DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

 Opět akce, která se vydařila naplno...
Po sérii povídacích srazů bez registrace a elesrazů s velmi volným registračním režimem proběhla v pátek (a neplánovaně i v sobotu) v BDSM klubu Atelier velkoformátová tématická akce v duchu starých podrazů. Téma bylo zvoleno osvědčené - Japonsko a kapacita byla předběžně určena na třicet lidí. Nižší počet registrovaných byl dán tím, že tenhle formát ještě v nových prostorách neproběhnul a nebylo zcela jasné, nakolik úspěšný bude. Novotě takovéhoto dění pak odpovídali i jisté organizační zmatky a prakticky nulová propagace, nicméně akce i téma byly vyhlášeny na úchylwebu a v pátek se kolem páté začali scházet i účastníci.


Organizátoři večer pojednali ve velmi volném formátu s vyhlášeným, leč nepovinným dresskódem s tím, že dressnutí návštěvníci budou požívat bonusu ve zvýhodněném vstupném. Připraven byl velmi volně pojednaný program, který ovšem - jak je již obvyklé - doznal rozsáhlých změn v důsledku ochoření klíčových vystupujících a jiných neočekávaností. Připraveno bylo i tématické jídlo a do stylu laděný seminář origami, který svými zkušenostmi i didaktickou praxí zastřešila Fronéma. Praha byla v pátek mimořádně nepřátelským místem pro dopravu, nicméně plánovaný počet účastníků nakonec dorazil - mnozí, pravda, s velmi neplánovaným zpožděním.

Nenufer s Vaškem i milý klubový personál vyzdobili stoly stylovými květy (jabloně, kvetoucí sakuru ani magnólii se nalézt nepodařilo), narolovali sushi, které si zahrálo ve finální scénce večera a jako hlavní jídlo připravili (krom osvědčené klubové klasiky v podobě kolen, pikantních naložeností a hermelínu v listovém těstě) výborné kuře teryiaki s rýží. Jídelníček doplňovalo do stylu, bližšího korejskému Mounbattenino kimchi, shledané některými jedlíky jako málo pikantní, jinými pak jako pekelné - zejména zásluhou bohatého podílu habanerové pasty, použité k naložení.    

S ohledem na neujasněný začátek, vyplněný organizačními přípravami a mravenčí prací Limonádinou (postupně se jí povedlo nalíčit přítomné úchylky na japonský způsob a nakonec vytvořit nádhernou japonskou kreaci i na sobě) začal večer živelně a zamýšlené úvodní slovo pana Hondy Sōichirō bylo odsunuto až na chvíli, kdy se děvčata stihla dolíčit a dodressnout a základní kádr návštěvníků již byl na místech. Pan Honda se dostavil v doprovodu kuliho, nesoucího stoleček na písemnosti a s půvabnou asistentkou, rozdávající text úvodního slova účastníkům akce. Plynnou japonštinou zúčastněné přivítal, seznámil je s plánovaným průběhem večera a vřele jim popřál příjemnou zábavu. Jeho slova byla po zásluze oceněna nechápavým potleskem.

Namísto dalšího bodu programu, kterým byla ukázka čajového obřadu v podání Integerově byla předvedena alternativní verze - Integera zklátila neplánovaná choroba a štít (i katanu) na obranu naplánovaného pozvedl Pyvvern. Ze záznamu tak byli diváci seznámeni s průběhem alternativního čajového obřadu, který vyvolal v sále nemalé oživení, stejně jako následující skeč Cesta bojovníka.

Překvapením večera byla ukázka bondáže, předvedená Ňufinkou na Limonádě. Dílo bylo korunováno závěsem, který tak poprvé v praxi ověřil použitelnost ok, rozmístěných strategicky po stropě Klubu. Ač autor těchto řádek není velkým vyznavačem omotávání dívek provázky, musí přiznat, že vystoupení mělo šmrnc, daný ovšem v nemalé míře i mírou půvabu obou účinkujících. Scénka zaslouží i poznámku o tom, že tradiční kimono se pro úchylné hrátky hodí zhruba stejně dobře, či spíše špatně, jako staročeská šněrovačka.

Finální scénka v podání Fronémina souúchylí, doplněného ad hoc Kitty a Ňufinkou byla věnována dopadům ekonomické krize do průmyslu květinových domů. Podrobnosti skeče jsou nad rámec této stati, zde budiž pouze podotknuto, že madam, zosobněná Ňufinkou skládá veškeré své ekonomické naděje do posledních dvou zbývajících (a notně podvyživených) gejš v podobě Kitty a Fronémy. Ty se snaží udat bohatému podnikateli Hondovi Sōichirō. Mladší z dívek se dopustí závažné neobratnosti při servírování čaje a je dvojicí zřízenců v rouskách zápasníků sumó odvlečena k exemplárními potrestání, druhou (zjevně všestranně zručnější) dívku si podnikatel oblíbí, aby ji následně nabídnul širokému publiku v podobě ... ehm ... stolu. Rituální žranicí tak také skončila i oficiální část večera.

V rámci neoficiální části docházelo k zábavným interakcím již od časných hodin. Vzhledem k tomu, že návštěvnická skladba vznikla příjemným mixem mazáků i osob relativně nově příchozích, nečinili si účasníci děje velké zábrany a akcí dění se v párech i větších uskupeních plynule přelévalo z místa na místo. Za zmínku tak stojí například týrání Silver.Blue za pomoci sousta sushi či jeho pokračování pomocí jídelních hůlek, wasabi a kimči.

Z účastníků je v prvé řadě nutno zmínit Froda se Silver.Blue, kteří - vinou svého angažmá mimo republiku - nejsou v poslední době častými hosty. Frodo zvolil úbor ryze civilní, Jana pak svéraznou variaci na kostýmek japonské školačky s vázankou, barevně ladící k podkolenkám. Kitty s Tomášem vytvořili úhledný manga páreček, přičemž Kittina pidisukénka a culíky přitahovaly zraky nejenom pánské části osazenstva. Japonskou klasiku oděly Maličká, SatAnn, Fronéma, potvora (malé P je zde cíleně), Pavla a zejména pak Limonáda, jejíž gejša v kimonu, načesanými vlasy a dřeváčcích byla velmi uvěřitelná. Velezábavnou kreaci předvedli TCKS s Jáchymkem, oblečení do zavinovaček zápasníků sumó, naopak konvenčně byl kostýmován Pyvvern. Odění ostatních pak tvořilo rozličně odstupňované dressnutí od zcela civilního po požadované (ve stupních od Dornycha po Dittricha). S postupujícícm večerem nabralo dění na intenzitě a to jak v klubové kuřárně, tak v akčních místnostech. Hrací skupina se vytvořila tradičně kolem Rael a když jsem kolem půlnoci mizel, bylo dění v plném proudu. Akce se protáhla až do ranních - či lépe řečeno dopoledních - sobotních hodin a dle slov zúčastněných se jednalo o velkou bombu. Autor tohoto textu se s tímto hodnocením jenom ztotožňuje.    

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 221 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 221

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin