DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jednoduchý nápad na realizaci klitrody se objevil na Smartstimu od zkušené harcovnice TankGirl :) Jedná se o nenáročnou modifikaci bradavkové svorky, běžně zakoupitelné (v páru spojeném řetízkem) v libovolném (e-)šukšopu.

Jak hračku postavit? Pohrabejte se v kufřících a jiných místech, kde skladujete hračky, možná už máte polotovar doma.Svorky na bradavky, spojené řetízkem a stahující se převlečným kroužkem jsou naprosto běžně dostupné a budou je mít i ve vašem sexšopu na růžku. Méně movití se spojí do dvojic a koupí si polotovar napůl :) Budeme potřebovat ještě vodivou pryž - tady to chce trochu hledat, můžu doporučit třeba e-shop tens.de.

Od polotovaru opatrně odpojíme řetízek a celý polotovar pečlivě začistíme pilníčkem a pak smirkem - každá ostrá hranka zvyšuje proudovou hustotu. Pracovní konce jsou tvořeny vodivou pryží - autorka použila návin z ploché pryže stažený smršťovací bužírkou a obroušený smirkem do tvaru se zaoblenými hranami, já bych asi použil starší elektrody od Conradu (nové jde koupit na výše zmíněném eshopu), které mají vytvořený šikovný nálitek a opracoval bych je do požadovaného tvaru. 

Capky svorky je dobré zaizolovat. Jde použít tenkou smršťovačku, epoxidový lak nebo asi i lak na nehty. Důležité je, aby zůstala zachována funkce aretačního kroužku a nechat volné samozřejmě konce a místo připojení.Pak už stačí hračku sesadit - vodivé díly na konce capek a připojit kablík - zběhlejší ho připájí, autorka prostě vzala kablík s krokodýlkem a ke svorce ho přifixovala smršťovačkou.

To je celé - hrajte si opatrně!

sgt

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 514 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 514

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara