DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

S první pořízenou a nainstalovanou mašinou se oči některých úchylek rozsvítily. Velmi natěšeně a velmi zvědavě. Zvědavě se koneckonců rozsvítily i oči mnohých úchylů, a to nejenom těch postižených úchylkou na elektroniku, bastlení a vůní spálené kalafuny. To, že mašina sice komunikuje, svítí, bliká a píská, nicméně odmítá sžít se elektrokardiografickým šuplíkem pak vyvolalo v očích i myslích úchylstva těžké zklamání. Zejména v řadách těch, kteří už viděli svého miláčka s nalepenými, navlečenými a pozastrkanými snímači, poskytujícími onu tolik žádanou zpětnou vazbu kupříkladu k vyprovokovanému orgasmu.


Svět úchylův je postavený tak, že poptávka vytváří nabídku. Jak na zavolanou se jak aukční, tak inzertní systémy celkem bohatě zaplnily produkcí v pánu odpočívající firmy Hellige. Některé z nich se, pravda, daly nalézt až v dalekém Kolíně nad Rýnem, nicméně cena a zejména pak avízovaný technický stav za výlet stály. Následný rychlovýlet do Belgie se smrští Kwaku a jedenáctihodinovou zpáteční cestou druhý den ráno sice v plánu nebyl, ale šílenému víkendu poskytnul důstojnou tečku. Oba monitory, tedy jak provozní, tak okrasně retrohistorický přežily cestovní peripetie bez úhony a nejenže komunikují, svítí, blikají a pískají, dokonce i správně čtou QRS komplex a ten provozní provozuje registrované partnerství s ECG šuplíkem bez námitek a jak se zdá, i úspěšně.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 243 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 243

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara