DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Shibari circle 24.5.2013 se dvěma bondage vystoupeními

V pátek 24.5.2013 se uskuteční v Praze Shibari Circle se dvěma bondage vystoupeními, která jste zatím v ČR nemohli vidět:

- Peter Slemrian z Dánska bude mít Live session. Pro většinu lidí představuje bondage pouhé svazování, kdy po chvilce mají více či méně esteticky znehybněného (a po delší chvilce i znuděného) partnera. Peter ukáže, že svazování může být časově neomezené a přitom stále vzrušující a hravé, s velmi silným prožitkem pro oba. Zároveň pochopíte, proč pro mnoho lidí není provaz pouhý prostředek ke svázání, ale jedna z nejlepších mnoha účelových erotických pomůcek vůbec.

- Soptík předvede ukázku bondage cirkusu - závěsnou bondage s mnoha přechody mezi polohami ve vzduchu.

Shibari Circle je setkání příznivců bondage spojené s předáváním zkušeností, akčněním s provazem i bez provazů, volnou zábavou a hlavně spoustou vázání. Kromě zhlédnutí vystoupení se tam můžete přiučit od ostatních, zeptat se jich, jak uvázali to či ono vázání. Na setkání bývá vždy někdo zkušený, kdo Vám poradí, jako například Soptík nebo Tengu No Deshi, které můžete znát z bondage workshopů.  Můžete být sami akční a pohrát si s provazy, ale zejména vás bude inspirovat atmosféra mnoha dalších lidi hrajících si s provazy. Zdali tuto inspiraci využijete k vázání na Shibari Circle nebo si ji přinesete domů, záleží jen na vás.

Organizační pokyny naleznete na http://bohemiabound.tumblr.com/post/49799180103/shibari-circle-praha-24-5.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 163 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 163

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara