DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Výcvik kašpárka u Paní  
 
 Zazní smluvený signál a já tě vpouštím do bytu. Jsi oblečen jako vždy dokonale. Hladce oholená tvář a sytě omamná vůně, která se kolem tebe šíří, Mne nenechává chladnou. Nakláním se, abych vdechla ten nejúžasnější koktejl parfému a tvé kůže. Máš na sobě ten nádherný, bezvadně padnoucí oblek, bílou košili, hedvábnou kravatu. Já jsem si pro dnešek oblékla černou saténovou tuniku, kde z výstřihu vykukuje černá krajka. Na nohou černé lesklé legíny s otvorem v rozkroku a lakované kotníčkové boty se zavazováním, na vysokém podpatku. Na pravém zápěstí se na poutku houpe kožený bič a jemné kožené rukavice jen dokreslují celkový vzhled.
 
    Hned u dveří ti nařídím se svléknout do naha. Máš povolení si ponechat pouze kravatu. Skládáš své oblečení na úhlednou hromádku, sako na věšák, boty pěkně vedle sebe. Jsem spokojena s výsledkem, tak tě směruji do koupelny. Beru si od tebe kravatu a nařizuji: "Jdi do koupelny a vlez do sprchy!"  Poslechneš ihned a dle Mých pokynů provádíš očistu těla. 
 
    Voda ti stéká po obličeji na prsa… přes bříško….."Použij houbu a mýdlo, ty špíno!".. Bereš si houbu do ruky na níž dáváš velké množství sprchového gelu, napěníš a pokračuješ dle Mých rozkazů a pod bedlivým dohledem si drhneš každý kousíček svého těla. Velkou pozornost věnuješ všem svým chlupatým částem těla. Drhneš se velmi pomalu a silně… ramena, hrudník, prsa, bříško, velmi důkladně ptáka, koule, zadek, stehna, lýtka až po špičky prstů na nohou. 
 
    Bohatá pěna tě nyní pokrývá po celém těle. Stojíš nehnutě  s rukama za zády a já s plavným dotekem oblíbeného koženého biče, kloužu po tvém těle. Stírám ti pěnu na bradavce jeho plochým zakončením a jeho plochou hranou tě jemně škrábu v linii přes bříško až dolů k tvýmu ptákovi. "PCHE" (uchechtnu se) "Je tak malinký, že není v té pěně ani vidět!"  Bičíkem ti plesknu na vnitřní stranu stehen s povelem  "Nohy od sebe". …. Pokračuji v kontrole očisty. Zvedám ti ptáka bičem zespoda a kontroluji koule. Jsem spokojena.
 
    "Otoč se a vystrč prdel!" Máš ji pěkně vymydlenou. Neodolám a sundavám si levou rukavici a hladím ti levou půlku zadnice a zatínám do ní své drápky. Nelibě to neseš, tak dostáváš bičem přes prdel, aby jsi Mi neodporoval. Pokorně skláníš hlavu a překotně se omlouváš. 
 
    Jsem spokojena s kontrolou, tak ti nařizuji opláchnout se vlažnou vodou. Tvá kůže nyní vnímá každou molekulu dopadající vody. Omývám si mýdlo z biče pod tekoucí vodou a pak ti jej dávám k obličeji. "Olízat a pěkně do sucha!" Slízáváš kapky z biče, dokud nejsem spokojená. Následně se osušíš nabídnutou osuškou a vyčkáváš dalších rozkazů.
 
    Stojíš přede Mnou, ruce spojené za zády a hlavu pokorně skloněnou. Obcházím tě kolem dokola a konec bičíku putuje se Mnou po tvém těle. Beru si do rukou tvé koule a pevně se sevřu v dlani.
 
    „Budeš dnes Moje čubka!“ Beru si do rukou masivní kožený černý obojek a připínám ti ho na krk. Zacvaknu karabinu řetězového vodítka, které si omotám kolem zápěstí a trhnutím si tě přitáhnu blíž k obličeji. Do ucha ti zasyčím „Rozuměl jsi?“
 
    „Ano, má paní“
 
    Beru tě za bradu a zvedám si tvůj obličej k mému, abych viděla na tvé oči. Nemám ráda neposlušnost a ty to víš.
 
    Zavelím: „ Na všechny čtyři a k noze!“ … vedu si tě na vodítku ke schodišti, které vede do sklepních prostor s Mojí krásnou mučírnu. Té dominuje velké dřevěné křeslo, kam si sedám a čekám až se ke Mne doplazíš, jak čubka po čtyřech s hlavou skloněnou. Přede Mnou si klekáš na paty, paže si položíš na stehna a vyčkáváš. 
 
    Já jdu do podřepu a rozevírám stehna od sebe. Nabízím ti tak pohled pro tvé nenasytné oči. "Líbí se ti to, kurvičko?" Ihned zrak kotvíš na podlahu a víc skláníš hlavu k zemi. Rukou se chvilku dráždím v kundině a pak ti dám čichnout. Cítíš vůni kůže z rukavic a Mou osobní vůni. "Voní? Chceš víc?.. Tak cucej!" Strčím ti ukazováček mezi rty a olizuješ Mé pižmo. 
 
    Vlhkými prsty v rukavici ti jemně stlačím bradavku. "Klekni si a ruce za záda!"  Vezmu si dlouhou tkaničku a umě tě s ní podvážu. Začnu na jejím středu. Udělám na něm smyčku, provléknu do ní koule a oběma konci pak každou kouli zvlášť dvakrát obtočím. Ukončím to uzlem pod koulemi a protáhnu provázek dozadu k zadku. Tahem a příkazem "Na všechny čtyři, ty čubko!" ... tě donutím opět stanout přede Mnou jako oddaný pes. 
 
    Sednu si na tebe obkročmo s výhledem na tvůj zadek. Poutko vodítka si přehazuji přes stehno. V pravé ruce bič a levou tě hladím po zadnici. Prohrábnu ti koule a hnětu ty dvě půlky, až se krásně uvolňuješ. Bičem rýsuji cestičky po kůži na zadnici a stehnech. Rázně tě plácnu bičem až nadskočíš. Laskám jemně zrůžovělou kůži, kde se jí dotkl bič. Natáhnu se mezi tvé nohy a chytnu oba konce tkaniček a silně za ně zatahám směrem vzhůru. Zaskučíš rozkoší a také trochu bolestí. Nyní tě hladím rukou v kožené rukavici, ovládám tvé koule jak principál svého kašpárka v loutkovém divadle …
 
    Laskám naběhnuté stopy od bičíku na tvé kůži a cítíš Můj horký dech blízko své kůže. Jemně ji olíznu celým jazykem a následně se přisaju pootevřenými rty. Cítíš jak Mé zuby hledají to správné místo….. (óoo ano) … a následně cítíš na své pravé půlce velmi ostrou bolest, která se stupňuje. Tiskneš pevně k sobě zuby a silou zavíráš oči. Jen vnímáš ten kousek svého těla. Zdá se to být nekonečné. Už chceš prosit o milost, ale zároveň to chceš vydržet. V tom okamžiku stisk povoluji a ty cítíš jak se ti do krve hrne adrenalin. "Hodný! Právě jsem si ocejchovala tvou prdel. A už jsi jen můj..."
 
    ...pokračování za nedlouho
 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 353 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 353

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara