DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Kazišuky zná téměř každý. Znáte to - vesele si užíváte s kamarádkou vyjížďky na koníčkovi a když je partnerka v nejlepším a vám do úplného a finálního uspokojení z projížďky taky moc nechybí, zavolá jí manžel. Sedíte na srazu u stolu a situace spěje k tomu, že tu útlobokou rozdychtěnou subinku naproti konečně odtáhnete do kachlíkárny a provedete jí všechno to, na co se oba už dobře hodinu těšíte, když si k vám přisedne obrýlený mladý kolega s vrabčím hnízdem plošňáku v jedné ruce a rozsalátovaným svazkem schémat v ruce druhé. Těsně před finálním hlasováním o rozpočtu projektu na konci vaší perfektně připravené prezentace vyleze šedá myš z marketingu a jedinou tupou otázkou uvrhne veškeré jednání zpět do výchozího bodu tři měsíce nazpět... Ehm, to jsem se nechal unést, v tomto případě nejde o kazišuka ale mlamoje/frikulínu.

Kazišukátor je - na rozdíl od obvykle více či méně živého kazišuka - jenom reálný či virtualizovaný hardware. Znáte to - vesele si užíváte pocitu, že tomu úžasnému zesilovači, na který jste deset dnů párovali koncové KD 607/617 už zbývá jen pár finálních spojů, sešroubování šasi a první zapnutí do zkušební zátěže a kazišukátor mezitím způsobil, že v jednom kanále máte ve svazku prohozené vodiče báze a emitoru. Čtrnáct dnů se s duši milou úchylkou těšíte na to, jak si večer krásně vlezete do sklepa a vynahradíte si všechno to, jak se spolu vídáte málo a vyzkoušíte všechny nové hračky, přitom kazišukátor už chystá totální výpadek klíčových systémů v práci či zlovolně odšroubovává lambda sondu ve vašem černém autě. Duši milé úchylečky už pro to mají dokonce klíčové označení a těší se opatrně, jako ti ježečci.

Včerejší kazišukátor ovládnul vrtačku. Při rekonfiguraci sklepa s ohledem na jeho zvýšený provoz a narůstající nedostatek místa pro potřeby stádečka vznikla potřeba přesunout jeden regál na jinou zeď tak, aby udělal místo novému (nejen) poutacímu žebříku. V regálu bydlí poměrně těžké původně fyzioterapeutické hračky a jeho police sedí na konzolích, zacvakávaných do na zdi přišroubovaných stojin. Po rozměření poslední hmoždinky poslední stojiny vytrysknul během vrtání ze zdi docela slušný proud horké vody. Zbytek neděle padnul na vysekávání obkladaček, shánění druhé svářečky na trubky, půlcoulových spojek a kusu trubky na nastavení a ve finále na notně neohrabaný, leč úspěšný opravárenský zásah.

Nepotřebuje někdo kazišukátora? Zcela zdarma, dovezu kamkoliv.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 164 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 164

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara