DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Všimla jsem si, že na Elefernu dominují kočkofilové. Abychom nebyli diskriminováni my, co máme raději pejsky, napsala jsem pro pobavení krátký textík, popisující skutečnou událost.
 
Kamarádka mě pozvala na návštěvu. Je to k ní asi hodinu cesty autem. Udělaly jsme si krásný večer, pokecaly, pojedly, popily. Dvě lahvinky červeného padly za vlast. A to byl důvod, proč jsem nemohla odjet domů, ale musela u ní přespat. Roztáhla mi v obýváku pohodlný dvoulůžkový gauč, nachystala lůžkoviny. Noční košili jsem odmítla, ráda spím nahá.
Ráno jsem se probudila a u mého lůžka stál on. Snažil se mě probrat něžným olizováním nosu a očních víček. Nechtělo se mi vstávat, pod dekou bylo krásné teplíčko, byla jsem trochu zpocená. Ale nedalo se nic dělat, odhodila jsem ji a posadila se na kraj gauče, nohy spustila na zem. Okamžitě mi začal lízat stehna až úplně nahoru a než jsem je stačila srazit k sobě, několikrát olízl moji rozevřenou pičku. Áááááááááááááá! Bylo to úžasné, hlavně když přejel jazykem přes poštěváček! Ale to si přece nemůže dovolit! Rychle jsem se natáhla pro kalhotky, abych mu zabránila v přístupu k mým nejintimnějším místečkům. Sklonila jsem se, abych si natáhla ponožku na levou nohu a vtom jsem ucítila, jak mi líže pravou bradavku. Ááách, to je krása! Kdy mi naposledy někdo tak nádherně lízal bradavku a dvorec? Jazyk má měkký, ale přitom pevný a trošičku drsný. A horký, a on je celý rozdychtěný, až z toho funí. Olizuje mi i podpaždí a je to strašně příjemné. Že bych tam měla erotogenní zónu? Když si nazouvám ponožku na pravou nohu, provádí mi totéž s levou bradavkou. Chvilku si to vychutnávám plnými doušky, ale pak se rázně natáhnu pro podprsenku. Tak dost! Vyskočím, obleču si kalhoty a svetr a připínám mu vodítko. Ten něžný milenec je zlatý retriever mojí kamarádky a já ho mám jít vyvenčit. Prasák Rony!
 
 
 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 182 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 182

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara