouhém pršiplášti a v kalhotách z ustřižených nohavic, dělám to úplně veřejně a ještě do toho zatahuju málem nezletilý děvčátka. A nejspíš i ovce, i když to nikdo veřejně neřekne. Ale to je přece jasný, nééé, kde by taky ten úchyl pořád bral čerstvý mláďátka, že ?

Servery jsou od toho, aby na nich byl obsah. Ten může být dobrý nebo špatný a nezávisle na tom, jestli je dobrý nebo špatný, může být zadarmo, a taky může být placený. Říká se sice, že když je něco zadarmo, většinou to za víc nestojí, ale budiž, čert z nouze i mouchy lapá a serverů o bdsm u nás zase tolik není, o elektrostimulaci tím spíš. Ten obsah se nebere ze vzduchu, ten musí někdo vytvořit a na ten server nahrát. Třeba ho ukrást na nějakém jiném, podobném serveru, nejlíp za hranicemi a doufat, že ten člověk, který ho tam vytvořil na to nikdy nepřijde. Pak se taky dá vytvořit obsah vlastní, obětovat nějaké peníze na pořízení novinek a pak vlastní čas na testování, měření, focení a nakonec na sepsání. Nebo se dají utratit další peníze za telefonování a ukecávání jiných lidí, aby to udělali s tím, že odměnou jim bude dobré slovo a nehynoucí vděk čtenářů, v lepším případě večeře. Kupodivu se těch lidí ještě pár najde, najde se i pár těch, kteří jsou ochotni vypomoci s grafikou, formátováním, administrací nebo programováním, zase za dobré slovo a pocit, že dělají něco užitečného. Stránka O autorech nemá historii, ale pár lidí už se na ní vystřídalo.

Obsah také můžou vytvářet čtenáři. Na Elefernu to funguje tak, že za příspěvek je automaticky lepší hvězdička a za povedený příspěvek i nějaká drobnost z vlastní dílny a konstrukce. A aby měli čtenáři i možnost srovnávat, čas od času se uspořádá soutěž. Už na bdsm.cz bylo vidět, že to není až tak úplně dobrý způsob získávání obsahu, ale proč to nezkusit. Geneze jedné úchylky nám přišlo jako docela dobré téma, protože kromě úchylek už na Eleferno chodí jenom redaktorky ženských žurnálů (některé se následně stávají úchylkami), ženské nicky mužských redaktorů iDnes, hledající pedofily, hebefily, efebofily a arachnofily, anonymní uživatelé z úřadů a institucí, k tomu určených a občas nudící se studentíci v hodinách informatiky. Jisté pražské gymnázium pro nadané jedince jsme z tohoto důvodu museli zcela odříznout. Jo, zapomněl jsem na zoufalce, hledající porno. Pro soutěž jsme tedy vybrali celkem běžné téma, soutěž vyhlásili a dočkali se výsledku sice tušeného, leč v rozměru netušeném. Ten výsledek tvoří slovy dva příspěvky od osob mimo Eleferní tým a zbytek příspěvky členek týmu. Ty se, pro mne celkem pochopitelně, zmiňují i o hlavním zloduchovi, který je svedl na cestu elektroneřesti.

A tak si honím ego...

Tu soutěž mám docela chuť skrečovat a kdyby mi nebylo líto té práce, kterou do ní autorky investovaly (některé příspěvky jsou notně vydařené, vlastně v podstatě všechny), nepřemýšlel bych ani chvíli. Takhle zbývá zkažená nálada a pocit marnosti.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 279 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 279

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara