DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Vážení a duši milí spoluúchylové,

vánoční editoriály bývají tradičně (a na Elefernu tomu nebylo jinak) zaměřeny na bilancování výsledků roku uplynulého, přání pozitivních věcí do roku nastávajícícho a tradiční atributiky z rolniček, flitrů a vonícího jehličí. Letos si dovolím z této tradice poněkud vybočit, abych se zamyslel nad něčím, co úchyly od běžného zbytku populace poněkud odlišuje. Zamyšlení nebude ani tak směřováno k poněkud netypickým projevům sexuální a jiné aktivity, jako spíš k věci někdy banální a někdy patetické - obdarovávání a přijímání.

Obdarovávání blízkých a radost z dárků od blízkých k vánocům patří odjakživa - no dobrá, tak nějakých plus minus dva tisíce let, doplněných o předkřesťanské oslavy slunovratu :-) Odhlédneme-li od narozenin, svátků a výročí, nenajdeme v běžném životě mnoho příležitostí k tomu, abychom někomu blízkému udělali radost třeba i malým dárkem a mnohdy, přiznejme si to, podobné příležitosti ani ve shonu a stressu nevyhledáváme či lépe řečeno, nenapadne nás, abychom podobnou příležitost sami vytvořili, ačkoliv mnohdy leží přímo před námi. A zde jsme my, úchylové, o něco málo bohatší, než ostatní - jedno každé hraní, akce, scénka - říkejme tomu, jak chceme - je svým způsobem dárek, kde obdarovaným i přijímajícím jsou vlastně obě strany současně, oba konce bičíku, rákosky, provázku, drátu :-) Chtěl bych všem za celé Eleferno popřát, aby těch dárků bylo co nejvíce.

Na letošním PF najdete mnoho tváří. Kromě mnoha z těch, kdo pro vás Eleferno udržují v chodu, testují výbavu, fotí dokumentaci či píší články jsou zde i ti z vás, kteří se nebáli jít s vlastní kůží na trh a rozhodli se vystoupit z anonymity alespoň tím, že poslali vlastní obrázek. Přiznám se, že jsem obrázků očekával víc - o to větší dík patří těm, kteří letošní PF podpořili. Poslední skupinou tváří na přáníčku jsou ti, jimž vděčíme za teoretickou a praktickou bázi naší oblíbené záliby, abecedně od Ampera po Teslu (Tymur mne opraví, pokud se mýlím).

Na závěr bych chtěl všem příznivcům Eleferna popřát, aby jejich nový rok byl šťastný, úspěšný a naplněný tím, co od něj očekávají a aby bolest - bude-li již přítomna - byla jen v míře oboustranně dohodnuté a přinášela pouze radost a potěšení.

To a tradiční happy electrodes vám za celé Eleferno přeje váš

Tormans Elefernus

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 127 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 127

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara