DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Zatímco první část recenze byla věnována mechanickému provedení jednotky, v tomto textu bude akcent kladen na její funkční vlastnosti v režimu ruční obsluhy.

 

Jak už bylo poznamenáno v prvé části recenze, má jednotka jediný stupeň volnosti, pohyb vpřed-vzad. Při pevné poloze stojanu je definováno nejvyšší možné vysunutí efektorové části, které tak definuje najhlubší možné zavedení nástroje do pochvy. Od této polohy se pak odvíjejí tři možné třídy nastavení pohybu. 

Nulová poloha.

Nulová poloha udává bázi, od níž jsou vykonávány jednotlivé pohyby. Nulová poloha je řízena potenciometrem na ovládacím panelu, který lze využít (s výborným efektem). Doporučený postup udává nastavení tohoto potenciometru na maximum a zasunutí hračky na potřebnou (maximální) hloubku pomocí stojan. Otáčením potenciometru pak lze nastavit nulový bod, od kterého budou vykonávány další pohyby. Pro začátek seance to bude v úrovni poševního vchodu či zcela vně pochvy, postupem času pak lze hloubku zavedení potenciometrem zvětšovat, přičemž zaručeno je, že žádný další pohyb nepřesáhne nastavenou hloubku maximální. Rozsah tohoto nastavení je cca 14 cm.

Délka přírazu.

Délka přírazu je "hlavní pohyb", který efektor vykonává. Je řízena potenciometrem na panelu  a udává, v jaké amplitudě bude pohyb vykonán směrem od nulové polohy ven. Disponibilní rozsah je skoro třicet centimetrů, což by mělo stačit i na opravdu náročné aplikace. Pohyb je dále konfigurovatelný potenciometrem řízení rychlosti na panelu v rozsahu setin hertzu až po cca 5 H. 

Dílčí příraz.

Dílčí příraz je zkrácená varianta hlavního pohybu.  Není nastavitelná potenciometrem, ale její řízení vychází z předkonfigurovaného dělícího poměru mezi délkou přírazu a délkou dílčího přírazu (defaultně 70:30). Poměr lze měnit v konfiguračním menu.  

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 307 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 307

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara