DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Začnu trochu odjinud. Protože moje vlastní děti jsou vanilky, adoptovala jsem jednu moc pěknou úchylnou dceru, která si mě našla na Elefernu. A ta dcera má přítele a současně Pána, který je elektrotechnicky vzdělaný a velmi šilovný. Díky tomu vyrábí různá elektroudělátka, která zkouší na mé dcerušce a já jí závidím. A je nemyslitelné, aby elektroúchylové nenarazili na netu na elektrogurua Torma. Přáli si poznat ho osobně. První příležitost se naskytla letos v květnu na Malém akčním elektrosrazu. Přítel nemohl, ale dceruška šla se mnou do Atelieru. Asi si Milkova představovala jako ty dvě divačky na Hell Party v roce 2009, které si po scénce, kde Torm „mučil" Fronému, zděšeně šeptaly: „Představ si, že bys takového chlapa potkala na ulici!" Klepala se strachem a uklidnila se až po tom, co nám Sluníčko oznámilo, že Torm byl narychlo odvolán do Ruska.


Druhá příležitost přišla na listopadovém elektroworkshopu. Tentokrát mohl s adoptovanou dcerou přijet i její přítel. Pozvali jsme je s mým Pánem k nám a společně jsme se chystali do Aťasu. A protože oba Pánové věděli o jejím strachu z Milkova, dobírali si ji tím, že bude potřebovat modelku, na které bude demonstrovat své elektroúchylnosti. A já, krkavčí matka, jsem jim v tom pomáhala, i když bylo jasné, že nejkrásnější prsa k demonstraci má Sluníčko.

Přišli jsme před sedmou a první, na koho jsme narazili, byl Torm. Jeho přátelské uvítací objetí důmyslně zakrývalo fakt, že si dává mladé elektroúchylky ke svačině. Ale když se moje adoptovaná dceruška seznámila i se Sluníčkem, naše strašení už nemělo ten správný účinek.

Na elektroworkshop bylo tentokrát registrováno přes padesát účastníků a ve skutečnosti jich tam bylo asi ještě víc. Mrzí mě jen, že zřejmě z důvodu zadržení (viz http://eleferno.cz/content/view/1276/1/ ), nedorazili Frodo a Silver Blue. Pokud přišli později, nebo jsem si jich ve své stařecké krátkozrakosti nevšimla, škrtněte poslední dvě věty.

Torm nechal přítomným dostatečný prostor k občerstvení a nějak kolem osmé zahájil přednášku. Vtipným způsobem mluvil o tom, jaké možnosti mají domíci při uspokojování tužeb a potřeb svých miláčků. Pominul bondážisty, kteří hodinu svazují miláčka, aby ho za pět minut ošukali a pak hodinu zase rozvazovali, pominul taky radosti způsobované různými bicími nástroji a věnoval se pouze svým zamilovaným elektrohračkám. Pohovořil o různé kvalitě, od „masážních přístrojů" z Lidlu, přes Conradovy přístroje, až po ET - Rolls Royce mezi generátory. Mluvil také o zásadách bezpečnosti, aby nedošlo k situaci, kdy zděšení sousedé volají URNu. Někdy by to chtělo natočit Tormovu přednášku a dát ji jako video do Fajlotéky. Mluvil skvěle a mnohokrát svou vtipností rozesmál publikum.

Po přestávce předal slovo Tomášovi, který představil dosavadní výsledek projektu Lazy Dom, původně Domík s doutníkem. Ti, kteří nevědí, o co jde, si můžou přečíst reportáže na Elefernu, nebo tento článek: http://www.vice.com/cs/read/vedecky-vyzkum-o-zenskem-orgasmu-muze-odstartovat-novou-eru-sexu. Tomáš mluvil vážně i nevážně. Vážně o tom, co všechno přístroj zvaný Multistim umí, co se k němu dá připojit, jak se dá v praxi použít, a nevážně třeba o ztrátách na testovacím materiálu. Naštěstí, na Maxův dotaz, jestli testerky zemřely, odpověděl, že pouze nezvedaly mobil, ale mluvil i o nehodách, které si zasloužily zavolání URNy sousedy.

Když už všichni měli teorie po krk, zavolal Torm Sluníčko, aby mohl být Multistim předveden v praxi. Na Sluničkovy bujné vnady byly nalepeny elektrody, Tomáš pouštěl různé programy a Sluníčko komentovalo, co se děje. Toto představení nabudilo mnohé přítomné, aby si také na sobě, nebo svých miláčcích vyzkoušeli Tormovy a Tomášovy hračky. A tak se kolem předváděcího stolu vytvořil chumel zkoušeníchtivých domin, domíků, subinek, subíků. Nevím, jak dlouho trvala akční část workshopu, protože kolem jedenácté se naše parta rozhodla jít domů a zaakčnit si v soukromí. Naši Páníčci chtěli vědět, jaké to je zapojit subinky do série. Bylo to moc hezké!

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 184 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 184

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara