DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Přibližně po roce jsme se opět rozhodli uspořádat workshop věnovaný hrátkám s elektřinou, a vzhledem k této dlouhé pauze se sešlo opravdu úctyhodné množství lidí. Klub byl obsazený do posledního místečka, a v publiku se příjemně namíchali zasloužilí harcovníci úchylné scény s nováčky a úplnými začátečníky. Přibližně po půl osmé se najedení a vykecaní účastníci workshopu usadili, připraveni na hlavní program večera. První přednášku si vzal Torm, a musím říci, že rozhodně patřila k jeho nejlepším. Lehkou a zábavnou formou poučil své posluchače o bezpečnosti, ukázal některé nejrozšířenější generátory vhodné na hraní, pohovořil o jejich kladech i nedomyšlených stránkách, a v závěru předvedl také praktickou ukázku použití Violet Wandu.

Po krátké pauze na občerstvení se druhého teoretického bloku ujal TomSuch, aby dalším nezasvěceným představil projekt Domík s doutníkem a opět o něco více vylepšený výsledek náročné mnohaměsíční práce svého týmu - mašinku s názvem LazyDom. K teoretickému výkladu sem tam přidal také zábavné historky z praktického testování, takže se báječně bavili nejen technicky zaměření jedinci, ale i široká veřejnost.

Zbytek večera byl pak již věnován praktickému zkoušení hraček pod metodickým vedením obou specialistů. Protože v rámci vstupného dostal každý účastník workshopu vlastní sadu elektrod, hemžila se po chvíli hlavní místnost skupinkami polonahých lidí omotaných kabely a s nadšenýma zářícíma očima. Oficiální část večírku tak trvala téměř do půlnoci, a troufám si tvrdit, že zklamán neodcházel nikdo.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 133 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 133

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara