DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Africké dobrodružství - kapitola III

(díl 4. ze 4)

    Když Klára přišla k sobě, byla už dávno noc. Otevřela oči, ale viděla sotva pár metrů před sebe, bylo chladno a po těle měla husinu. Trvalo jí několik okamžiků, než si uvědomila kde je, kdo je a co vše se stalo včera večer. Téměř necítila ruce a v ramenou jí pulzovala intenzivní bolest, celý hrudník pálil, jako kdyby ho někdo posypal solí a svojí kundičku měla otlačenou a necitlivou. Jediné pozitivní zjištění bylo, že těžké závaží z kotníků je pryč. Když se podívala pod sebe, aby zjistila, co se stalo, uviděla vedle své nohy černý obličej. Klára vyjekla překvapením a jak poskočila na svém trůnu, stará kůra ji bolestivě škrábla do poštěváčku. Zatnula zuby a zasyčela do noci bolestí. Domorodec, který ji seděl u nohou, mezitím začal lízat její kotník. Klára ucítila jeho horký a vlhký jazyk na své kůži a překvapeně se zadívala pod sebe, co má v úmyslu.


    Domorodec lízal její kotník, nárt a dokonce i chodidla, pak pokračoval po lýtku nahoru. Bylo chladno a Kláře přeběhl mráz po zádech, když ucítila na své mokré noze závan ledového vzduchu. Černoch nenechal na její kůži jediné místo suché. Po chvilce se dostal až na stehno a když pečlivě olízal i to, vytáhl svůj klacek a začal rychle masturbovat. Položil ho Kláře na vlhké stehno a silně přimáčkl rukou, zatímco dělal pohyby, jako kdyby opravdu šukal. Bylo to pár vteřin a Klářino stehno bylo pokryté jeho semenem. Černoch slastně zasténal a zmizel v temnotě. I když si to Klára nechtěla připustit, tento akt ji vzrušil, ale jelikož neměla sebemenší šanci s tím něco udělat, snažila se na to nemyslet a soustředila se na svůj hrudník, který začínal pálit čím dál víc, až z toho opět usnula.

    Když přišla k sobě, už bylo světlo. Kolem sebe slyšela pohyb a domorodce, jak si něco povídají. Byla naprosto ztuhlá, vysílená a byla jí zima. Veškeré vzrušení bylo pryč, zůstala jen bolest. Proč sem do hajzlu jezdila? Cítila, jak jí někdo rozvazuje ruce. Takhle si to Klára nepředstavovala. Její ruce bezvládně spadly podél těla. Měla je nateklé a fialové, nemohla s nimi hnout. Domorodci jí sundali dolů a postavili na nohy, Kláru ovšem její končetiny neposlouchaly a tak dopadla tvrdě na studenou zem. Do její kundičky se pomalu začal vracet cit a tak si Klára mohla vychutnat další vlny bolesti. Jakoby její kundička chtěla tělu připomenout vše, co se stalo včera večer. Mezi bolestí také ucítila horko mezi nohama a na stehnech. To byla na kmenu tak pevně, že se nedokázala v noci ani vyčůrat? Odřená kundička začala pálit. Klára se nemohla ani hnout, ruce a nohy teprve pomalu přicházely k sobě. Tak silné mravenčení a křeče ještě nezažila, chtěla aby to skončilo, chtěla pryč. Ale kvůli tomu tady vlastně byla, aby to nemohla ukončit. Začínala toho litovat.

    Bylo to nekonečné, vsadila by se, že tam ležela několik minut, ale ve skutečnosti to bylo pár vteřin. Bolest začala pozvolna ustupovat a Klára konečně ucítila konečky prstů. Po chvilce mohla zase opět hýbat celým tělem, i když to bylo namáhavé a stále bolestivé. Klára se posadila a zkusila se pohnout z louže, kterou pod sebou vytvořila. Podařila se jí to a skončila na boku v prachu asi o metr dál. Nehnutě ležela a přemýšlela o tom, co s ní teď udělají. Je jim asi jasné, že se může sotva pohnout. Zabijí ji, až si s ní dohrají? A jak to provedou? Umučí ji k smrti? Kláru tyhle myšlenky vzrušují do ruda. Ten pocit, že si s ní mohou dělat cokoliv, co je napadne a ona nemá absolutně žádnou sílu a moc vzdorovat nebo něco měnit, proto sem přijela, a proto měla kundičku už zase vlhkou. Chtěla to. I když se její tělo ještě nevzpamatovalo z poslední bolestivé události, už to zase chtěla a tvrdě. Ne kůži měla pot, vlastní šťávu, sliny, sperma a prach. Cítila bolest téměř na každém centimetru svého těla a nemohla se téměř hnout. Tohle ji tak děsně vzrušovalo. Celou dobu svého úspěšného života chtěla být jen kus masa a to se jí teď splnilo.

    Představy o tom jak ji budou mučit a znásilňovat dál, ukončil velký domorodec, který si Kláru přehodil přes rameno jako nějaký pytel. Při každém kroku břichem tvrdě narazila na černochovo pevné rameno, až se jí po nějaké době dělalo špatně. Cesta naštěstí netrvala dlouho, došli zpátky do vesnice, kde Klára přistála na zádech do další vrstvy písku a prachu. Slunce začínalo pálit a Klára byla ráda, že se po studené noci může konečně naplno ohřát. Teplo jí dodalo sílu. Klára se cítila konečně zpět ve svém těle a měla hlad. Posadila se na zem a prohlížela si své špinavé tělo, vypadala hrozně. Teď by si ze všeho nejvíce přála koupel, jídlo a pití. To by zas tak nereálné být nemuselo, je to už dost dlouho co jí naposled dali něco k jídlu a umyli. Uviděla domorodce kráčejícího směrem k ní, v ruce držel provazy. Tak tohle nevypadá na hostinu.

    Vytáhl Kláru za vlasy a postavil ji na nohy, překvapilo ji, že se neskácela zpátky na zem a dokáže udržet rovnováhu. Začal ji pevně svazovat ruce za zády v zápěstí, provazy utáhl tak pevně až Klára zasyčela bolestí, na to reagoval ještě pevnějším utažením. Když měla ruce pevně spoutané k sobě i u loktů, vzal Kláru za vlasy a dotáhl ji pod jednu z dřevěných konstrukcí, které byly rozmístěné všude po vesnici. Její ruce uvázal vysoko nad ní, takže musela být opět předkloněná. Stejná pozice jako dřív, pomyslela si Klára. Pak ucítila provazy kolem kotníků, za které ji domorodec roztáhl nohy od sebe. Tohle už nebylo jako předtím. Klára musela stát na špičkách, aby se vůbec dotýkala země nohama. Na rukou už téměř visela a měla co dělat aby zůstala v klidu a nehoupala se ze strany na stranu. Provaz se zařezával čím dál víc do kůže na zápěstí a Klára cítila, jak pozvolna vlhne. Její kundička musela být vzrušená, připravená a hlavně v této pozici vystavená všem přihlížejícím domorodcům.

    Klára už čekala, že k ní někdo zezadu přistoupí a vezme si ji, použije ji, ale zatím marně. Před ní se objevil opět ten černoch, co jí svazoval. Držel v ruce pár tlustších, asi deset centimetrů dlouhých větviček a tenký provaz. Klára se zvědavě dívala co má s tím vším v plánu. Domorodec vzal dvě větvičky a stiskl do nich Klářinu bradavku tak silně až vyjekla bolestí. Její hrudník si okamžitě vybavil všechnu bolest ze včerejšího večera. Černoch stisk nepovolil, naopak ještě ho utáhl a zajistil tím krátkým provázkem. To samé udělal i druhé bradavce, to už měla Klára slzy v očích. Její bradavky byly tak citlivé po včerejším bičování. Ta bolest byla nádherná, intenzivní, ale zároveň příšerná a Klára s tím nemohla nic udělat. Cítila svoje prsa čím dál víc, bolest jakoby se stupňovala a spolu s tou bolestí cítila obrovské vzrušení v poštěváčku a šťávy na svých stehnech. Užívala si ten pocit a zatím co se plně oddávala moci provazů a pohupovala se na svém zápěstí, černoch k ní přistoupil zezadu. Než se stačila vůbec zamyslet nad tím, zda ji konečně jde ošukat, sevřel její poštěváček stejně jako předtím bradavky. Následoval překvapený výkřik bolesti. Nešetřil ji ani trošku a provázky utáhl tak pevně, že se Klára nemohla teď na nic jiného ani soustředit.

    Klára se snažila vstřebat všechnu tu bolest, kterou teď cítila. Pocit hladu nebo vysílení byl pryč, už zase to byla ona, teď jen potřebovala, aby jí někdo udělal. Pozorovala černocha, jak jí přivazuje na bradavky další provázky. Ty pak natáhnul dopředu směrem od Kláry a přivázal je ke kůlu v zemi. Teď se nemohla už ani hnout. Snažila se držet rovnováhu na špičkách, ale marně. Stále měla tendenci přepadávat ze strany na stranu, za což teď byla bolestivě potrestaná. Její bradavky byly sevřené tak pevně, až měla Klára pocit, že si je při neopatrném pohybu musí utrhnout. Každé zhoupnutí natáhlo její malá prsa na hranice možnosti, bylo nesmírně vzrušující vidět své bradavky tak daleko od těla. Když si Klára pomyslela, že rovnováhu drží jen díky těm malinkým bradavkám, projela ji tělem další vlna vzrušení. Při svém snažení o udržení rovnováhy si ani nevšimla dalšího provázku na jejím poštěváčku. Domorodec ho surově zatáhl v opačném směru než její bradavky a Klára musela vyšpulit zadek ještě víc než předtím. Okamžitě cítila tlak také na bradavkách. Jakýkoliv pohyb byl pro ni teď bolestivý. Houpat v provazech už se ani nemohla, její bradavky i poštěváček byly tak natažené, že jí držely na jednom místě. Mezi nohama jí pulzovalo vzrušení spolu s bolestí a Klára si to užívala. Každé další zatahání ať už za bradavky nebo kundičku pro ni znamenalo vlnu vzrušení. Takhle by se snad mohla po chvilce i udělat? Jako předtím na tom kmenu?

    Pevná ruka ji silně plácla přes jednu půlku. Jak se Klára lekla a poskočila dopředu, projela poštěváčkem další vlna slasti. Domorodec ji hladil po zádech a po stehnech, přitom měl o její zadek opřený svůj tvrdý a dlouhý klacek. Klára se klepala a po těle jí stékaly potůčky potu. Nevěděla, zda je to strachem, bolestí, nebo vzrušením. Po chvilce nekonečného čekání ho vrazil černoch dovnitř. Přirazil tak silně, že jediné co drželo Kláru na místě, byl její poštěváček. Ani nevěděla, jestli křičí blahem nebo bolestí, nevěděla, zda se to vůbec ještě dá rozlišovat. Není to pro ni jedno a to samé? Černoch přirazil podruhé, potřetí. Klára byla mimo. Během pár vteřin byla na vrcholu. Co se to s ní stalo? Jak je možné, že se dokáže udělat tak rychle jen díky bolesti? V minulosti to nikdy takhle nevnímala, když měla bolest ve svých rukou, nikdy ji to takhle nevzrušilo, nepřinášela jí fyzické uspokojení. Další dva přírazy a Klára se udělala. Její kundička se omotala kolem černého penisu jak Anakonda a na nohou cítila svůj horký výstřik. Černoch nepřestával a slastný pocit orgasmu brzo vystřídala bolest.

    Klára začala panikařit a opět spontánně křičet. To černocha vzrušilo snad ještě víc a Klára se udělala podruhé, tentokrát ještě intenzivněji. Nohy měla mokré od vlastních výstřiků a z kundičky ji odkapávalo černochovo sperma. V bradavkách i v poštěváčku jí pulzovala bolest. Byla bez energie a bezvládně visela za ruce. Byla ale štěstím bez sebe, bylo to krásné. Po tvářích jí tekly slzy. Ucítila za sebou přítomnost dalšího černocha. Čekala, že si ji hned vezme, těšila se na další slast, bolest a orgasmus. Domorodec jakoby to vycítil a tak si dával na čas. Když do ní vstoupil, Kláře se zatmělo před očima a její ústa vydala jen panický výkřik.

    Tenhle černoch nestál o kundičku, místo toho Kláře bez varování narval svůj klacek hluboko do zadečku. Klára ten pocit dobře znala, anál pro ni nebyl cizí, ale takhle bez varování a celý penis najednou? Hned se uvolnila a její zadeček si pomalu začal zvykat na toho obra. Bylo to pro ni příjemné, věděla, že se dokáže udělat i análním stykem, ale trvá to podstatně delší dobu. Navíc bylo těžké soustředit se na uvolnění, při takové bolesti celého těla. Pokaždé když zatnula svaly, projela ji zadečkem pálivá bolest, ale zároveň vzrušení. Klára se vzdala, nevěděla co dělat, co je pro ni příjemnější, a přestala nad vším přemýšlet.

    Trvalo to opravdu déle, ale stejně nakonec začala Klára cítit blížící se orgasmus. Bylo čím dál těžší zůstat uvolněná. Pokaždé když to Klára nezvládla, projela jí tělem obrovská vlna slasti, ale zároveň se vzdálila vrcholu. Bylo to děsné, Klára začala být zoufalá. Snažila se naprosto vytěsnit bolest a soustředila se jen na to, aby byla uvolněná. Bylo to náročné, ale po pár dalších minutách rychlého šukání to splnilo účel. Klára ucítila tak silné a krásné stahy, které se přenesly i do jejího zadečku. Nedokázala to ovládat, stahovala zadek kolem černochova penisu tak silně, že musel využít všechnu sílu na to, aby mohl vůbec přirážet. Kláře se rozklepaly nohy a cítila silný a prudký výstřik na svá lýtka. Udělala se tak krásně, až přestala vnímat veškerou bolest.

    Černoch ale nepřestával a Klára se stále nedokázala uvolnit, pořád si užívala slast ve své kundičce a bolest v zadečku. První orgasmus už končil, když ucítila další vlnu vyvrcholení, další výstřik a další bolest. Byl to zakletý kruh slasti a bolesti. Čím větší byl orgasmus, tím víc byla stažená a tím víc ji vzrušovalo šukání do zadku. Udělala se znovu a znovu. Třetí a čtvrtý orgasmus byl v rozestupu pár vteřin. Když se udělala popáté, černoch ho konečně vytáhl ven a odešel. Ještě několik okamžiků poté si Klára užívala nádherné pocity a záškuby v kundičce, i když v ní už nikdo nebyl. V zadečku, bradavkách a poštěváčku pulzovala tak silná bolest, která se v Klářině těle v tomto rozpoložení měnila na slast. Klára chtěla víc, byla jako v ráji. Proč si tohle nikdy nebyla schopná přivodit sama? Proč musela čekat tak dlouho, než to zažila? Může být ještě něco lepšího?

    Slast odeznívala, i když hodně pozvolna a Klára se pomalu vracela zpět do reality. Před sebou viděla černocha, který ji dnes svazoval, se zaujatým výrazem. Klára sklopila oči a uviděla svoje bradavky, nateklé a fialové. Černoch je hladil a mačkal, ale Klára to necítila. Tenhle pocit znala, to si někdy dokázala udělat i sama. Také moc dobře znala pocit, když si z takových bradavek sundala skřipce. Ona sama to dělala velice jemně, pomalu a byla k bradavkám potom dlouho citlivá. Dovedla si představit, že takhle ohleduplní domorodci nebudou. Černoch vytáhl nůž a přeřezal provázky, které držely bradavky napnuté. Přeřezal i provázek od jejího poštěváčku a rozvázal ji ruce. Položil Kláru na záda, kotníky ji nechal svázané od sebe, a začal něco pokřikovat na domorodce stojící opodál.

    Klára se dívala ze strany na stranu, nevěděla co se bude dít, nerozuměla co si povídají, začínala se bát a panikařit. Černochův výraz se ze zaujatého měnil na pobavený, když viděl Klářin vystrašený obličej. Jedním slovem dal pokyn pomocníkům a ty bleskově stáhli klacky z Klářiných bradavek. Bylo to, jakoby do nich někdo naráz vrazil pár jehel. Klára začala ječet bolestí a házet sebou ze strany na stranu. Domorodci mačkali a natahovali její bradavky, do kterých se vracela krev, ze všech sil. Jeden z nich se do ní dokonce bolestivě zakousnul. Klára už nebyla schopná ničeho, jenom křičela, po tvářích ji tekly slzy a v kundičce cítila intenzivní slastný pocit. Domorodci nepřestávali, až se Klára napínala v dalším nádherném orgasmu. Nedokázala ani myslet na to jak je to možné, udělala se jen z mučení bradavek, bez jakéhokoliv doteku? Ale přesto to bylo tak krásné, jiné, ale stejně krásné. Orgasmus odezníval a ona opět začala cítit bolest na prsou.

    Černoch, který pozoroval celé představení, se jen usmíval a pobaveně kýval hlavou. Chápal snad tohle všechno? Věděl, že se Klára udělala? Poznal to na ní? Pozná, kdy křičí bolestí a kdy slastí? Byl to snad jeho experiment, aby zjistil, zda se udělá nebo ne? Než si stačila Klára odpovědět, sehnul se k jejímu klínu a sundal klacíky, které svíraly její poštěváček. Klára sebou začala za hlasitého jekotu škubat, zatímco černoch ho silně stiskl mezi dva prsty. Kláře se začalo dělat černo před očima a po pár vteřinách ztratila vědomí.

------------------

 

se svolením autora vystavil *sF* -- zdroj: 
http://bdsm-povidky.uvadi.cz/afrika-iii.html

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 145 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 145

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin