DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Strašně nerada moralizuji, ale komentář jedné z nás k tomu nutí můj pocit zodpovědnosti. Uveřejnila jsem zde reálnou povídku Můj první pan Pán. Reálnou proto, že se skládá z mých reálných zážitků a pocitů, a povídku  proto, že je to jejich koncentrát.  Když jsem ji dopsala, ozval se ve mě maličký vykřičník " pozor dáváš návodný příklad" Ale smázla jsem ho s pocitem, že byť je některé čtení na Elefernu přístupné i bez přihlášení věřím tomu, že jsme tu všichni dospělí a zodpovědní sami k sobě.


Chtěla bych asi v rozporu s tím co je v povídce popsáno, upozornit na to, že žijem v opravdu "divné" době a vrhat se do područí Pánům z inzerátů je opravdu nebezpečné pohrávání možná i se životem. Nezveličuji, člověk prostě nemůže vědět komu se dostane do spárů.

V dávných dobách jsem hodně jezdila stopem, nejen po ČR a věřím si v tom, že z chování druhého dokážu vytušit nebezpečí. Z auta ovšem můžeš zdrhnout pod různými záminkami, svázaná a zamčená v místnosti, nejlépe ještě s roubíkem nezmůžeš nic! Jsi opravdu vydána na milost či nemilost dotyčného. Nechci aby si díky mé povídce někdo lízal rány do konce života a proto cítím povinnost uvést následující 

Jakoukoliv svoji první schůzku by jsi měla mít vždy jištěnou druhou     osobou.

(jistě není od věci když se kamarádka z povzdálí přesvědčí o tom, že tě partička cikánů násilím necpe z chodníku do auta směr Dubí)

 Svého potencionálního budoucího Pána by jsi měla dobře znát, a vědět o něm co nejvíc.

(přivázaná na stole,počuraná strachy, protože netušíš co chce ten chlápek dělat s tím nožíkem už nic nevymyslíš)

Vždycky musí třetí osoba vědět kde, s kým a jak dlouho asi budeš. (tím zkrotíš maličko i sama sebe když očarovaná na vlně submisivity budeš mít tendence zmizet s cizím chlápkem někam do jeho soukromí)

Nikdy se neboj říct svůj názor a prosadit svou vůli o tom kde a jak ten společný čas strávíte. ( dominant není otrokář, je to člověk který zdravě uvažuje a dobře ví, že strachy vyjančená subka je mu v zásadě k ničemu)

Pán se stane tvým Pánem jen na základě tvého rozhodnutí.

( ty vycítíš sama nejlíp, že zrovna tomuto muži máš potřebu splnit i přání které ještě ani nevyslovil)

Toto se samozřejmě týká schůzek s dominanty na inzerát. Kde vzít jistotu, že ten kdo se v inzerátu nazve dominantem jím skutečně je, a že se nejedná jen o zakomplexovaného pošuka, který sám neví kdy mu hrábne?  Nikde. A proto je nutné dbát o své bezpečí a riziko zmenčit co nejvíc. Samozřejmě, je velmi složité najít partnera stejně (nejlépe opačně) „ postiženého“, ale my subky na to máme (ra)dar Cool a dřív nebo později ho potkáme. 

Pro mě je praktické BDSM otázkou velké důvěry mezi Pánem a jeho subkou. Už jsem zažila situace kdy jsem se intuitivně bála o své zdraví a jen na základě důvěry ve svého partnera jsem tyto kritické momenty hladce překonala. I díky tomu jsou pak zážitky mnohem intenzivnější. Pokud máte pocit, že mentoruji nad všeobecně známým, tak se omlouvám, ale  jedna z vás a její akce na základě mé povídky mě upřímně vyděsila.

Jsem přesvědčená, že každý zodpovídá sám za sebe, ale pro svůj klid jsem toto napsat musela a vřele doporučuji subí desatero sepsané VampireGirl  v článku Subinky na slovíčko.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 167 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 167

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin