DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dívčí výchovná škola    (4. část)

   

     Díval jsem se na Terezku jak si hraje v bublinách.
   Byla tak nevinná, jako malá holčička a přitom krásná jako orchidej s kapkami vody ve slunečních paprscích. Měla zarostlou kundičku a to mne nějak vzrušilo, ale neřekl jsem nic.
    Odešel jsem do pokoje a podal si škrabošku. Když jsem se vrátil do koupelny, Terezka spokojeně odpočívala ve vaně.

      "Terezko, už jsi dospělá žena, jak to máš s muži?" zeptal jsem se přímo. Tereza pochopila, na co se ptám a zčervenala. V jejích očích se mísil strach, smutek, ale i chtíč.

    "Jak to myslíte, Pane?" zeptala se, i když tušila moji odpověď.
    "Myslím sex, Terezko a nedělej hloupou."
    "Já vyrůstala tady, Pane a o všechno se starala paní ředitelka. Někdy za mnou chodila i v noci, když už jsem spala, když měla náladu, tak to bylo docela pěkný, ale většinou chtěla, abych jí všude lízala, strkala jí prsty a ruce. Dokonce i do zadečku. A když se na mě rozzlobila, tak mě přivázala, připla si takový to gumový a strkala to do mě, taky i do zadečku. Občas se mi to i líbilo, ale většinou jsem se strašně styděla. Musela jsem paní ředitelku lízat a prstit kdykoli. Někdy i v kanceláři, nebo v lese. Jednou jsem paní ředitelce řekla, že nechci. Moc se rozzlobila a táhla mě na vodítku přes celou školu, až k panu správci. Řekla mu, že chce, aby mě pořádně ošukal a vůbec mě nešetřil. A že když jen trošku budu odporovat, má mi zmalovat zadek. Bylo to opravdu hrozné, vůbec se mi nelíbil a já se bránila, jenže byl silnější. Pak si mě přivázal a důtkami jsem dostala snad po celým těle, přes zadek, kundu, kozy. Celý tělo mě moc bolelo a já křičela, jenže to mu nevadilo, ještě jsem za to dostala několikrát facku. Nakonec mi šukal i zadeček, bolelo to ještě víc, než od paní ředitelky. Když skončil, tak mě celou počůral. Bylo to hrozný. Nevím, jak dlouho to trvalo, ale bylo to jako věčnost. Pak mě nahou a zmlácenou vyhodil a řekl, že mám jít. Strašně jsem plakala a utekla k sobě do sprchy. Pak jsem si lehla do postele a plakala, až jsem usnula."
    "To mě, Terezko, moc mrzí. Tresty mají být, ale přiměřené, tohle paní ředitelka hodně přehnala. Pamatuj si ale do budoucna, že se mnou se ti nic nestane, mně můžeš věřit. Neříkej mi ale, žes nikdy nemasturbovala?"
    "Dělala jsem si to, Pane, ale tajně, aby o tom nikdo nevěděl. Vy jste první, komu jsem se svěřila."

    "Tak Terezko, šup z vody!" zavelel jsem a ukončil naši rozpravu. Tereza vykročila z vany, byla jako nádherná lesní víla, její krásné dlouhé vlasy byly vodou protažené až někam k lopatkám. Její nádherný zadeček si o to přímo říkal. Stála přede mnou nahá, trochu stydlivá, trochu odhodlaná se mi svěřit. Přehodil jsem přes ni osušku a začal ji otírat. Trochu udiveně se na mě dívala, ale poddala se a myslím, že se jí i líbilo, jak jsem se o ni staral.
    Celou jsem ji osušil a postavil doprostřed koupelny, na oči jí nasadil škrabošku, aby nic neviděla. Postavil jsem se před ni a zavelel: "Teď mě opatrně svlékni!"
    Tereza poslechla. Pomalu nahmatala moji košili a začala ji rozepínat. Pak začala rozepínat kalhoty, můj chlapák už byl pěknou dobu v pozoru.
    Sundala mi kalhoty a zastavila se: "Všechno Pane?"
    "Copak jsem ti řekl, že máš něco vynechat?"
    "Ne, Pane."
    "No tak. Pokračuj!" Začala mi sundávat trenýrky a našla něco neobvyklého. Bylo na ní ale poznat, že se jí to líbí. Pak mi stáhla i obě ponožky a já stál nahý.
    "Postav se, napřim se, nohy mírně od sebe!" zavelel jsem a Tereza poslechla. "Ruce za hlavu Terezko, nezapomínej, že jsi stále subinka." Stalo se. Postavil jsem se za ni. Natlačil jsem ji mírně na sebe, můj chlapák ji tlačil do zadku, nijak jsem to tam nemířil, spíše se dotýkal. Levou rukou jsem vzal Terezu kolem pasu. Cítil jsem, jak vzrušeně dýchá. Vnímá každý můj pohyb, každý dotek.
    Pravou rukou jsem jí začal dráždit bradavky, hezky střídavě. Tereza oddychovala stále rychleji a horečněji. Poodhrnul jsem jí vlasy a začal líbat šíji. Pomaloučku jsem postupoval až k uchu a zase zpátky. Tereza byl už pěkně vzrušená, ale já nepřestával. Pravou rukou jsem zajel do její kundičky a začal jí dráždit poštěvák. To už nevydržela, začala sebou cukat a vzdychat.
    Najednou jsem přestal. Sundal jí škrabošku. Trochu překvapeně, ale spíše lačně se na mě podívala. V tom pohledu bylo poznat těch pár slov: "Já chci ještě!"

    Nečekal jsem na nic, vzal ji do náruče a Tereza už se mě automaticky chytila kolem krku. Nesl jsem si tu krásnou vílu do svého pokoje. Položil jsem ji na postel a sám zůstal stát při jejím okraji.
    "Na čtyři Terezko a zadečkem ke mně. Budu si hrát s tvými dírkami, ale budu se snažit, aby se ti to líbilo."
 
    (pokračování)

    

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 151 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 151

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin