DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Eleferno je neziskový projekt, spravovaný na nadšenecké bázi. Starají se o něj následující lidé:



Tormans Elefernus, známý též jako Torm či Milkov

Majitel a zakladatel webu, stará se zejména o koncepční věci a komunikaci s úchylným okolím. Je považován za jednoho z nejvýznamnějších opinion makerů české úchylné scény. Jeho slovo je zde na serveru neoddiskutovatelným zákonem, nicméně boss svým slovem šetří. Torma oslovte, pokud potřebujete poradit s něčím opravdu koncepčním nebo vyřešit něco opravdu velkého a rozsáhlého. Potřebujete-li jednat s Elefernem,  je Torm správná volba.

Lizz, též Lizzina, Líza nebo Eliška

Šéfprogramátorka Eleferna a architektka enginu. Odpovídá za programovou funkcionalitu webu, část designu (typicky vazby vzhledu na systémové prostředí), architekturu modulů, rozhoduje o updatech, upgradech a aktualizacích. Z funkcionalit se stará o diskusní fórum a pomocné funkcionality. V rámci odpovědnosti za textovou část Eleferna řídí Subinec.

Grimm, též velký správce serveru

Správce systému jako celku - odpovídá za železo serverů, webové a databázové servery, zálohování a systémovou administraci. 

Serža, též Roman

Odpovídá za uživatelskou architekturu systému, lokalizace, design (z hlediska funkce), správu textů a systém uživatelských skupin. Metodicky odpovídá za texty zdravotnického charakteru.

Raftíček

Odpovídá za Deviopedii a konzistenci jednotlivých komponent a funkcionalit. V rámci textové části provádí technickou kontrolu textů.

Barkama, též Bára, Barbora či liška ryšavá

Administrátorka uživatelů. Kromě toho odpovídá za stylopisy, jednotný, nebo alespoň přijatelně podobný vzhled interfesju a systém distribuce newslistů.

Mi-cinka, též Micinka, Micina či Milena

Designérka a lokalizátorka. Odpovídá za vzhled webu, správu šablon, úpravu modulů do jednotného vzhledu a programové úpravy v těch částech enginu, které si ohýbáme podle svého.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 100 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 100

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara