DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

O tom, že úchylné weby žijí v cyklech asi již nikdo nepochybuje. Stejně, jako běžněji živé bytosti se rodí, odolávají nájezdům predátorů, dospívají, některé se dožívají produktivního věku a následně stárnou a upadají do senility / zapomnění.  Patnáct let existence českého úchylwebu dává této tezi cele za pravdu, dnešní přípondělník se ale věnuje fenoménu dosud neprobádanému. Usedněte pohodlněji a vyslyšte příběh o úchylných migrantech.

Bylo, nebylo, za devatero firewally, devatero demilitarizovanými zónami a sedmero dveřmi, střeženými kerbery v šedých uniformách a s obličeji, nepoznamenanými žádnými stopami intelektu žily úchylné servery. Úchylné servery byly různé - některé sešlé věkem, koktající stařeckou demencí a prakticky opuštěné svými návštěvníky, kteří pro úchylné servery poskytují potravu a důvod existence, jiné solidní, v letech, s rostoucími pivními bříšky a důstojnými prošedivělými skráněmi a ještě jiné, mladinké, nadrzlé a plné představ o tom, že odteď je svět jejich a vše bude tak, jak ony by rády. A protože servery jsou poháněné a živené svými uživateli, vedly mezi sebou nikým nevyhlášenou válku o uživatele.

Zanechme pohádek, věci se mají tak, že mám nového koníčka. Je jím jeden z nových, velmi ambiciózních serverů, který jsem objevil v podstatě náhodou při studiu referrerových logů Eleferna. Projekt, který se mi zprvu jevil jako nadšenecký a neslibující dlouhou existenci - a tím spíše ne dlouhý život - se ukázal jako neočekávaně životaschopný, navíc v rámci své životaschopnosti oplývající rozličnými - místy velmi zajímavými - životními projevy. Zaujalo už to, jak projekt, vybudovaný primárně kolem úchylné seznamky rychle obrůstá novými uživateli a zejména, jakým tempem se do tohoto nového projektu zapojují úchylné konstanty, tak důvěrně známé z jiných částí úchylwebu. Úchylní migranti nový projekt kolonizují s rychlostí v řádu jednotek kusů za den a úporností, hodnou lumíků. Je to o to pozoruhodnější, že zmíněný projekt dokázal velmi úspěšně podchytit nově nastupující generaci úchylstva, navyklou na facebookové funkcionality a vytváří okolo sebe nové kondenzační jádro z osob, v úchylném prostředí prakticky neznámých. Část nových uživatelů působí velmi zajímavě a příčetně, zhruba stejná část logicky a zcela v souladu s Gaussovou křivkou naprosto nepříčetně.  A zcela v rozporu s Gaussovou křivkou též velmi zajímavě, byť ve zcela zvrácené formě.

Nový projekt je vskutku bohatě zalidněn velkými, opravdovými Dominanty, s velikým a macatým... ehm... déčkem v nicku. Adresář projektu oplývá rozličnými variantami Domů, Masterů, Trainerů, Krutých, Přísných či Modrofialově Opuchlých Pánů. Jejich ženské protějšky nesou hrdé nicky Lady, Domina či Dona a mnohé rysy panelákových domin, byť projekt je ryze nekomerční a jeho administrátor s projevy komerce striktně (a úspěšně) bojuje. Projekt doprovází zástupy naříkajících subíčků, hořce lkajících nad nedostatkem Opravdových Paní Zadarmo A Zcela K Dispozici Kdykoliv. Ti jsou na druhé straně spektra doprovázeni chórem domíků, stěžujících si na neexistenci Opravdových Subinek Zdarma Pro Každého - prostě běžné publikum serveru, poskytujícícho kromě obsahu i nějaké ty interaktivity.  A mezi touto hemžící se žouželí najde úchyl spoustu nicků, očenichávajících jednotlivá diskusní témata a místy se nepokrytě bavících veřejnými i zcela soukromými špílci. Úchylečce z nejmilejších tak způsobil koliky bránice vzkaz, obdržený soukromou poštou od domíka, opatrně vyzvídajícícho, zda by zvládla v pochvičce dva dominanty najednou. Tedy, koliky nezpůsobil ani tak obsah dotazu jako termín pochvička.Není známo, zda již Nenufer byla označena za chlapa s malým pérem, ale o chodu a pravidlech chování v Ateliéru se jí již poučení dostalo a autora těchto řádek se již též snažili poučit o primárně vyšší bezpečnosti zařízení, napájených z distribuční sítě oproti jednotkám s primárními články.

Ten projekt si snadno dohledáte sami a budete se v jeho rámci bavit. Opravdu. Ale apeluju na vaše lepší já - nedělejte si z jeho domorodců větší prdel, než je nezbytně nutné, v naprosté většině si to nezaslouží. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 279 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 279

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin