DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Úvodem obrázek:

edt

A tak se ptám těch, koho se to týká - co s tím hodláme dělat ? Budeme se dál honosit barevnýma hvězdičkama a využívat dosud pořád atraktivní mailové adresy ke zvyšování svého statusu a balení partnerů ? Když se rozjížděly interaktivity, měli všichni plno řečí o jejich podpoře, o tom, jak si povedou vlastní sekce a budou držet služby. Výsledek ? Nahlédněte na chat, nahlédněte do fóra. Kde je download sekce, jak funguje podpora pro Estim a aktivity kolem písíček ? Proč mám vysvětlovat lidem, kteří mi věří, že projekt Kočky není na elefernu jen pro ozdobu, jen že toho lidi mají moc. Mají ? Jak funguje obchod ? Do fóra stále nefunguje transfer hesla. Projekt Rejnok, projekt Savec ... Galérie ... Proč, koneckonců, už pomalu nemám s kým vyrazit mezi úchyly, aby se na mne staří přátelé nekoukali chápavě a nezaváděli řeč jinam ? Proč mám v poště nabídky od erotických serverů, které kdosi s kýmsi údajně předjednával ? Smutno je mi.

Čtenářům se za tenhle text omlouvám, vznikl minulý týden jako reakce na soupravu pro mne nepříliš potěšitelných událostí a je jimi zjevně poznamenán :-) Na webu se měl objevit již dříve, ale dosud se nenašel nikdo, kdo by ho na web nahrál. DIY, Torm.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 316 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 316

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara