DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pán mi přikázal, abych přijela ve čtvrtek a uklidila mu byt. Moc jsem se na něj těšila! V půl desáté jsem vcházela do jeho domu a kdo se proti mně nevynoří v chodbě? Pán s velkou krabicí v rukou. Dal mi pusu a řekl, že musí k doktorce.

 

„To jí neseš tak velký úplatek?" zasmála jsem se.

„Předtím ještě musím na poštu." odpověděl s úsměvem.

U Pána v bytě jsem měla na papírku vzkaz, že se vrátí asi za dvě hodiny. Zašla jsem na nákup  a po návratu jsem se svlíkla do županu a dala se do práce. Usilovně jsem uklízela, ale samozřejmě, že jsem všechno nestačila, Pánův mezonetový byt s podlahou asi 100 m2 dá zabrat! Ve dvanáct jsem dostala SMS, že bude doma za 15 minut. Tak jsem všeho nechala a začala vařit. Přinesla jsem z domova naložené steaky z krkovice, tak rychle dát vařit brambory a nakrájet okurku a červenou, žlutou a zelenou papriku na ozdobu.

Když Pán odemykal, klečela jsem na prahu s čelem opřeným o podlahu a nahá, jak se na čubku sluší a patří. 

„Jestlipak ses neflákala a máš už úklid hotový?"

„Neflákala, Pane, celou dobu jsem pracovala, ale ještě nemám hotovo."

Šel do vázy pro velkou rákosku.

„A proč nemáš hotovo? Určitě ses válela a honila si kundu!"

Začal mě švihat, asi pět hodně bolestivých švihanců na levou půlku zadku.

„Ne, Pane, nehonila, makala jsem!"

Přešel na druhou stranu a dal mi pět na pravou půlku.

„Tak ty říkáš, že Pán nemá pravdu?"

Svá slova zdůraznil obzvlášť bolestivými švihanci. Pak se postavil tak, že mě sevřel lýtky v pase a švihal po konečníku. Kapitulovala jsem.

„Máš pravdu, Pane, flákala jsem se a honila si kundu."

Ještě párkrát švihl mezi půlky a konečně mě pustil a dovolil vstát. Oblíkala jsem si župan a Pán ukládal rákosku do vázy. Zeptal se potutelně:

„Proč jsi tak rychle změnila názor?"

„Protože jsem si uvědomila, že Pán má vždycky pravdu, i když nemá pravdu!"

Ach jo! Špatná odpověď! Znova vzal rákosku a donutil mě ohnout se přes židli a vyhrnout si župan. Teď měl mnohem víc místa na pořádný nápřah a rány strašně bolely. Švihal a švihal a já jsem volala:

„Promiň, Pane, řekla jsem to špatně, měla jsem říct jenom, že Pán má vždycky pravdu!"

„No proto! Ještě budu muset zapracovat na tvé výchově, čubko hubatá!"

Ještě párkrát zapracoval rákoskou a pak ji konečně uklidil do vázy a odešel nahoru k počítači. Já jsem si nahmatala nalitá jelita a spokojeně se pustila do opékání steaků. Nachystala jsem každému na talíř velký kus masa, pár brambůrků, hodně zeleniny a k tomu hrnek čaje. Pozvala jsem Pána ke stolu. U jídla jsme si povídali o všem možném a pak si Páníček vzal svůj hrnek čaje a odešel nahoru. Já jsem umývala nádobí. Najednou stál v kuchyni a říkal:

„Pořád musím myslet na to, jak ses tady flákala, když tvůj Páníček běhal po doktorech. Rozhodl jsem se, že tě za to ještě potrestám!"

Ukázal ke dřezu. Opřela jsem se o něj, vyhrnula si župan na záda a vystrčila zadek. Jestli ten výprask předtím bolel, tak to nebylo nic proti tomu, co jsem zažívala teď. Švihal z celé síly a rány neskutečně bolely. Nevím, kolik jich bylo, nepočítala jsem, jenom děkovala a slibovala, že se polepším. Užívala jsem si ostrou bolest a obdivovala Pána, který byl opravdu ve formě. Když konečně přestal, nahlas jsem vzlykala. Ale on mě popadl za vlasy a stlačil před sebe na kolena.

„Budeš mít Ptáka v hubě a smíš si vyhonit tu tvoji nadrženou kundu!"

Nemusím říkat, že Pták stál jako svíce. Vzala jsem ho do pusy a dotkla se poštěváčku. Byl jako nabitý elektřinou. Kmitala jsem po něm prsty a kouřila při tom Ptáka. Když jsem byla v nejlepším, Pán mě za vlasy nasměroval ke dřezu. Vrazil mi Ptáka do kundičky a přikázal, ať pokračuju. Bylo to nádherné! Za chvilku přišel orgasmus. Nechal mě vydýchat a uklidnit se a pak přikázal, ať mu očistím Ptáka. Klekla jsem a důkladně ho čistila jazykem.

„Postav se zase ke dřezu!"

Párkrát mě cvičně přetáhl rákoskou po prdeli a zase strčil Ptáka do kundičky.

„Uděláš si to ještě jednou!"

Sáhla jsem na klitoris a byla překvapená, jak je citlivý. Chvilka dráždění, pár švihanců na stehno zboku, úžasné píchání Ptákem a byl tady druhý orgasmus. Děkovala jsem a klekla si k očištění Ptáka. Lízala jsem, kouřila jsem, taky mě trochu dusil a pak zase přikázal stoj u dřezu.

„A pořádně si roztáhni půlky, kdo má hledat tu tvoji nadrženou díru!"

A byl tam zase. Z Pánových úst zazněl příkaz udělat si to ještě jednou. Rezignovaně jsem sáhla rukou do rozkroku, chvilku nic a pak jsem až vyjekla návalem slasti. Poštěváček pořád chtěl a mohl. A v kundičce se rozlévalo nekonečné blaho, jak ji projížděl ten nádherný Pánův Nástroj. Při tom jsem musela obdivovat Pánovo „dominantní lišáctví". Celou dobu jsem byla jako hadrová panenka, se kterou si dělal co chtěl, neměla jsem žádnou možnost volby, a teď jsem slyšela:

„Tak ty tady mrdáš a honíš si nadrženou píču namísto úklidu? Za domácí úkol mi dvacetkrát napíšeš do mailu že dáváš přednost mrdání a honění před úklidem Pánova bytu, protože myslíš jenom nadrženou kundou! A nebudeš to kopírovat!"

„Ano, Pane! Jsi na mne hodný, žes mi to nedal napsat padesátkrát!"

Naštěstí na tuto provokaci nezareagoval. Napadlo mě sice, že by to kopírování nepoznal, ale na podvody si s Pánem nehraju. Trvalo to chvilku déle, ale přišel i třetí orgasmus. Pán počkal ve mně až odezní a pak vytáhl Ptáka a začal mě zase švihat. Bolelo to moc, protože všechna schopnost odolávat bolesti byla po orgasmu vyčerpaná. Ale probralo mě to z poorgasmové euforie a touhy někam si lehnout a odpočinout. Když skončil, očistila jsem Ptáka a Pán konečně uložil rákosku do vázy. Utírala a ukládala jsem nádobí a klepaly se mi slabostí ruce, bála jsem se, abych talíř neupustila. Pochválila jsem Pána:

„Po prvním orgasmu jsem plná energie a chuti do práce, po druhém už trošku unavená a po třetím úplně hotová. Ale tím výpraskem jsi mě zase probral k činnosti."

Ale on asi vycítil náznak ironie a okamžitě stál u mne s rákoskou. Chtěla jsem se předklonit, ale Pán řekl:

„Jen zůstaň stát rovně a pokračuj v práci!"

A švihl mě na horní část zadku. Tam to bolí ještě mnohem víc, než na vyšpulenou střední část. Strašně to pálí. Zaskučela jsem a to Pána povzbudilo k dalším a ještě bolestivějším ranám. Pořád na tu citlivou horní část. Vím, že nesmím dávat při výprasku ruce na zadek, ale teď, po jedné extra pálivé jsem to nevydržela a hladila si rukou ten švihanec.

„Dej tu ruku pryč!" zazněl hrozivý Pánův hlas.

A za trest několik dalších švihanců do stejného místa. Už jsem byla zoufalá. Plakala jsem a prosila:

„Prosím, Pane, už ne, strašně to bolí!"

„Ty jsi houby masochistka", posmíval se mi, „nic nevydržíš! Klekni a poděkuj Pánovi!"

Kouřila jsem jeho nádherné Péro a doufala, že už s výpraskem skončil. Ale marně. Vždycky jsem si myslela, že působení bolesti povzbuzuje jeho sexuální vzrušení. Ale zřejmě to funguje i opačně, sexuální vzrušení povzbuzuje sadismus.

„Já tě vlastně musím potrestat za to, že dáváš přednost mrdání před úklidem!"

Za vlasy mě dovedl ke stolu. Předklon, vyšpulený zadek a župan na zádech. Začaly dopadat strašně bolestivé rány. Myslela jsem, že mě řeže nejvíc, jak může, takhle to ještě nikdy nebolelo. Ale asi to bylo tím, že rákoska dopadala už na seřezaný zadek, plný pruhů a jelit a tak byly moje půlky citlivější. Po chvíli přestal švihat a počtvrté mi vrazil Ptáka do kundičky.

„Uděláš si to ještě jednou!"

„To nepůjde, Pane, už jsem měla tři orgasmy!"

„O tom rozhoduju já, co půjde a co ne! A dělej, nebo tě umlátím!"

Jasně, že poštěvák ani ťuk. Nic. Nereagoval, ať jsem ho dráždila sebevíc.

„Nejde to, Pane!" zakňourala jsem.

„Že nejde? Tak já ti pomůžu!"

Chytil mi oběma rukama bradavky a mačkal. Hodně mačkal a tahal je do stran. Veliká bolest byla pro klitoris spouštěcím mechanismem. Ožil a odpovídal na dráždění slastnými impulsy. A k tomu mohutné píchání Ptákem, zkrátka, po chvíli přišel i ten čtvrtý orgasmus. A stejně jako po třetím, i teď následovalo několik silných švihanců. Nahlas jsem vzlykala a z očí mi tekly slzy. Ale nemohla jsem neocenit Pánův příkaz:

„A připomeneš mi, že tě mám ještě jednou seřezat za to, že jsi líná a nadržená čubka, která by jenom mrdala a honila si kundu! Ale pro to tady nejsi! Mazej zase uklízet!"

Ještě si postěžoval, jak ho bolí ručička, která musí tu línou čubku pořád řezat. A to už jsem se přes slzy usmívala. Nepočítala jsem, neměla jsem na to ani pomyšlení, ale odhadem mohlo být všech ran, co mi Pán dosud vyplatil, dobrých padesát. Šel si, chudáček unavenej, do postýlky odpočinout a já jsem šla nahoru pověsit vyprané prádlo. Pak jsem umyla všechny podlahy a schody, utřela prach, umyla koupelnu a záchod dole a zbýval jenom záchod nahoře. Pán zase odpočíval v posteli a koukal na televizi. Já jsem se těšila, že dodělám poslední práci a osprchuju se. Ale Pán mě oslovil:

„Jak to, že jsi mi nepřipomněla, že tě mám ještě jednou seřezat?"

„Chtěla jsem dokončit úklid, Pane, a osprchovat se, jsem celá zpocená. A kundičku si taky musím umýt. Pak jsem ti to chtěla připomenout."

„Máš smůlu! Vystrčíš na mne oblemcanou kundu!"

Ukázal ke skříňce s hračkami. S povzdechem jsem se opřela, vyhrnula župan a vystrčila zadek. Pán vzal zahnutou rákosku, co trvale visí na posteli, a už začaly na bolavý zadek dopadat další rány. Bolelo to moc, moc, moc... Ale jen do té doby, než mi do „oblemcané" kundičky vrazil Ptáka. Píchal mě jemně i drsně a pak přikázal ještě jeden orgasmus. Sáhla jsem si mezi nohy a poštěváček byl nalitý a nabitý touhou. Dráždila jsem ho, cítila jsem pod prsty i Pánova Ptáka, jak plenil moji kundičku a dostávala jsem se do stavu, kdy jsem o sobě nevěděla, mozek byl v klitorisu a žila jsem jenom pro vyvrcholení. Když to přišlo, bylo to nádherné! Vytáhl Ptáka, nechal si ho očistit a šel si lehnout. Já jsem se na zemi zkroutila do klubíčka a asi bych i usnula, kdyby mě neprobral Pánův hlas:

„Nechtěla jsi dodělat ten záchod?"

Chtěla jsem se zvednout a ruce mě zradily.

„Jsem slabá jako moucha, Pane, smím si chvilku odpočinout?"

„Tak si odpočiň!" dovolil laskavý Pán.

Ležela jsem na boku na parketách a čekala, až se mi vrátí síla do těla. Pak jsem zkusila vstát a dojít do koupelny. Ale nedošla. Pán ukázal na Ptáka.  Směla jsem mezi jeho nohy a mohla jsem dělat s Ptákem, co jsem chtěla. Jenom jsem se nesměla moc opírat o ruce, protože se pořád klepaly.

„Opři se pohodlně o lokty!" poradil Pán.

Bylo to lepší a stabilnější. Střídala jsem různé techniky a dělala mu dobře a on mě při tom švihal po bolavém zadku. Ale Pán ještě nechtěl stříkat. Přerušil mě a poslal dodělat ten záchod.

Konečně hotovo. Osprchovala jsem se, důkladně umyla „oblemcanou" kundičku, navoněla se a byla jsem jiný člověk. Uvařila jsem čaj a zanesla hrnek Pánovi k počítači. Já jsem popíjela v posteli a četla si časopisy a luštila křížovky. Bylo mi strašně krásně. Byla jsem více než ukojená, jak po stránce sexuální, tak jako masochistka.

„Ty se tady válíš a je ti jedno, že Páníček má hlad! Co takhle večeře?"

Namazala jsem chleby máslem, na ně dala olomoucké syrečky a posypala zelenou cibulkou. V sedm hodin musel Pán odejít vyřídit něco s kamarádem. Šla jsem ho vyprovodit ke dveřím.

„A ne aby sis tady honila kundu!"

Na rozloučenou mi silně zmáčknul obě bradavky a potěšilo ho moje skučení.

Dívala jsem se na televizi a těšila se, že se Pán brzo vrátí. V deset začínal na Nova Cinema film Amores perros, v překladu Láska je kurva. Už jsem ho viděla a chtěla jsem se podívat znova. Ale jen co začal, přišla SMS od Pána: „Za 15 minut jsem doma". A opravdu, za 15 minut jsem slyšela dole odemykat.

„Jak to, že mě tady nikdo nevítá?"

Hm, tak to jsem asi měla těch 15 minut klečet u dveří a čekat na Pána! Ještě nejsem dobře vychovaná čubka! Seběhla jsem dolů.

„Čekala jsem na tebe v posteli, Pane, dávají zajímavý film - Láska je kurva."

„A co se ti na něm tak líbí?"

„Že je láska kurva!"

Zasmál se a rychle rozepínal poklopec a vystrčil Ptáka. Okamžitě jsem věděla, co mám dělat, kleknout a polykat obsah Pánova močového měchýře. A že toho bylo! Kolik asi piv měl v sobě?

„Okamžitě poděkuj Pánovi, že si šetřil čurání přes celou Prahu až pro tebe!"

Poděkovala jsem. Ale Pán nedopustil, aby mi tak lehce prošlo, že jsem ho nevítala jako poslušná čubička u dveří. Strašně bolestivě mi zmáčknul bradavky a pak mě přes ně bil konečky prstů. Au, au, au! Potom dovolil otevřít víno. Popíjeli jsme v posteli, koukali na televizi, povídali si, smáli se. Vědoma si svých povinností, řekla jsem:

„Měla jsem ti připomenout, Pane, že mě máš ještě seřezat za to, že dávám přednost mrdání a honění kundy před úklidem."

„Protože myslíš jenom nadrženou píčou!"           

„Protože myslím jenom nadrženou píčou."

„To je v pořádku, ale seřežu tě až zítra!"

„Děkuju, Pane, dneska už mi to stačilo, jsem dost otlučená."

„Tak ty tomu říkáš otloukání?" zeptal se hrozivým hlasem.

„Ne, ne, Pane, omlouvám se, opečovávání je to!"

„No proto!"

Nechal si narovnat polštář pod hlavičku, lehl si a se zavřenýma očima našpulil rty. Dala jsem mu pusu na dobrou noc a usnuli jsme.

Ráno jsem se probudila, když šel Pán čůrat. Bylo mi krásně, protahovala jsem se a přemýšlela, co mě dneska čeká. Snad mě tentokrát nebude švihat po bradavkách, zadoufala jsem. Nachystala jsem Pánovi polštářky pod hlavu, jak to má rád. Vrátil se do postele a zapnul televizi.

„Smím si jít zacvičit Tibeťany, Pane? Jestli pro mne nemáš jiný úkol?"

„To si ještě rozmyslím!"

Hm, tak Tibeťany ještě ne, že by si přál vykouřit Ptáka? Houby Ptáka! Vzal rákosku do ruky a koncem mi odhrnul deku. Švihnul po levé kozičce. Rána šla přes dvorec těsně vedle bradavky. Ale další už přímo na bradavku. Ostrá bolest. Ruka svírala prs a já jsem prosila:

„Prosím, přes bradavky ne, Pane, strašně to bolí!"

Odpovědí mi bylo lehké klepnutí přes ruku, abych ji dala pryč a několik ran na kozu nad bradavkou. A pak dvě zase přes bradavku. Kroutila jsem se bolestí a skučela.

„A co ta druhá koza?"

Musela jsem se natočit tak, aby bradavka trčela vzhůru. Dvě rány na bradavku a příšerná bolest. Ruka chránila kozu, skučela jsem, ale přesto jsem opět poslušně vystrčila prs k dalším ranám. Několik nad bradavku a poslední, nejhorší zase přesně trefila. To už jsem měla slzy v očích, ale Pán ukázal na hrdě stojícího Ptáka. Klekla jsem si mezi jeho nohy a s láskou ho vzala do pusy. Pán dovolil, abych si s ním všelijak hrála a přitom mě švihal po zadku. Pak přikázal olízat celé nožičky, od chodidel až k Ptákovi. Olízala jsem obě a zase se věnovala Penisu. Přikázal, abych se postavila vedle postele a vystrčila zadek. Udělala jsem to. A on se dotknul koncem rákosky poštěváčku. A nejen jeho, i pysků a konečníku a já jsem cítila, jak mám celou kundičku nabitou elektřinou. Pak ho zabodl do poštěváčku a jemně s ním pohyboval. Já jsem jenom vnímala pocity, stupňující se vzrušení, slast, chvění, sténání. Bože, bylo to nádherné! Napichovala jsem se na ten koneček rákosky a zase jsem myslela jenom kundou. Byla jsem v sedmém nebi, měla jsem pocit, že se zblázním.

„Dohoň si ji!" řekl Pán.

Pár dotyků na klitorisu, pár švihanců přes prdel a bylo to tady - stahy, uvolnění, štěstí.

„Nechtěla jsi náhodou cvičit? Mazej! Nejdřív cvičit a pak snídani! Už ani nemám kam tě řezat!"

„Ještě jsem nedostala přes kundu, Pane!" řekla jsem provokativně a mizela po schodech.

Zacvičila jsem si a pak připravila vajíčka na anglické slanině. Ani jsem nemusela Pána pozývat, vůně ho přitáhla. Po snídani šel k počítači a já jsem umyla nádobí. Pak jsem šla taky nahoru, posbírat a poskládat Pánovo prádlo. 

Pán stál s rákoskou v ruce a přikázal, abych si lehla na podlahu a roztáhla nohy. Sám se postavil tak, že mi nohami svíral hruď. Ani jsem nestačila zalitovat své provokace a už přilétla první rána. Aúúúú! Už jsem skoro zapoměla, jak to bolí rákoskou přes pysky. Další a další rány. A pak jedna doprostřed, extrémně bolestivá! 

„Prosím, přes poštěvák ne, Pane, to strašně bolííí!

Skučela jsem a svírala nohy k sobě. Ale Pán mě šviháním mezi stehna donutil dát je od sebe. Dalších několik na pysky a pak zase doprostřed. Velká bolest! Až jsem zvedla pánev a tiskla stehna k sobě, abych nějak tu bolest kompenzovala. Rukama jsem objímala Pánova lýtka a skučela a volala „přes poštěvák né, Panééé". Zas několik přes pysky a poslední tři schválně doprostřed. Slzy, křik a příšerná bolest! Už jsem přemýšlela o stopce, ale Pán skončil a beze slova si lehl do postele. A já jsem věděla, že si mám kleknout a pečovat ze všech sil o nádherný tvrdý Pyj. Snažila jsem se a Páníček to nechal úplně v mé režii a za chvilku už jenom sténal a stříkal mi do pusy spoustu spermií.

Pak už jsem jenom napustila Pánovi vanu a když si lebedil v teplé vodě, musela jsem se rozloučit. Mazala jsem na autobus, šťastně se usmívala a uvědomovala si, jak strašně moc svého Pána miluju.

Doma jsem zjistila, že mám na pyscích i na kozách krásné modřinky. A celý zadek pruhovaný.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 152 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 152

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara