DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

K  napsání tohoto článku mě inspirovala Vampire Girl se svými články Pravidla Velkého Drsného Dominanta (VDD)  a Pravidla oddaného poslušného subíka (OPS)  v subinci, ve kterých se čtenář dozví, že všichni chlapi jsou idioti nezávisle na „vyznání“. Z toho, co vídám napsané na chatu „na skle“ usuzuji, že opravdu má ve valné většině případů pravdu (mluvím o většině na chatu, ne o většině obecné). Jak k tomu ale přijde ta slušná menšina? Jak vidno z článků, Vampire Girl s nimi vůbec nepočítá, zřejmě podle ní neexistují. Já se však za slušného subíka pokládám, proto si dovoluji předložit Vám pohled takříkajíc z druhé strany. Jak to tedy z té druhé strany vypadá?

1. Výběr místnosti. Muži se zpravidla řídí logikou a proto jim připadá logické, chtějí-li se seznámit s dominantní ženou, navštívit na nějakém chatu místnost s názvem „Submise a dominance“. Dle primitivní mužské logiky předpokládají, že přítomné ženy jsou buď submisivní, nebo dominantní.

 2. Oslovení. Ti naivnější z nás si myslí, že to bude hodně jednoduché a po příchodu do místnosti napíší na sklo vzkaz typu: „Ahoj všem, je tu nějaká dominantní paní na pokec?“ Následuje marné čekání na odpověď, jehož délka je závislá na Vaší trpělivosti. Udělali jste totiž první chybu. Každá žena (tedy dominantní, submisivní i vanilková) chce být dobývána a toto má k dobývání velmi daleko. Když přijdete na diskotéku, taky nezakřičíte do sálu: „Holky, která se mnou chcete chodit?“

3. Dobývání. Zjistili jsme, že „výkřik do tmy“ není to pravé, jediná zbývající možnost je oslovit tu či onu konkrétní dámu. Opět sáhneme po naší primitivní logice a v domnění, že dámy, jejichž nick obsahuje slůvka „dom, paní, madam, lady“ a podobně jsou určitě dominantní, jednu z nich oslovíte. Než ale oslovíte, doporučuji nahlédnout do profilu vybrané paní. Podle údajů v něm lze „paničky“ rozdělit do několika skupin (už nezávisle na nicku):

a) Obchodnice. Netají se s tím, že si tímto způsobem přivydělávají a mívají to v profilu i napsáno. Pokud chcete dostat výprask, zaplatit a jít jako u holiče či v myčce aut, je to ta pravá pro vás. Pro mě to teda není.

b) Drsná madam: Typickou představitelkou této kategorie je čtyřicítka (a víc) s nadváhou, která nasouká svých cca 100kg živé váhy do černého oděvu a s bičem v ruce a přísným výrazem v tváři si nechá nafotit své profilové foto. Co my na to? Vzhledem jsme poněkud zklamáni, ale vědom si toho, že také nejsem Belmondo se pokusím ji oslovit např.: „Ahoj, nechceš si popovídat?“. Většinou se Vám ani v tomto případě nedostane odpovědi, ale jednou to přijít musí! V šeptacím okénku se rozsvítí odpověď. Konečně! Nadšení ale rychle opadá při čtení prvních písmenek. „S honibrkama se nebavím!!!“. Chvíli marně pátrám po slovnících, co to vlastně jsem, ale, že mám zase smůlu je mi jasné. Pokud trvám na další korespondenci, bývá to možné, protože tyto dámy se v odmítání vyžívají a dokáží nás trpělivě odmítat poměrně dlouho. K cíli to však nevede.

c) Tajemná madam: Tato žena nemá v profilu nic nebo jen velmi málo. Někdy to bývá vtipálek mužského pohlaví, který se baví na cizí účet, jindy žena, která se svou dominanci tak trochu stydí naplno přiznat, nebo to chce jen zkusit. Po vyloučení mužů (zpravidla poznáte velice rychle) s takovou může být příjemné povídání, třeba se i potkáte víckrát, ale časem se téma hovoru vyčerpá. Pokud má odvahu, může se z ní vyvinout ta kterou hledáme, pokud ne, semtam pokecáte a u toho zůstane, nebo to časem zanikne, ale alespoň máte dobrý pocit.

d) Madam chatařka: Tuto dobře poznáte, že má nachatováno tisíce hodin a v místnosti je velmi často. Pokud tuto ženu v místnosti „Submise a dominance“ oslovíte naivní otázkou: „Ahoj, jsi sub nebo dom?“ Odpoví vám něco v tomto duchu: „Takový otázky mám nejrači!“ poněkud zmaten se optáte: „Promiň, ale myslel jsem, že toto je místnost pro submisivní a dominantní lidi a proto se ptám“. Odpověď: „Já nejsem ani jedno“. Zde je nejlepší se slušně rozloučit a dál neobtěžovat. Pokud si přesto chcete povídat dál, rozhovor se bude odvíjet nějak takto:

 

ON: „Proč tedy chodíš do téhle místnosti?“

ONA: „Chodím si sem povídat se známými. Neotravuj, nesnáším neustálé otravování subíky.“

ON: „No dobře, tak já nebudu otravovat, jen jednu otázku: Neměli byste lepší si založit svoji místnost o pokecu, kde Vás nikdo nebude rušit? Pochop, že většina lidí se řídí zejména názvem místnosti“

ONA: „Já si můžu chodit do místnosti do které budu chtít a nenechám si radit od kdejakého blbečka, tohle je moje místnost a už mě neotravuj nebo řeknu správci, aby tě vyhodil“.

ON: „Aha, tak děkuju za vysvětlení, ahoj“.

 

4. Frustrace. V závislosti na trpělivosti propadnete dříve či později beznaději. Jedni se naštvou a poklesnou k nadávkám a urážkám, jiní přestanou na chat chodit.

5. Cesta k cíli. Vytouženého cíle je možné dosáhnout, základním předpokladem je trpělivost. Velká trpělivost. Když to řeknu obchodně, po paničkách je veliká poptávka a nabídka je mizivá. Skutečně dominantních žen je opravdu málo, spíše narazíte na switch, což je pořád ještě dobrá varianta. Ztrácet čas ve stálých místnostech s hrdým názvem „Submise a dominance“, nebo dokonce „Ženská dominance“ je nesmysl. Žena se totiž neřídí tou naší primitivní logikou, je třeba si uvědomit, že muž se řídí fakty a žena pocity, muž jasně řekne, žena naznačuje. Žádná žena se nepřizná na rovinu ke své dominanci. Zkoumáním ženské logiky se amatérsky věnuji delší dobu a došel jsem k závěru (holky doufám, že máte smysl pro humor): „Ženská logika je proto nepochopitelná, protože neexistuje :-)“ Kdyby se ženy chovaly podle našich představ, byla by to nuda ne? Nabízí se otázka, proč na ten chat vlastně chodíme, když všichni tvrdíme, že tam jsou samí pitomci? Odpovím si další otázkou: Je to v normálním životě jiné? Není, celou naší společností cloumá agrese, arogance, bezohlednost. Proč by to mělo být na chatu jiné. Navíc chat svojí anonymností umožňuje „vyvztekat se“ komukoliv na komkoliv a kdo nemá na víc, nepohrdne touto možností.

 

_________________________________________________________________________ Vampire Girl v závěru jednoho svého článku píše: „Pokud tam svou vysněnou Lady najdete, NAPIŠTE MI, fakt mě to zajímá.
PS: Já to nejsem :-D A moje NE je definitivní.“
Takže Vampire Girl věř nebo nevěř, já tu svou Lady (já říkám panička) na chatu našel, je přesně podle mých představ, jen kdyby měla víc času.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 129 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 129

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin