DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jsem Viech.

Malá potvůrka, bestyjka, zvířátko...

O BDSM se snažím dozvědět co nejvíc, postupně odhaluju a hledám. Jako všichni jsem zjistila, že nejde jen o sex, (nechat se ošukat od hlavy k patě, někomu namlátit nebo se nechat naplácat), ale hlavně o sebepoznání, nalezení svého já atd. Nechci tu psát, co znáte vy všichni, kteří si tím už prošli a krom toho, stojí to všude na stránkách o BDSM nebo D/s.


To, že jsem submisivní, jsem odhalila v mezičase mezi rozhodnutím se rozvést a seznámením s mým nynějším partnerem. No, moc času to nebylo, zato hodně zajímavých zážitků Wink. Můj nynější partner je k mému štěstí a radosti pozorný a přeje si znát moje sny a přání, takže spolu se mnou objevuje, co mám ráda a vychází mi vstříc (a naopak). Společně tak máme spoustu zábavy a potěšení.

co mě trochu na tomto stylu života překvapilo, že je velmi vtipný a hravý, plný emocí (a to rozhodně ne negativních), fantazie...prostě nová dimenze :)

Pro okolní svět jsem máma, zdravotní sestra, ženská "jednou ryba, jednou beran", cynička s pochopením pro slabosti druhých...

Tak to jsem já, Viech.

 

 

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 167 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 167

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin