DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Na začátku března proběhl v Brně Shibari Circle se dvěma vystoupeními Riccarda Wildties a Redsabath z Kinbaku Luxuria. Se zveřejněním reportu jsem čekal na videa, která byla z obou vystoupení pořízena. Videa již byla minulý týden zveřejněna, ale bohužel byla vzápětí opět smazána. Než akce upadne úplně v zapomnění, odkážu alespoň na fotky - http://www.kacir.cz/reports/KinbakuLuxuria/index.html. Už na videu se ztrácela polovina zážitku z celého vystoupení, protože je velký rozdíl dívat se vystoupení v reálu a vnímat utrpení modelky přímo před vámi nebo na monitoru. Na fotkách je toho vidět ještě méně. Velmi dobrý report z vystoupení najdete na http://www.lapetitemort.cz/workshop-a-show-kinbaku-luxuria-v-brne/, já se zaměřím více na technické věci.  Riccardo se ve svých vystoupeních hodně orientuje na semenawu - mučení provazem. I v Brně dostál své pověsti. První vystoupení bylo zaměřené na téměř artistické změny poloh svázané Redsabath ve vzduchu, ne nadarmo to Riccardo nazývá bondage cirkus. Na začátku téměř každého takového vystoupení bývá vázání základních úvazů jako Takate-kote (hrudní úvaz), které může některé nudit, ale po pěti minutách již byla Redsabath ve vzduchu ve vertikálním rozštěpu (nezapře baletní průpravu). Následovalo visení za kotníky s přechodem do gyaku-ebi tsuri (něco jako zavěšení v kozelci). Poté Riccardo předvedl to, přičemž se mi posledně zastavil dech, když jsem to viděl před půl rokem na jeho vystoupení v Londýně. Redsabath visela za hrudní úvaz a jednu nohu (samo o sobě to je poloha, ve které by většina lidi vydržela max. půl minuty). Jenže pak Riccardo začal tahat za volnou nohu směrem k zemi. Připomnělo mi to staré obrázky mučení inkvizicí, kdy mučeným dávali na nohy závaží, jako by nestačila samotná váha jejich těla. V druhé půlce prvního vystoupení následovaly ještě náročnější pozice - visení jen za hrudní úvaz, závěs v mostu (dle mého názoru to jsou dva z nejhezčích typů závěsů, ale zároveň i nejnáročnějších - první na dýchání, druhý na záda) a visení za jeden (!) kotník. Visení za jeden kotník je aktuálně jeden z úplně nejnáročnějších závěsů pro modelku. Píši aktuálně, protože před lety to dělal málokdo, a kdo ví, zdali za pár let nebude běžně k vidění něco náročnějšího.
Druhé vystoupení obsahovalo méně přechodů mezi pozicemi ve vzduchu, zato dal Riccardo ještě více průchod svému sadismu. Druhé vystoupení bylo hodně ve znamení semenawa. Pro tento typ vystoupení Riccardo používá 3 závěsné body, případně bambus, a to aby mohl více natahovat tělo mučené modelky. Jakmile byla Redsabath ve vzduchu, začal na ni Riccardo používat krátkou bambusovou rákosku a jiné bicí nástroje. Spanking nepatří mezi mé hlavní zájmy, ale jeho aplikování na bezmocnou modelku ve vzduchu bylo rozhodně zajímavé. Dalším sadistickým počinem bylo uvázání provazových kalhotek z kokosového provazu (jedná se o jeden z nejdrsnějších typů provazu) a následný částečný závěs za tento provaz přes rozkrok. Kapání horkého vosku na Redsabath zavěšenou hlavou dolů bylo už jen třešničkou na dortu. Na fotkách ani původním videu pak není vidět "znásilňování" prehistorickým dildem, které proběhlo na závěr. Škoda, že druhé vystoupení rušila hlasitější hudba, než měla být, protože poslech křiku Redsabath do roubíku silně doplňovalo vizuální vjemy.
Domnívám se, že show Kinbaku Luxuria byla tím nejlepším bondážovým (a nejspíše i SM) vystoupením, které kdy bylo v ČR k vidění.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 390 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 390

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara