DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

se svolením autora vystavil *sF* -- zdroj: 
http://bdsm-povidky.uvadi.cz/afrika-i.html

Africké dobrodružství - kapitola I
(díl 2. ze 4)

 

Probudila ji silná facka, která dopadla na její rudou tvář. Klára byla desorientovaná, nevěděla kde je, bylo ji hrozné horko a ruce ji bolely. Dopadla další facka. Před sebou uviděla několik postav, začínalo jí být všechno jasné. Byla přece v Africe. Včera ji zajali domorodci a ráno dotáhli do vesnice, kde ji nechali svázanou a vysílenou až z toho usnula. Nemohla spát dlouho, slunce pořád pálilo vysoko na obloze. Ostatní ženy, které se s ní dostaly do vesnice, byly už pryč, tedy tu poslední zrovna někdo odváděl. Z myšlenek jí vytrhl svalnatý muž další fackou. Klára se zadívala před sebe a uviděla staršího černocha s holí. Byl ale jinak oblečený, měl na sobě normální kalhoty a košili.

 

V ruce držel Klářiny doklady, mapu a plán cesty. Chvilku koukal do dokladů, chvilku na Kláru. Pak vše co držel v ruce hodil na zem a přistoupil k ní, chytil ji surově za vlasy a zvrátil hlavu dozadu. Začal něco křičet jazykem, kterému nerozuměla. Po nějaké době Kláru pustil, mávnutím ruky dal povel ostatním domorodcům a odešel. Ty Kláru odvázali, postavili ji na nohy a jeden z nich ukázal směrem ke stromům, kam se společně vydali. Hned jak vstoupili do hustého porostu, uslyšela Klára zvuk šplouchající vody a opravdu, po pár metrech se před ní otevřel pohled na docela malý potok, který stékal kaskádově po skalách dolů.

 

Jeden z domorodců strčil Kláru do laguny tak prudce, až dopadla na dno na kolena. Laguna byla mělká, ale i tak se nechtěně napila vody a než se stačila postavit na nohy, ucítila jak jí někdo surově tahá za vlasy. Byl to ten černoch, co ji strčil. Skočil za ní do laguny a teď jí držel hlavu zvrácenou přímo pod malým vodopádkem. Klára měla vodu všude, stačilo aby se trošku nadechla a začala mít pocit, jako když se topí. Bylo to nekonečné, celá situace mohla trvat pár vteřin, ale pro Kláru to byla věčnost. Když jí pak muž opřel o kámen, nemohla popadnout dech a jenom kašlala.

 

Vzhledem k tomu, že na sobě měla bílé tílko bez podprsenky, které bylo teď naprosto promočené, domorodci mohli vidět celý Klářin hrudník. Chvilku si mezi sebou povídali, smáli se a ukazovali na Kláru, kterou to děsně vzrušovalo. Čemu se mohli smát? Tomu jak malá má prsa? Nebo tomu v jaké se ocitla běloška situaci? Když se dostatečně pobavili pohledem, chytl ji opět ten stejný černoch za vlasy a ponořil jí hlavu pod vodu. Klára se nestihla pořádně nadechnout tak sebou házela a kopala, ale černoch ji držel pevně. Když si myslela, že ji snad chce opravdu utopit, vytáhnul ji nad hladinu a hodil s ní opět o kámen. Chvilku trvalo, než popadla zpátky dech a pak se celá situace opakovala znovu. Celkem byla pod vodou asi desetkrát, než ji vytáhli z laguny ven a dovedli zpět do vesnice.

 

Tentokrát nešli ke kůlu, ale rovnou k chatrčím. Uprostřed bylo ohniště, kolem nějaké kameny a tlusté kmeny, na kterých sedělo asi dvacet dalších vesničanů. Všude kolem sezení bylo v zemi několik kůlů a různých větví a klád, ze kterých byly postaveny podivné konstrukce. Kláru postavili vedle ohniště, čelem proti všem přísedícím, a šli se také posadit. Klára se neodvážila ani pohnout. Stála tam promočená s rukama svázanýma ve stejné pozici tak dlouho, že je stěží cítila a přemýšlela, co se bude dít. Chvilku se nedělo vůbec nic, ale pak ucítila něčí ruce, jak ji pomalu hladí na zadku a po zádech. Neznámý plynule přešel na její hrudník a začal ji tvrdě mačkat prsa. Klára sklopila hlavu a uviděla pár velice starých rukou, věk si netroufla odhadnout. Když si stařec pohrál, zlehka ji rozepnul kraťasy a spolu s kalhotkami je Kláře stáhnul až ke kotníkům. Potom ji zlehka zatlačil na ramena, a Klára pochopila, že si má kleknout. Zabořila svá kolena do písku a předklonila se tak hluboko jak jen dokázala, zatímco cítila domorodcův penis, jak proniká do její kundičky.

 

 Nebyl ani úplně tvrdý, ale byl cítit hluboko. Muž začal okamžitě rychle a tvrdě přirážet a Klára s tváří zabořenou v prachu se odhodlala otočit a letmo zjistit kdo ji to vlastně šuká. Byl to opravdu stařec s hustým porostem na obličeji, který vypadal na víc jak šedesát let. Klára zavřela oči a snažila se myslet jenom na slast, jenže než se stačila pořádně vzrušit, cítila uvnitř sebe horké sperma a penis vyklouzl ven. Stařec nad sebe vítězoslavně zvedl ruce a něco zakřičel. Domorodci, kteří tiše sledovali celou událost, začali také něco křičet a zvedat se ze svých kamenů a kmenů. První z nich začali Kláře rozvazovat ruce, které si důkladně promnula a protáhla. Měla je totálně ztuhlé a místa po provazech odřené.

 

Klára nestačila ani začít přemýšlet o tom, co se teď bude dít a už cítila, jak z ní někdo násilím rve boty. Zezadu ji někdo nožem rozřízl tričko i kalhotky a za chvilku už před celým zástupem domorodců ležela úplně nahá. Její kundička tekla vzrušením a Klára se nemohla dočkat toho, co se teď bude dít. Domorodci ji pořád ještě ztuhlé ruce ji svázali za zády a také ucítila hrubý provaz kolem svého kotníku. Když měla ruce pevně a bolestivě svázané v zápěstí a u loktů, začali ji vesničané vytahovat za kotník do vzduchu. Tak na tohle jsou ty podivné dřevěné stavby všude kolem! Klára absolvovala asi dva metry dlouhou cestu holým hrudníkem po tvrdé zemi. Její bradavky začaly okamžitě pálit a vysílat signály do poštěváčku, takže její kundička tekla daleko víc jak předtím. Pak se pomalu začala její noha zvedat. Když měla celou horní polovinu těla ve vzduchu a země se dotýkala jenom hrudníkem, pohyb se zastavil a Klára ucítila, jak jí druhý kotník přivazují ke stehnu. Když bylo hotovo, nemohla se téměř ani pohnout.

 

Dřív než si Klára stihla navyknout na novou polohu, ucítila u své kundičky další tvrdý žalud. Tentokrát byl daleko vetší a taky tvrdší. Muž jí obejmul nohu, za kterou napůl visela, a začal bez něžností přirážet. Hned napoprvé zasunul tak hluboko až Klára zakřičela bolestí a slastí zároveň. Věděla, že tohle bude jiné než se staříkem. Černoch jí šukal tak tvrdě a rychle jak jen mohl. Klářiny bradavky se odíraly o tvrdou zem a vysílaly tak další a další vlny vzrušení a bolesti přímo do jejího poštěváčku. Černoch nezpomaloval a Klára pomalu cítila, že se blíží na vrchol. Všechna bolest a ponížení se pomalu měnilo ve slastné pocity, které umocňovaly její vzrušení. Cítila tvrdý konec jeho dlouhého klacku, jak silně naráží na její stěnu, znovu a znovu. Klára napnula všechny svaly v těle a zaryla si provazy ještě hlouběji do kůže. Nevnímala nic jiného než orgasmus a s hlasitým výkřikem si ho užívala naplno. Její kundička tekla jako vodopád, bylo to nekonečné.

 

Když krásný pocit pomalu odezněl, začala se vracet všechna ta bolest transformovaná do slasti v ještě intenzivnější podobě. Bradavky měla v jednom ohni a ten surový škrábavý provaz, který domorodci používali, si také vybral svoji daň. Nejhorší však bylo, že muž, který ji tak progresivně šukal, nepřestával. Naopak, cítila jak ještě zrychluje a snaží se jí narvat svůj obrovský klacek do kundičky až po kořen. Klára začala hystericky ječet a z očí ji vytryskly slzy, platné ji to moc nebylo. Její sen se stal realitou. Byla doopravdy znásilňována, v opravdových bolestech a nemohla to zastavit. Co je horší, věděla že tohle je teprve začátek.

 

Kláře se začalo dělat černo před očima, zrovna když slyšela nelidský řev a cítila, jak jí kundičku zaplavila další várka horkého semene. Domorodec opustil Klářinu kundičku, a té se ulevilo. Cítila jak ji rychle buší srdce, do rytmu ji pulsovali bradavky, poštěváček a stěny její lasturky. Slyšela smích, cítila pohyb kolem sebe, ale všechno tak nějak z dálky, jakoby nebyla ve svém těle. Ucítila silné škubnutí za vlasy, černoch jí zvrátil hlavu nahoru a dostala několik facek, pak něco promluvil a nechal ji spadnout hlavu zpět na tvrdou zem. Chvilku na to ji proniknul do kundičky další tvrdý klacek. Klára si pamatovala jen několik prvních přírazů a pak se jí zatmělo před očima na dobro.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 85 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 85

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara