DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Velikonoce na krku a protože tady v Bostonu české tradiční zvyky ani náhodou nehrozí, zkusím zase něco sepsat na Eleferno. Jak pozoruju, vesele to spí od té doby, co se Torm dal na cestování :) O.K. Zkusím to probudit. A taky si procvičím češtinu, už dlouho jsem nic nenapsala.

Renatka si koupila hračku. Řečeno líp, Renatce hračku doporučila kamarádka ze Smartstimu, které hračku koupil manžel k Vánocům a která se hračky pořád nemůže nabažit. Do Worcesteru (MA, nikoliv toho britského) to nemám nijak daleko, takže jsem minulý víkend sedla do auta a hračku zkoukla naživo. Bomba. Nebýt té šílené holčičí barvy, řekla bych s klidem, že tahle věc nemá chybu a že ji chci doma. Pam ji v mém oblíbeném sexshopu na růžku skladem v pondělí neměla, ale slíbila objednat a v pátek byla hračka doma.

Oč jde. Firma Jopen je tady ve Státech známá jako výrobce hraček pro ženské, má myslím tři produktové řady vibrátorů a stimulátorů. Tenhle je jakousi syntézou, protože kromě toho, že vrní, jak se od vibrouše čeká má navíc zabudované elektrody pro stimulaci a - a to mě hodně pobavilo - je nafukovací. Po tátovi jsem hodně technický typ a tahle feature mě prostě uchvátila. U Pam jsem docela stálá zákaznice, takže jsem až doma zjistila, že mi místo základního provedení objednala dárkovou kazetu navíc s lubrikantem a elektrodovým gelem, to vše za basis cenu. Obojí sice doma mám, ale stejně to potěšilo.

Hračka je velikánská a ten rozměr opravdu nepasuje k té holčičí barvě. Vypadá to, jako parodie samo na sebe - něco jako Mars útočí. Vizuálně má hračka tři části - dildo, bázi a nástavec na poštěváček. Materiál nedokážu odhadnout, nejspíš nějaký vysokomolekulární silikon. Na omak je poměrně příjemný, trochu jako semišový povrch, ale bez lubrikantu ani ránu a to probblémy se zvlhčením tedy rozhodně nemám. Z druhé strany, v rukách neklouže. Ta část, co se zavádí je velikostně spíš pro vdanou ženu, hodně mladým holkám asi moc pasovat nebude. Řekla bych, že se tu už projevuje to, jak moc je americká populace XXL, vidím to v ordinaci každý den a výrobci se podle toho zařizují. Takže dildo je samo o sobě dost velké a to je ještě dá v příčném rozměru nafouknout. Kvůli nafouknutí je po celé délce vytvořený jakýsi měch, jehož hrany jsou docela příjemné při hraní si, když člověk hračkou pootáčí v kočce sem tam. Na horní a spodní straně dilda je po elektrodě, podle všeho z nerezu, zavulkanizované nebo zastříknuté do tělesa dilda. Nevypadá to nejhůř, uvidím, jestli se ten plast nezačne v obvodu oddělovat, pak by to bylo fakt šílené semeniště mikroorganismů.  Pro mne - a asi pro většinu holek - jsou elektrody zbytečně hluboko, o centimetr blíž ke vchodu by bylo tak akorát. Elektrody jsou v sagitální rovině, takže stimulace odpovídá téhle  dráze. Vůbec to není špatné :)

Tady je hračka nafouknutá na maximum:

Takhle vypadají elektrody:

Nad dildem sedí stimulační nástavec na poštěváček. Subjektivně je z trochu měkčího plastu na poddajné nožičce. Vibrující pohon je umístěný až za nožičkou, blíž ke klitorisu a je docela výkonný. Na poštěváček přiléhají dva delší "prsty" z boku a jeden kratší zdola. Kupodivu to docela pasuje a když si s tím člověk vyhraje, je to hodně vzrušující. U toho spodního prstu občas trochu ruší to, že mi dosedá přímo na glans, což bez lubrikace občas zabolí, zvlášť, když už jsem hodně rozjetá a překrvená. Intenzita vibrace je regulovatelná jen v pěti stupních, pro mě osobně by se občas hodil ještě jeden stupeň vrnění navíc. Poštěváček vám to, holky, opravdu neutrhne. Druhý vibrační pohon je usazený na dildu na konci a podle záměru autorů by měl stimulovat poštěváček zevnitř. Není to tak úplně pravda, vrnění je spíš na horní spojce labia minor. Zajímavé jsou ale interference s tím druhým vrnítkem a celkově je to velmi příjemné. Akorát by hračka mohla být tišší - zejména intenzívnější režimy dělají hluk, jak mixér.
Dildo samo je nafukovací, jak už jsem psala. Spodní část rukojeti pro tento účel obsahuje pumpičku, kterou jde průměr s sagitální rovině zvednout asi na dvojnásobek. Podle mého je to docela dost, ale proti gustu... Neříkám, že po dvou dětech bych měla nějakou supertěsnou pochvu, nicméně plně nafouknutý rozměr už v zadní poševní klenbě bolí. Na pumpě je umístěné i rychlovypouštěcí tlačítko.

Ty knoflíky fakt vypadají jako něco na spodní straně prasnice :) Zcela nahoře master switch, pod ním vlevo řízení elektročásti, vpravo vrnění.


To není břicho těhule, ale nafukování, rychlovypouštěcí tlačítko a šroub, držící na místě baterky.

Elektročást. No, jak by asi napsal Torm, implementovány jsou pouze základní funkce. Intenzita se reguluje skokově tlačítky a skoky jsou dost velké, najít si příjemný režim pro danou chvíli není vždycky snadné. Výkonově hračka postačuje s rezervou, pulsy jsou spíš myostimulační, frekvence se nastavuje taky po skocích. Ovládání je totálně ženské, růžové knoflíčky a červené kontrolky pod krycím plastem. Nevím, jestli je to cena za omyvatelnost, ale tahle část designu se mi fakt nelíbí. Je to, jako by se konstruktér za ty knoflíky styděl. Baterky se dávají do rukojeti, do díry, schované pod plastový šroub. Výdrž žádná sláva, za víkend jsou vybité a to nejsem žádná nymfomanka. Co mi hodně chybí je možnost synchronizace vrnící a elektrické části, prostě není.

Napsala jsem spíš kritické věci, ale hračka jako taková je fajn a za ty peníze (180 bucks) fakt stojí :)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 155 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 155

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara