DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Je to už drahně let, co jsem na internetu narazila na první video se šukacím strojem. Dodnes si velmi dobře vzpomínám, jak mne coby člověka s vášní pro technologie všeho druhu nadchlo, a erotické představy na toto téma mi vydržely desítky až stovky hodin.

Protože v tom evidentně nejsem sama, začal se již brzy po páté hodině klub plnit zvědavými úchyly a úchylkami, které přilákalo téma srazu. Sestavený stroj trůnil v čele místnosti a s trpělivostí technologiím vlastní čekal na zahájení hlavního večerního programu, který vypukl v sedm hodin. Vzhledem k dlouhodobému časovému přetížení hlavního organizátora a související absencí jakékoliv přípravy byla přednáška Od léčení hysterie parou k mikroprocesorům pojednána velmi volně, ale o to zábavněji. Účastníci srazu se tak mezi výbuchy smíchu dozvěděli mimo jiné něco z historie vývoje vibrátorů, sexuálního života primátů i Renatiny gynekologické praxe. Poté Torm plynule přešel k popisu konkrétní zapůjčené hračky, její konstrukce a programového vybavení, což vyvolalo menší úchylný brainstorming na téma co a jak by se na ní dalo ještě vylepšit.

Když se všichni dostatečně vyjádřili k teorii, přikročili jsme k praktické ukázce. Troufám si tvrdit, že striptýz kulhající subinky o berlích spatřila úchylná obec nejspíš poprvé :D Vylezla jsem si na gyndaponk, pohodlně se uvelebila a nechala si od Torma aplikovat hračku na příslušná místa. Hned na začátek mi pustil program, který jsem si oblíbila už při prvním testování, a jal se pokračovat ve výkladu o možnostech a funkcích výrobku, přičemž chvílemi korigoval práci stroje, aby si stojan neužíval víc než já. Celé se to postupně zvrhlo ve velmi živelnou akci, kdy jsem byla se stále se zvyšující kadencí žádána, abych počítala jednotlivé přírazy a podobně. Netrvalo dlouho a úchylové se slezli do kroužku v akčním prostoru a pustili se jeden přes druhého do debaty a komentování probíhajícího dění. Po chvíli Kassiopea začala reklamovat nedostatek inzerovaných vášnivých výkřiků, čehož se pochopitelně obratem chytila má krásná rusovlasá přítelkyně a nechala si donést vibrační mikrofon, aby moje prožitky ještě o něco vylepšila. Po pravdě řečeno, odpovídat se šukacím strojem řádícím v kočičce a vibrátorem přiloženým na klitorisu na otázky typu "Co si myslíš o krizi na středním východě?" se ukázalo dost složité až nemožné. Mezi vlastními široce rozevřenými koleny jsem zachytila Tormův pobavený pohled a cítila jsem, jak se pase na mém rostoucím vzrušení a mazlí mě očima. Orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat a dostavil se s pořádnou razancí.

Po tradičním prostoru pro dotazy jsme oficiální část večera ukončili a hračka se přestěhovala do místnosti pro klinik, kde si ji postupně v soukromí vyzkoušelo ještě několik dalších dvojic, taktéž s velkým úspěchem. Všichni testující se shodli na tom, že hračka výborně řeší dobře známý problém s chybějící třetí rukou, na který narazí při erotických hrátkách čas od času asi každý z nás. Z celkového hlediska bych celou akci popsala jako velmi vydařenou a inspirativní a Tormovi bych tímto chtěla poděkovat za splnění dalšího z mých mnoha úchylných snů :-)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 113 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 113

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara