DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Za tu dobu co se pohybuji na netu jsem dostala nespočet otázek ohledně kecacích srazů. Pokusím se teď většinu z nich zodpovědět. Pro koho je tento článek určen? Primárně pro ty, které zajímá BDSM a ať už mají či nemají reálné zkušenosti,chtějí potkat podobně zaměřené lidi. Ideální je i pro ty, kteří nikdy v reálném životě neviděli úchyla.

Tak tedy, o čem jsou ty kecací srazy? Kecací srazy, jak už název naznačuje, jsou převážně o mluvení. Probíhají v BDSMklubu, jehož velkou část tvoří místnost s funkcí hospody. V tom místě se zpravidla houfují lidé, pijí na co mají chuť (od piva přes točenou kofolu až k tatranskému čaji), jedí, mají-li hlad a povídají si. V klubu jsou i akční místnosti upraveny jako mučírny, které je možné využívat dle pravidel daných klubem. O tom dále.

Teď k otázkám:

Kde to je? Kdy to je? Co to je?“ Srazy probíhají v BDSM klubu, který je někdy přezdívaný ateliér. Jeho adresa není veřejná. Je to v Praze kousek od Smíchovského nádraží a přesnou adresu můžeš získat na adrese srazy.pistacie.cz. Fotky prostor jsou na adrese http://torturechamber.cz/ , doporučuji položku "prohlídka". Kecací srazy jsou každý čtvrtek, klub je otevřen od 17.00 minimálně do půlnoci, ale často i déle. Největší nával je mezi šestou a jedenáctou večerní.  Je to sraz lidí se zálibou v BDSM v tématických prostorách, určený k seznamování a povídání si.

Co tam budu dělat? Není to hloupé jít někam kde nikoho neznám?“ Neboj se, tyto srazy jsou určeny přesně pro ty, kteří ještě nikde nebyli. Na každém sraze jsou lidi, kteří jsou ochotni se nováčků ujmout,předvést jim klub, představit je pár lidem i odpovídat na zvídavé otázky. Jistě brzo zjistíš, že jsou tam lidi na tom podobně jako ty a najdete společné téma. Případně je možné napsat někomu ze „starých struktur“, předem se trochu seznámit po internetu a pak už jít za někým. Spousta lidí je ochotno takhle pomoci.

"Je tam nějaké vstupné? Nepotřebuji se někde registrovat?" Ne, ani jedno, ani druhé. vstupné není a registraci na rozdíl od dřívějších modelů akcí nepotřebuješ žádnou. (Při první návštěvě si ale, pokud neznáš nikoho, kdo by tě dovedl, musíš zjistit adresu, viz výše)

Co si mám vzít na sebe?“ No, v zásadě cokoli. Většina lidí do klubu přichází přímo z práce a mají na sobě to, co měli v práci. Tj. od sak po džíny. Nikdo nemá nic proti fetish oblečení a občas se tam někdo tak objeví. Přicházíš li poprvé, doporučuji něco co by sis vzal na běžné posezení s kamarády.

Bude se po mně něco chtít? Jak se mám chovat?“ Nikdo po tobě nebude chtít nic. Očekává se jen slušné chování.  Neboj se někoho oslovit, je to přece kecací sraz. Nějaké starosti o tom jak zapůsobíš nejsou až tak na místě, není to žádná úchylná maturita. Na druhou stranu, budeš li se chovat jako trotl, lidi si to zapamatují.

Co se na srazech řeší?“ V zásadě cokoli. Někteří se mezi sebou už dlouho znají a proto řeší naprosto běžné životní trable. Někteříse znají méně a tak řeší bězné veci jako práci, studium a potíže s dětmi nebo rodiči v závislosti na věku. Zapříst hovor na téma BDSM není složité.

Jaká je tam skladba lidí z hlediska pohlaví, věku a orientace? Kolik lidí tam tak chodí?“ Na srazu se sejde mezi 30 a 50 lidmi, tipuji. Tak šedesát procent z toho tvoří muži. Převládající orientace je heterosexuální, mezi děvčaty často bisexuální. S homosexuály také problém nikdo nemá. Občas se objevují i TVčka. Věkové rozpětí je od osmnácti po –desát a průměr bude někde mezi 25 a 30.

Jsou tam nějaké volné sub/Dom slečny?“ Tak častá otázka. Měj na paměti že klub není žádný supermarket pro osamělé pány. Takže ano,subinky i dominky se vyskytují, některé i volné, ale žádná z nich není odvařená z představy, že tam přijde nějaký chlap s myšlenkou na čerstvé maso a odvede si ji, případně jí padne k nohám. Tedy, klub je rozhodně místo pro seznamování se a poznávání nových lidí, ale sháníš li někoho na dnešní noc, zkus raději diskotéku. 

Mohu na sraze akčnit? Budou tam akčnit ostatní?“ Sraz není primárně určen k akčnění, ale pravidelně se tam alespoň něco strhne. Odehrává li se to v prostoru hospody, zůčastněným pravděpodobně nevadí přihlížející. V tom případě, pokud tě to zajímá, klidně sleduj. V žádném případě ale bez vyzvání nezasahuj.  Pokud budeš mít s kým, nikdo ti nebude bránit v akčnění. Je možné po určitou dobu použít některou z akčních místností, ale ne na celý večer. Pravidla půjčování místností vám rádi vysvětlí na baru. Také je možné si klub pronajmout soukromě mimo srazy. Nepočítej ale s tím, že seženeš někoho na akčnění první sraz.

 

Budeš li mít jakýkoli dotaz obrať se na mě (fronema@seznam.cz), Milkova (milkov@eleferno.cz) nebo na Nenufer (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Rádi poradíme a případně doplníme tento článek.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 476 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 476

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara