DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Kravaťákův penězodárce má úchylnou zálibu v maření kravaťákových plánů. Nové projekty se u něj rodí s železnou pravidelností v termínech, kolidujících s pokud možno největším dosažitelným množstvím kravaťákových úchylných aktivit, o běžné dovolené nemluvě.

 

Kravaťákův penězodárce má úchylnou zálibu v řece Oka. Nové projekty se s železnou pravidelností rodí poblíž ní, ať už jde o již dříve zmíněné město K., dlouho zvažované a miliónkrát ze všech možných hledisek zkoumané město Kašira (jiné, než město K.) či zcela nově plánované město NN (dříve G.), ležící ovšem na opačném konci toku Oky, nežli město K. Jediným pozitivem je, že lodní přeprava dosud v plány penězodárcovy nevchází.

Kravaťákův penězodárce má víc, než úchylnou zálibu v místech, tak či onak spojených se zbrojními a jadernými programy. Po lehké rozcvičce s fabrikou a polygonem na výrobu létajících, vysoce brizantními výbušninami plněných popelnic se nový cíl penězodárcovy expanze nachází v území, donedávna spadajícícm pod definici ZATO (zakrytyj administrativno-těritorialnyj okrug), prakticky mezi opravdovým Arzamasem a Arzamasem-16 (známým i jako Moskva/Centr-300). Pravda, v porovnání se severní kazachstánskou variantou rozvojovové plochy v dohledu Semipalatinska je nové úmístění slabounkým čajíčkem...

Město NN má metro (jedna z jeho linek má, pravda, jen tři stanice), historický kreml a historii vpravdě bohatou.  Všestranné bohatou. Místní letiště (UWGG/GOJ) má status mezinárodního, nicméně souběžně s civilním provozem na letišti sídlí 675. letecký pluk zvláštního určení ruského Ministerstva vnitra, vybavený velmi, ale velmi speciálními letouny IL-76.

To, co ale kravaťáka štve v danou chvíli úplně nejvíc je desítidenní rychlovýjezd, postavivší tučné razítko Zrušeno na minimálně sedmi úchylných aktivitách většího rozsahu. Od středy 12. do minimálně soboty 21. proto bude kravaťákův mobil a pravěpodobně i online přístup fungovat ve velmi redukovaném režimu.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 187 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 187

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara