DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

<!> Od autora předchozí konstrukce přísavné klitrody dorazil další nápada - stejnou technologií vyrobená přísavka na celou kočku. Nové obrázky jsou umístěny ve stejné galérii, jako původní projekt.

Zdrojem materiálu je přísavka na prs nebo dobře poslouží i hotová savice na kočku, prodávaná za nekřesťanské peníze v šuksšopech. McGyver použil laboratorní nálevku... Do větší kundrody se dají (výrazně pohodlněji, než do tenké klitorálky) vlepit proužkové elektrody ve vzorku, který vašemu miláčkovi bude šmakovat nejlíp. Pro inspiraci fotka:

Tady je spousta prostoru pro vylepšení technologie, osobně se mi dvakrát nelíbí pájení, jenom překryté tafixem, tady by asi bylo na místě přeplátování nějakou pevnější páskou. Ono i to zatěsnění přívodů by určitě šlo udělat hezčí :-) Když nic jiného, tak na ten tafix opatrně nafoukat horký vzduch, aby se roztavil a udělal hladinku. Jak to ale vypadá, hračka funguje dobře :-)

O technologii výroby si přečtěte v předchozím článku. Toť vše, hrajte si opatrně. Vlastně ne, tady ještě pozor při výrobě - jde už o relativně velký objem recipientu, kde by mohly být problémy při provozu či prasknutí. Mějte na paměti postup, jak savku rychle zavzdušnit a při výrobě použijte pouze mechanicky bezchybný polotovar beze stop stříbření a pnutí! 

A jako postscriptum nápad na vylepšení - pro kontaktní pásku by při téhle velikosti recipientu šla krásně vyfrézovat štěrbina přímo recipientu, kterou by se páska zatáhla dovnitř. Pájení by tak zůstalo venku spolu s přívody. Zatěsnění by pak - kromě tafixu - šlo udělat prostým přelepením štěrbiny zvenčí nějakou dekorativně vyhlížející fólií.

A ještě jeden alternativní nápad - přívody by šly vytáhnout i přívodní hadičkou, na tu nasadit rozdvojku či téčko, dráty vytáhnout jedním koncem ven (třeba i krátkou hadičkou) a zatěsnit konec. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 289 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 289

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara