DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jak již mnozí zaregistrovali, rozbíhá Eleferno nový rozsáhlý projekt, jehož jméno se ustálilo na Domík s doutníkem (v křesle). Nehledě na asociace, které to může vyvolávat jde fakticky o uzavření zpětnovazební smyčky mezi zdrojem signálu, subinou a detektorem vzrušení subiny tak, aby domík mohl (s jen minimální nutnou korekcí systému) sedět v křesle se zapáleným doutníčkem a pozorovat, jak se naplňuje zásada dřinu strojům, legraci subinám

 

Tenhle projekt vcelku a středeční schůzka speciálně mají zpoždění nějakých pět let. Někdy v té době totiž vinou bordelu, který na Elefernu občas panuje zdechnula nenarozena iniciativa skupiny, zabývající se vývojem pomůcek pro léčbu anorgasmie. K obnovení kontaktu došlo zásluhou Dornychovou až letos a to - tentokrát vinou mého pracovního vytížení, Lízina přesunu do Němec a dalších věcí kolem organizace Klubu - teprve začátkem července. Nemalou zásluhu na tom má i okurková sezóna a s ní spojený útlum úchylných aktivit. 

Eleferno podobný projekt rozjelo začátkem jara, kdy se podařilo pořídit něco kardio- a sálových monitorů ve spojení s dalšími kousky techniky. Při testování se pak nenápadně narodil nápad na zapojení monitorů do zpětnovazební smyčky a jeden z elesrazů vytvořil nad tímto tématem docela slušný brainstorming. Na něm pak vzniknul nápad spojit dvě již existující skupiny - jednak eleferní, jednak již zmíněnou skupinu, vyvíjející po trochu jiné linii. Pro vzájemné očenichání byla zvolena sestava z Toma (a jeho přítelkyně)  na straně jedné, Dornycha a Eliši coby parlamentáře a z Fronémy a mne na straně eleferní. S ohledem na zamýšlená témata setkání proběhlo u Toma v laboratoři.

 

Laborka příjemně překvapila. Organizací pracoviště, vybavením, celkovým dojmem i backgroundem. Tom nás během úvodního kafe seznámil s historií a pozadím svých projektů, včetně onoho již zmíněného a po kafi se zainteresované úchylstvo vrhlo na instrumentální vybavení. Tomova skupina se (dle mého názoru velmi moudře) dala cestou specializovaných senzorů, zajišťujících primární sběr parametrů fyziologických ukazatelů, jejich dílem instrumentální, dílem softwarové agregace a sumárního vyhodnocení  v k tomu určeném software na PC. Velmi zaujaly například moduly pro bezdrátový sběr dvoukanálového EEG, vybavení pro sběr dat kožní vodivosti či - poněkud mimo rámec projektu -  jednotka řízené respirace/anesteze Dräger. Na natěšené Fronéminy oči už se nedalo koukat, takže po nezbytných úpravách oblečení došlo i na praxi.

 

S ohledem na původně plánovaný spíše povídací charakter schůzky bylo vybavení zúčastněných velechudé. Fro jsme olepili elektrodami pro trojvodičové EKG, po dvojicích ušních  a kraniálních elektrod pro EEG, včetně elektrody čelní, manžetou pro snímání tlaku, prstovým oxymetrem a celku jsme využili prakticky pouze pro demonstraci základní funkčnosti sestavy jak pro vyhodnocení hloubky relaxace, tak i pro stanovení výšky excitace :-) Coby excitační zdroj posloužila Dormychova jednotka Hitach, mezi úchyly v poslední době stále oblíbenější. 

Zcela neočekávaně a nad rámec zamýšleného se při několika nabězích na orgasmus podařilo detekovat charakteristický dvojzubý pattern, pojmenovaný následně Frokomplex. Schůzka tím získala (též nad rámec zamýšleného) i výrazný přínos a dodala všem zúčastněným stranám výraznou motivaci. Ještě před elesrazem tak proběhne ještě jedno sezení, tentokrát s již lépe logisticky pokrytým vybavením hračkami a na následném elesrazu by již měla být rozdělena práce, stanovena metodika a určeny hlavní směry dalšího vývoje. Využívám tohoto místa k upozornění na fakt, že pro projekt budeme potřebovat spousty testerek a že velká část testování nebude probíhat ve veřejných fórech. Případné zájemkyně proto prosím o jejich nápady, případně požadavky na to, v jaké podobě by byly ochotny se projektu zúčastnit.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 47 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 47

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara