DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pro lepší využití možností ET-312 existuje málo známá a špatně dokumentovaná možnost synchronního spojení dvou jednotek do režimu master-slave. Tento text popisuje, jak na to.

Vše, co je ke spojení jednotek potřeba je křížený propojovací kabel. Brutálně zjednodušeno (řemesl, braň se), vypadá nějak takto:

Oba signálové vodiče jsou tedy prokříženy. Propojované jednotky je třeba vypnout a kablíkem spojit via porty Link (první zleva). Následně je zapotřebí obě jednotky současně (s chybou do půl vteřiny) zapnout a na jednotce zvolené jako řídící dvakrát stisknout tlačítko Menu. Šipkami vybrat položku Link slave unit? a potvrdit ji tlačítkem OK.Jednotky si vymění synchronizační informace a pokud synchronizace proběhne úspěšně, opakuje od této chvíle podřízená jednotka vše, co dělá jednotka řídící. Chyba synchronizace se projeví hláškou Failure 04 na řídící jednotce.

K čemu je to dobré?
Možností je víc. V prvé řadě získáte dvojnásobný počet galvanicky oddělených generátorů se společným řízením (dokonce PLL). Váš miláček si tak bude moci užívat dvojnásobně zábavnějších pocitů ;)
Další - a pravděpodobně i typičtější - možností je prolinkování dvojice hraček spřátelených párů. Obě subinky si tak budou moci užívat zcela synchronně, což do scénky vnáší mnoho nových, dosud nedostupných aspektů - například podporu zdravé soutěživosti, ať už na straně užívajících si, nebo na straně pánečků. Další možnosti jistě eleferní obec napadnou samy a nepochybuji, že jejich autoři se o ně rádi podělí.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 332 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 332

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara