DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Ach jo, zase bude 20. dubna a já budu mít narozeniny. Ten povzdech proto, že už šedesátédruhé. Už bych to měla tajit a ne slavit! Ale v úterý 20.4. jedu k Pánovi a mám slíbený parádní dárek. Přála jsem si pořádný výprask, 62 ran, a on mi to s potěšením slíbil.

img_9012Jsem u Pána doma a čekám, až přijde z práce. Zanesla jsem nahoru stolek a nachystala na něj různé bicí nástroje: důtky, plácačku, vařechu, žílu, rákosku a taky kožený pásek spletený do copánku. Našla jsem ho u Pánova oblečení a už dlouho mě lákalo vyzkoušet ho. Samozřejmě taky provazy, aby mě mohl hezky svázat.

Osprchovala jsem se, navoněla, nachystala malé pohoštění a zbývalo jen čekat a oddávat se  myšlenkám: Chci to vůbec? Chci se nechat řezat? Vždyť to bude bolet! Ale proč se mi při představě výprasku svírá kundička? Jasně že to chci, moc to chci! Panebože, proč já jsem úchyl? Proč nejsem normální babička starající se o vnoučata?!

Dívala jsem se na televizní noviny a čekala na Pána. Vtom přišla od něj SMS: Už jeduJ. Odpověděla jsem, že se těším a byla jsem ve střehu, abych slyšela klíč v zámku. Už je tady! Honem shodit župan a kleknout si na práh! Jenže jako na potvoru se mi zauzloval pásek a nešel rozmotat. Uf! Na poslední chvíli jsem to stihla! Pán si toho samozřejmě všimnul a hned vzal rákosku a sázel mi rány na zadek za liknavost. I když skončil, klečela jsem dál a čekala na dovolení vstát.

„Vstávej, jak dlouho budeš na mne vystrkovat tu píču!"

Vyskočila jsem a zasmála se. Pán mě chytil za bradavky, bolestivě zmáčknul a řekl:

„Tak ti přeju k narozeninám všechno nejlepší!" a dal mi pusu.

Konečně pustil bolavé bradavky. Nic neřekl a zmizel nahoru. Přinesl malou krabičku a podal mi dárek - erotické punčocháče. Už předtím, když jsem klečela, stačil se převlíknout do domácího, jenom trička a už ničeho. Chtěla jsem mu poděkovat za dárek, klekla jsem si a vzala do pusy jeho nádherného ztopořeného Ptáka. Dovolil mi párkrát ho pokouřit a pak mi tlačil hlavu k zemi.

„Už dávno jsi Pána pořádně nepozdravila!"

Lízala jsem mu nárt a prstíčky a on mě švihal rákoskou po zadku. Bůhvíjak se mu objevila v ruce. Horší bylo, když mě začal švihat po bradavkách, bolelo to jako blázen! Nevím, jak to dokázal, byla jsem skloněná k zemi, lízala jsem mu střídavě obě nohy a přesto trefil každou ranou. Au, au, au!

Konečně mi dovolil vstát a oblíct si župan. Sedli jsme si ke stolu, přinesla jsem pohoštění z lednice, jedli jsme, pili čaj a povídali. Pak se osprchoval. Když se vrátil z koupelny, zeptal se přísným hlasem:

„Jak to, že máš ještě na sobě ten župan? Šup, šup, župan dolů a ty nahoru!"

„Prosím, Pane, smím se ještě vyčůrat?"

„Nerad to vidím, ale kdyby sis nahoře učurávala, musel bych tě mlátit ještě víc!"

Nahá jsem šla po schodech a nahoře se postavila s rukama za zády. Vzal provaz a začal mě poutat. Nejdřív ruce pevně k sobě. Další provaz vedl několikrát pod prsy a nad prsy, vpředu uprostřed svázal k sobě a vzadu k němu přivázal ještě ruce. Bylo to docela nepříjemné, jak jsem je měla zkroucené. Ale strašně se mi líbilo, že Pán při tom vzrušeně dýchal, o sobě ani nemluvím. Z dalšího provazu udělal smyčku a utáhl mi ji kolem krku a ještě několikrát omotal. To už jsem byla strašně vzrušená, miluju uvázání za krk. Přitlačil mě k zábradlí a krk k němu pevně připoutal. Nemohla jsem se ani pohnout, ale byla jsem moc šťastná, když se Pán na mne zezadu přitiskl celým tělem. A pak vzal rákosku a začal mě švihat po zadku a po stehnech.

„Mám už počítat, Pane?"

„O tom rozhodnu já, kdy ti dovolím začít počítat!"

Ještě mě párkrát citelně švihnul a pak řekl:

„Tak můžeš začít!"

Začal mě obdarovávat... Jedna, dvě, ...

„A děkovat bude kdo?"

Tak on chce, abych nejen počítala, ale za každou ránu taky poděkovala! Tři, děkuju Pane, čtyři, děkuju Pane, ..., sedm, děkuju Pane! Tak to byla rákoska a bolelo to pořádně. Pauza, zajížděl mi rákoskou mezi pysky. Pak švihal něčím jiným. Nevěděla jsem, čím právě švihá, vnímala jsem jenom měnící se bolest, větší, menší, jinou. Vždy po několika ranách dělal pauzu a vzrušoval mě, buď nástrojem, kterým mě právě vyplácel, nebo rukou. Dráždil mi klitoris, prstem zajížděl i do kundičky. Já jsem to všechno vnímala a měla jsem velký problém zapamatovat si číslo, u kterého skončil. Když měl v ruce brutální důtky, švihal mě taky zboku po kozičkách, ale při počítání ran mě zarazil:

„To je bonus navíc, počítat můžeš jenom rány na prdel!"

Byla jsem zvědavá na ten kožený pásek, ale nerozeznala jsem ho od žíly. Celkově jsem byla v takové eufórii, že mi bylo úplně jedno, čím to je, vnímala jsem jenom sílu úderu a bolest. Někde u 34-té rány udělal zase pauzu a slyšela jsem, že něco vyndává ze šuplíku. Zapojil šňůru do zásuvky a na poštěváček mi přitiskl vibrátor. Strašně jsem si to užívala, sténala jsem rozkoší.

„Opovaž se udělat bez dovolení!"

To se lehce řekne, ale klitoris mi vibroval a šílel a já taky.

„Prosím, Pane, já už to nevydržím, dovol mi orgasmus!"

Nic. Jenom silněji přitiskl vibrátor. Chvěla jsem se, sténala a pak mi v posledním okamžiku bleskla hlavou myšlenka: No co, tak dostanu trest navíc! A už byl tady, úžasný orgasmus. Děkuju, Pane!

Pán odložil vibrátor a se sadistickou radostí pokračoval ve švihání. Po orgasmu to bolelo víc. Zase střídal nástroje a já jsem počítala. A čím víc přibývalo ran, tím víc mi bylo líto, že u čísla 62 to skončí. Byla jsem mu vděčná za přídavky, které byly jinam než na zadek. Jednou, když mě švihnul po pravé kozičce důtkami, zaletěl jeden pramen i na nos. Zasmála jsem se:

„Dostala jsem po nose!"

„To víš, to se tak někdy stává!"

Čtyřicet šest, děkuju Pane, čtyřicet sedm, děkuju Pane,...,  padesát, děkuju Pane! Jakoby mě litoval, řekl:

„Když má někdo tolik roků, musí dostat tolik ran!"

A já jsem si myslela: Už jenom dvanáct! Třeba mi přidá trest za ten nepovolený orgasmus! Byla jsem opravdu v eufórii a každou ránu jsem si užívala. Přála jsem si, aby mi bylo sto. Vychutnávala jsem jeho dráždění v pauzách, hlazení kundičky rákoskou, prst na poštěváčku, přitisknutí se na moji horkou prdel. Pak přišlo číslo 62. Neříkala jsem si „konečně 62", ale „to je škoda, že už 62!"

„Moc ti děkuji, Pane, za krásný dárek!"

Chvíli mě jemně švihal rákoskou po pyscích a pak zase přiložil vibrátor k poštěváčku.

„Tentokrát máš orgasmus dokonce povolený!"

Trvalo to trošku déle než poprvé, ale nakonec jsem zase šílela a strašně moc si to vychutnávala. Chvíli trvalo, než jsem popadla dech a mohla poděkovat.

Páníček udělal dokumentární fotky a pak onzaHmě začal rozvazovat. Nejdřív krk, pak hrudník. Už jsem se mohla narovnat, ale ruce byly pořád svázané. Když uvolnil provaz kolem prsou, začal mě jeho konci švihat po bradavkách. Asi mu jich bylo líto, že si ještě moc neužily. Zato teď si užívaly! Konce provazu jsou zatavené, tvrdé, pořádně to bolelo.

Konečně mi rozvázal i ruce. Zeptala jsem se:

„Švihal jsi mě i tím opaskem?"

Odpověděl se sadistickým úsměvem:

„To víš že jo, dostala jsi i přezkou!"

Zadek jsem měla horký a tvrdý jako podešev. A plasticky z něj vystupovala nalitá jelita.

Provazy házel na zem, řekl, že pak to uklidím, ale teď si unavený Páníček zaslouží víno. Přinesla jsem ho nahoru a obsluhovala Pána, který se kvůli mně tak nadřel. Dala jsem mu svůj polštář pod záda, přikryla ho, dolévala pohár. Byla už půlnoc a oba jsme byli unaveni. Když jsme dopili láhev, vypnul televizi, zmáčknul mi bradavku a zhasnul. Skučela jsem:

„Aúúú, chtěla jsem ti dát pusinku na dobrou nóóóc!"

Když ji pořádně promačkal, strčil ruku pod deku, chytil mě za kundičku a tahal k sobě.

„Teď mi můžeš dát pusinku!"

A pak jsme usnuli, jako když nás do vody hodí.

 

Ráno zadrnčel mobil, vyskočila jsem a šla dolů. Sprcha, vana pro Pána, snídaně. Vyšla jsem po schodech. Pán se opíral o polštáře a díval se na zprávy. Klekla jsem si k jeho posteli.

„Už mám všechno hotové, Pane!"

Chytil mě za vlasy a přitáhl hlavu k Ptákovi. Chtěla jsem ho chytit rukou, ale zarazil mě:

„Opovaž se studenou rukou, nejdřív si ji zahřej na kundě! Vyhoníš si ji až do konce!"

Chytil mě za levou bradavku a bolestivě mačkal. Pusou jsem kouřila Ptáka a rukou si dráždila poštěváček. Pán to komentoval:

„S tebou je to hrozné, večer orgasmy, a ráno už si zase honíš kundu!"

S Ptákem v puse jsem nemohla odpovědět, jenom v duchu jsem se zasmála a pokračovala ve své oblíbené činnosti. Poštěváček se rozehříval a pak už to bylo strašně moc a já jsem vnímala jenom to úžasné v kundičce a bolest v bradavce, až mi přišel nádherný orgasmus.

Jen co jsem se vzpamatovala, chytila jsem Ptáka už teplou rukou a pokračovala v kouření.

„Můžeš nahoru!" dovolil mi Pán.

Vyskočila jsem na postel, klekla si mezi jeho nohy a dělala mu dobře. Dvakrát mi hlavu přitlačil na Ptáka, až jsem ho měla v krku a nemohla dýchat. Moc se mi to líbilo a Ptákovi asi taky. A za chvíli jsem si užila jeho vyvrcholení, když se chvěl, sténal a stříkal mi do pusy sperma.

„Tak už sis dost užila, jdeme snídat!"

Vstala jsem a chtěla si oblíknout župan.

„Ukaž prdel!"

Předklonila jsem se a Pán si pochválil svoji kvalitní práci.

„To by ti mohlo nějakou dobu vydržet!"

Než Pán odešel do práce, na rozloučenou mi bolestivě promačkal bradavky. Chvíli po něm jsem odešla i já a autobusem odjela domů.

Byl to jeden z nejkrásnějších narozeninových dárků, které jsem dostala. Doma jsem se koukla, jak se začínají vybarvovat modřiny a potěšilo mě, že rány ještě pěkně bolí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 543 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 543

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara