DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Eleferno si na přeskáčku pročítám už delší dobu (rok dva tři ...). Pro začátek nutno dodat, že nejkultivovanější ze serverů které jsem navštívil. Při pročítání nepřeberného množství textů zde přítomných i kultivovaných textů jinde na webu mi v hlavě vyrašila myšlenka (otázka?):

Dominant: sadista nebo masochista?

 

Kdo je dominant?: Když vynechám magory tak dle mého pohledu to je člověk zodpovědný. Je citlivý a naslouchavý. Je pánem. Určuje pravidla. Má situaci ve svých rukou. Poslušnost odměňuje (někdy bolestí) a neposlušnost trestá. Rozdává rány duševní i tělesné a taky pohlazení. Podmaňuje si subinku nebo subíka pro svoji potěchu. Jejich těla vystavuje trýznění tělesnému i duševnímu. Nemá slitování a slzy v očích jsou jeho motorem. Činí mu potěšení subinčina bolest a hanba. Nechá vás snášet bolest a potupu. Spoutá vás do roztodivných poloh. Jednou pro pohled na umělecké dílo. Jindy za účelem fixace v nepříjemné poloze a nebo taky pro zabránění vzdoru. Pro svůj rozmar vám maluje rákoskou a nebo jiným nástrojem rudé šmouhy a šrámy po těle. Vyžívá se ve vaší potupě, vašem utrpení. Vyžaduje oddanost a poslušnost. Pro svoji zlovůli do vás pustí elektriku a nechá vás trpět dokud se nenasytí vašeho trápení. Jindy a nebo i zároveň nechá část vašeho těla pod tlakem (podtlakem). Část citlivou a nebo i částí více.

... Mohl bych se rozepisovat dál, ale to si lehko domyslíte - vy kteří tento text čtete máte jistě jasnou představu jak takový Pán/Paní, Dominant/Domina vypadají a jací jsou = Jsou to sadisti!!!

A jsou opravdu sadisti?

 

Dobrý Pán je za vnější oponou taky masochista. Podmaňuje si subinku, ale jen tu která to chce. Rozdává rány (tělesné i duševní), ale jen proto, že to subinka chce. Jinými slovy proto, že mu to subinka dovolí. Namáhá si hlavu s vytvořením situací aby měla subinka prožitek, zážitek. Stanovuje pravidla. Opravdu je stanovuje on? Nebo je stanovuje subinka? To přece ona kráčí ke svým hranicím a ona si určuje co ještě snese a co už ne. Pán rozdává rány a určuje jejich intenzitu. Ale hlavní prožitek z toho má subinka. Dáli Pán ran málo a nebo slabých, nedostane subinka svůj prožitek a kdo za to může? No přece Pán. To on dřímá ve svých rukou rákosku. Dostane li subinka ran moc a nebo jsou příliš drsné, subinka trpí nad svoje hranice. A kdo za to může? Kdo dřímá tu rákosku? Pán subinku ponižuje. Poníží ji málo a subinka nezkrotne a cítí se nadmíru důležitě a sebejistě. Poníží ji moc a nevratně (nebo obtížně návratně) subince ublíží až subinka nebude schopná života ve smyslu žít a ne přežívat .... atd. etc.

Ale dobrý Pán má zodpovědnost. Čehokoli je moc a nebo málo padá na jeho hlavu. Ve výsledku on vnitřně trpí to nezdařené a subinka si užívá to co se podařilo. Když se něco nevydaří tak to lehce svalíme na druhého. Dobrý Pán není lhostejný a tedy se odevzdává do rukou subinky a doufá, že ona bude komunikovat a dá mu dostatečně najevo co je málo a co moc. Podřizuje se pro požitek subinky. Často nebere ohled na svoje pocity jen aby si subinka přišla na své. Odepírá si vrcholný zážitek jen aby subinku uchránil před nevratným poškozením i v případě, že by subinka chtěla zajít dál. Namáhá si hlavu i tělo pro subinku a její již tolikrát zmiňovaný pocit. Jde s kůží na trh. ... Pokud se váš s/m d/s vztah provalí na veřejnosti - myšleno mezi nechápavé a netolerantní lidi - kdo bude pranýřován? ... Zlý tyran a nebo nebohá oběť? A že mezi takovými lidmi slova typu "Ale ona to chtěla" jsou jako házení hrachu na zeď. Kdo financuje vaše hrátky? ... často to je pán.

A v neposlední řadě ... správný pán jde příkladem. A že to není nic lehkého. Nedokonalost Pána je brána jako neomluvitelná a hlavně nežádaná, ale nedokonalost subinky je vina Pána a tedy ji omlouvá, protože ji pán špatně vycvičil.

 

     Z toho tak nějak vyplývá:  že Pán je vlastně masochista. Je ochoten riskovat a nést následky.

 

A zamyšlení na závěr: Jsi schopný/á, ochotný/á podstoupit tento duševní masochizmu? Jsi nadále přesvědčen/a, že jsi Pán/Paní?

 

V této úvaze je počítáno pouze s kultivovanými lidmi a magoři nejsou bráni na zřetel!!!

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 181 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 181

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara