DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Budování vzdušných zámků je oblíbenou a periodicky se opakující kratochvílí kravaťákova penězodárce. Vzdušné zámky obvykle vynikají vznosnou architekturou, dokonale nepasující do plánovaného prostředí výstavby, celým spektrem samostatně nádherných, leč v komplexu společně nepoužitelných ozdobných i funkčních prvků, propracovaným systémem náboru zahradníků, topičů, uklízeček, pokojských, dveřníků, kuchtíků a ficek při totální absenci majordoma a mnoha dalšími vychytávkami, v menším měřítku podobnými podnikatelskému baroku. Penězodárce přitom, veden jakousi pro kravaťáka nepochopitelnou úchylkou vyžaduje, aby se kravaťák na projektování a výstavbě těchto vzdušných píčovin přímo či nepřímo účastnil, což z jedné strany přináší kravaťákovi nemálo potěšení a studijního materiálu k tématům zmrdství a etologie nadnárodních korporací, ze strany druhé pak neméně chlopot a problémů.

Nejnovější vzdušný zámek je naplánován do města NN, dříve G, ležícího - opět - na řece Oka, tentokráte ovšem na jejím samotném konci v místech, kde se vlévá do řeky V. První kravaťákovou myšlenkou bylo, že penězodárce definitivně zešílel a že materiál z města K do města NN bude přepravovat na nákladních pramicích, tažených burlaky v láptích, seznámení s logistickými koncepty v prefinální verzi tuto domněnku ale (prozatím?) vyloučilo. To, že závod G ve městě NN je jedním z klíčových dodavatelů specifických technologií, že ve městě funguje ještě osm jiných závodů podobného profilu a že do města A-16, specifickou výrobou proslulého je to jen nějakých necelých dvěstě kilometrů nechává kravaťáka v této chvíli vcelku lhostejným, již si zvykl. Lhostejným ho naopak nenechává penězodárcova snaha uvrtat kravaťáka do zatím neproskleného akvária v zatím nevybudované věži ze skla, betonu a (ještě stále) nerealizovaných snů v městě NN. Nemalou část týdne, který právě končí tak kravaťák věnoval úvahám na téma svého dalšího konání v roli architekta vzdušných píčovin.

Zírání na kozy prý mužům prodlužuje život. Kravaťák sice obvykle přistupuje k podobným moudrům ostražitě a z pozice kritického myšlení, s danou tezí ovšem souhlasí bez výhrad a tak naprostá většina jeho kamarádek vyniká (krom břitkého umu, veselé mysli a kompatibilních zálib) i krásným hrudníkem. Na názor kamarádek (a zejména pak té z nejmilejších) kravaťák dá a tak - ačkoliv se s ohledem na kravaťákovu utahanost místo na kozy zíralo na pozdní podvečerní a brzký noční provoz na prahu dráhy 06 a pojížděček E a F - učinil kravaťák rozhodnutí o tom, že architekta vzdušných píčovin může dělat i ze svého stávajícího akvária, s odměnou, ne o tolik nižší oné ve vzdušném zámku nabízené. O správnosti učiněného závěru se následně přesvědčil s prsty, plnými zacuchaných blond vlasů krásné, chytré a vnadné úchylečky ve sklepě, který se prostě do města NN přenést nedá.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 136 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 136

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara