DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V době, přiměřeně dlouho uplynuvší po setkání úchylů všelikých v ratejně, Bourák zvané, když vzduté vášně utichly, shromáždili jest se úchylové pod vedením sobě podobných znovu, protentokráte v místě jiném, k účelu zamýšlenému neskonale vhodnějším. I svolal jest úchyly tyto činitel převeliký, mezi lidem zmíněným Rider či Altair zvaný do místa, Mayday pojmenovaného, kteréžto v okršku Vysočanském leží. Shromáždění ono uspořádáno bylo pod záštitou činitele Xdoma, an penízem vlastním úhradu nájmu prostor těch zaplacenou učinil a lahůdky přemnohé, jak bude dále popsáno pro zúčastněné zajistil, pročež patří mu dík převeliký všech zúčastněných.


Sešlost, shora jmenovaná, předlouze byla mezi lidem úchylným prostředky elektronickými obsuzována, přičemž dohady přerozličné panovaly, by jakoby k divoké výměně partnerek či smilstvům nevídaným při ní docházeti mělo, ba i panny nevinné přitom ke skutkům nechutným, popisům jakýmkoliv se příčícím nuceny býti měly. Někteří proto, nechuť svou veřejně prohlašujíce, glejt o účastenství svém na sešlosti oné odvolali, leč přesto oněch ostatních dostavilo jest se hlav na stovku dobrou. Mezi jinými pojmenováni buďtež příslušníci skupiny obzvláště zvrhlé, redakcí www.bdsm.cz sami se zovoucí, kteřížto na bedra svá záležitosti organizační vložili, zejména pak Mysh a Rider. Dále nazván budiž Xdom, jemuž přináleží zásluhy rozhodující a převeliké ve výběru místa tohoto, duším úchylným přátelsky v podobě majitelů i lidu služného nakloněného a mnozí další, známí z míst, komunikaci elektronické sloužící, někteří v doprovodu partnerek svých, jiní v hrdém osamocení. Leč postupujmež v pořadí událostí tak, jak před zrakem mým se zběhly.

Samo zahájení doprovázeno bylo nemalým zmatkem organizačním, kdy čtvero osob pohlaví obého spolu s vybavením veškerým a strojem elektronickým, počítač nazývaným (an věci rozličné v sobě obsahuje, přesto nepočítá) přesouvalo se z doupěte Altairova vozem mým do prostor zmíněných. Až na místě onom pak zjištěno bylo, že náležitosti leckeré, k průběhu zdárnému večera potřebné ve vacích přepravních ni kapsářích šatu zúčastněných místo své nenacházejí. I vyslán jest byl rychlý posel zpět, by v době krátké zjistil, že jeden z předmětů zmíněných působením sil zjevně nečistých hmatatelné podoby své pozbyl. I bylo jest dvěma činitelům vypraviti se v hypermarket cizácký, kde i v době hrubě již večerní podařilo se náhražky předmětu zmíněného nabýti a zlatý hřeb večera tak k realizaci příhodným učiniti. Mezitím v místě samém děvy lepé prostory zkrášlovaly, rozličná jiná díla potřebná přitom konajíce.

Po návratu činitelů s předmětem potřebným v chvatu převelikém jistý kus kumštu thetrálního vyzkoušen byl a řada přístrojů elektrických, k působení hluku jakož i vrhání světla a vyfukování dýmu potřebných zprovozněna byla, pod řízením shora již uvedeného počítače, Myshi náležejícího. V době té již první hosté, hovoru se sobě podobnými lační, jali se ztékat spodní místnost, kde řečené probíhajo jest. I rozhodli činitelé o vpuštění řečených, čímž večer zahájen byl.

S úderem hodiny deváté vystoupil jest činitel Rider v doprovodu Lady Aradie na pódium, by zúčastněné osoby slovy slavnostními, pro příležitost tu vhodně zvolenými přivítal a s během dění, jakož i pravidly základními je obeznámil. Též Aradia promluvila ku shromážděným, upozorňujíc mimo jiné i na sluchy kolující o zamýšlených zvrhlostech nebývalých, jakoby na večer plánovaných, kteréžto z kořene vyvrátila. Poté již, za doprovodu hudby tlumené, řeči učené nepřekážející jali se zúčastnění hovořiti o Umění, jakož zajisté i o tématech přemnoha jiných, radost obcování se sobě blízkými pociťujíce. Mnozí též přesunuli se do místnosti svrchní, kde na stolech plátna zeleného umístěny byly věci přemnohé, oku lahodící.

Věci ty povahy byly dvojí, leč jedním spojené. Věci povahy prvé nacházelyť se na stole vzdálenějším vchodu a matným leskem kůže chvění radostné způsobovaly v každém příznivci kumštu vázačského i v osobách, umění tomuto vzdálených. Majster Xdom stůl ten dal zasypat výrobky díla svého (viz. též www.rebel-kuze.cz, na stránkách zatím nejsou nabízeny pomůcky, ale to brzy vyřešíme), z kůží černých a rudých klasy nejvyšší zhotovenými, jemně a s láskou zpracovanými, hřeby kovově se blyštícími pobitými. Předměty ony vyvolávaly pohledy obdivné mnoha zrakem zaujatým je sledujících pánů a pocity rozechvělé u subinek pohledných, pány ty doprovázejících. Někteří pak touhu svou předměty zmíněné vlastnit ve skutek proměnili, pročemž nemalá část věcí těch v závěru večera k patření byla na tělech zúčastněných, jakož i za opasky nohavic jejich. Ostatně i postroj Myshi a dalších pochází z jeho zručných rukou.

Předměty povahy druhé nacházelyť jest na stole bližším. Vůlí a prostředky Xdoma, kterýžto na shromáždění onom role hostitelské jest se ujal byl stůl zastlán lahůdkami vybranými tak hustě, až sukno zelené pod nimi zmizelo. Jmenovány budtež sýry přemnohé, dále v kouři uzené klobásy a salámové pikantní, ze zemí flámských kupci dovezené, dále lahůdky kuchyně domácí, z nichž nazvání a obdiv zaslouží zejména krvavá tlačenka a utopencové přelahodní, dále výrobky z potvor mořských, na manýr domácí i cizácký připravené. Pochoutek oněch tolik dodáno bylo, že část jejich jedlíky své nenašla ani úderem druhé hodiny noční, kdy opouštěli jsme s pány Riderem, Maximusem a ženskou částí výpravy prostory ty pohostinné. Pro úplnost ještě řečeno budiž, že pochoutky podobné, v assortainmentu sice ne tak bohatém, leč kvalitě stejné nacházely jest se i v místnosti dolní, kde též těšily se nemalému zájmu shromážděných.

Nedlouho před desátou hodinou večerní rozzářilo jest se pódium jasem světla elektrického a zjevivší se na něm Aradia záměr produkce frajkumštu módního z dílny řemeslníka zručného, s Aradií spřáteleného, obuvi ze studia Gwen a odění z tvorby lidu domácího vyhlásila. I dostavily jest se děvy lepé, v rozličně střižený šat kožený či lakový oděné, by půvab svůj i hávu předváděného očím přihlížející v manýru ladném předvedly. Aplausu nemalého dočkal jest se šat natolik úzký, že subinka v něm oděná toliko krůčky nepatrné činiti mohla, pročež ku potěše mnoha přítomných bylo jí na pódium zvýšené ladným výskokem sounož se dobrati. Dišput odborný pak rozhořel se po prezentaci odění latexového, krojem i atributy na háv monastýrský podobného. Prezentovány byly i ústroje z tvorby domácí a odění, zdůrazňující roli pána dominantního. V samém závěru přehlídky pak nemalé pobavení vyvolala slova panny šéfredaktorky, kterak jí její submisivní Já velí vykonávat skutky prezentované.

Čas mezi přehlídkou a hodinou půlnoční vyplnil jsem řečí učenou s mnohými, s nimiž nebylo mi dáno to potěšení během uplynulého půlroku pohovořiti, přičemž novinky přemnohé byly mi sděleny. Za zaznamenání stojí nová Xdomova dračí souprava, dle mého názoru ideální pro fisting ;-) V čase tomto vystoupil jest ještě činitel Rider s událostí významnou - předvedením hávu letního ve formě trička www.bdsm.cz v podobě oficiální. Trika ta mocným přičiněním Rubbermana obstarána byla, pročež mu díky veliké na místě tomto i jinde v komunitě úchylné patří. Odění jest barvy černé, s potiskem stříbřitým, sítotiskem provedeným, adresu serveru do okolí hlásajícím. Dále pak strana teřišní i zádová nesou znak bdsm triády a strana zádová navíc opatřena jest mottem serveru, kteréžto v jazyce englickém upozorňuje, že „my jsme ti lidé, před kterými vás rodičové varovali". Zmíněné odění bude k mání za cenu výrobní, dotace na provoz serveru formou vyšší ceny jest možná. Tré těchto hávů bylo pozdě v noci předáno i milým a pohledným dívkám z personálu, leč způsobiti, by se v tento šat přeoděly nebylo již vzhledem k časové tísni možné. Vraťmež se ale k toku dění v čase předpůlnočním.

Nečekaně pohasla jest veškerá světla a v doprovodu hudby vpravdě pekelné proplulo sálem dvé postav ohavných, v temné kápě zahalených. Postavy ty za mlčení zděšeného lidu přihlížejícího vystoupily jest na pódium neveliké, v čele sálu zbudované, kteréžto samo nemedlenně světlem šarlatovým zaplálo. I vstala jest postava jedna ta větší v rohu pódia zmíněného a za mumlání zaklínání podivných vztáhla ruce vpřed. Postava druhá, rozměrů menších mezitím pět voskovic rozžehla a v rohu opačném pak s rukama vztaženýma stanula. I ona pronesla několik slov, obsahu zjevně magického, jejichž účinem vyvstal ze tmy pentagram, nečistým světlem fialovým zářící a vyvalil jest se kouř ohavný. I proťal jest vzduch výkřik, duši zmrazující a ohlédli se zúčastnění, by popatřili na Mysh zmítající se, dvěma pochopy na pódium surově vlečenou. Pochopové ti děvu lepou k řetězům těžkým, od stropu splývajícím přikovali, vše za doprovodu nářku a kvílení velikého, prosbami o smilování promíseného. I přistoupila jest postava ona větší a rozervala na dívce nebohé halenu režnou, tělo její nevinné zrakům chlípným odhaliv, čin kterýžto ohavný děva ta vzlykem úpěnlivým doprovodila. I chopila se postava temná důtek sedmipramenných a obcházeje v kruzích magických pentagram pekelný s obětí v středu upoutanou jala se oběť nelítostně ze všech stran mrskati, nižádné pídě mladého těla nešetříce, což doprovázeno bylo jekotem nelidským panny nebohé. Když oběť ztýraná zemdlela, uchopila postava ona zahalená nůž převeliký a z rozmachu až po jílec vnořila jej oběti do hrdla, až její poslední výkřik v zachroptění smrtelném zanikl. I pohaslo světlo šarlatové a z hlubin pentagramu vynořily jest se ohavné čelisti démona - ehm, poněkud jsem se dal unést - i pohaslo světlo šarlatové a vypukl zmatek nevelký, neb namísto zamýšlených oblak dýmu vydal přístroj nedokonalý pouze něco žalostných obláčků, načež zdechnul, namísto oběti ubohé duši vypustiv. I přišlo jest se Altairovi Mysh zahaliti do kápě své, by scénku tu způsobem důstojným zakončiti a tak spolu s Margit, v roli čarodějky menší vystupující publiku nadšeně aplaudujícímu se poděkovati. Díky patří i oběma pochopům, kteří v odění víceméně občanském zdatně roli biřiců bez škody díla zastali.

Úderem hodiny půlnoční, kdy mnozí zúčastnění již opustili prostory pohostinné lid úchylný jal se problémy odborné umění mrskačského, vázačského jakož i jiných v kroužcích debatních obsuzovati. Poprvé na českém území předveden byl Konrádův přístroj elektrický, šoky rozličné uštědřující, na subince mladinké vyzkoušený. Děva ta, strachem a zvídavostí se třesoucí připoutána byla všeobecně známým představitelem komunity úchylné k sloupu železnému (pouty plyšovými) a na bříško její elektrody z guttaperči vodivé přiloženy byly. Obsluha přístroje pak oběti nebohé předána byla, by strach její rozměrů škodlivých nepřesáhl. I shledala jest subinka mladinká, vlivem pána svého dosud pramálo zkažená, že přístroj ten pocity příjemné způsobovati jest schopen, čemuž pak v variacích rozličných jistou dobu se oddávala za doprovodu debaty učené pánů kolem se shromáždivších a Valkýry, zvídavě přihlížející. Bohužel pánu subinky té nepodařilo se onu přesvědčit, by elektrody zmíněné i k bradavkám pučícím přiložila, kterýžto návrh na lících děvy lepé sytý ruměnec vyvolával.

V čase popůlnočním, kdy množství lidu úchylného v míře zjistitelné již se snížilo uvolili se někteří z pánů v předvedení kumštu svého v umění vázačském a kumštu výcviku kobylek. I předvedena byla jest Sirem H bondáž klasická, kteréžto prezentaci neměl jsem to potěšení přítomen býti pro zaneprázdnění jiným, dále Danovými přáteli ze zahraničí prezentováno bylo orientálské umění vázačské, z dalekého Nipponu pocházející. Kumšt ten v ukládání převelice zběhlém uzlů a provazů na tělo ženské spočívá, až uzle ty spolu s provazy a ženou kus esteticky hodnotný vytvoří, čehož během nedlouhého času dosaženo bylo, za nadšeného aplausu přihlížejících. O málo později pak pán Rubberman prezentoval pokroky ve svém výcviku ponnynek. Postroj byl přihlížejícími shledán bezchybný, stejně jako krokové variace v kroku a klusu, cval nebyl přes hlasité požadavky publika prezentován. Práce nohou kobylky má ale v kroku výpadky, zejména pak našlapování. Přesto, nebo spíš právě proto - díky.

Přemnohá slova jsem při paměti svěží na WEB nakladl, je třeba učinit závěr a přehršel prvních hodnocení, zejména pak ve srovnání se sešlostí obdobnou, na jaře v ratejně Bourák proběhnuvší. Nejsa, bohužel, zcela nestranným pozorovatelem (tentokrát jsem se staral o technické zabezpečení), omezím se pouze na část aspektů, v obou akcích přítomných.

Aspectus místopisný - dán jest volbou místa k pořádání. V kontrastu výhodně vyniká menší rozloha prostoru spolu s jeho členěním do dvou tématicky oddělitelných místností. Tak umožněno bylo vytvoření zájmových uskupení, sobě navzájem ústrky nepřičiňujících. Též vztah majitelů i personálu, jimž dík můj i redakce nemalou měrou přísluší, na příjemné náladě významně se podílel. Fortelná mříž, lid prostý od lidu úchylného oddělující, ukázala se býti velmi vhodným řešením a Kerberos veliký, k údržbě pořádku povolaný, ukázal se býti vcelku příjemným společníkem.

Aspectus povahy lidské - dán jest tím, že po zralé úvaze množství osob vpuštěných omezeno bylo, přičemž vpuštěny byly pouze osoby z okruhu lidu úchylného, povahu konání probíhajícího chápající a všestranně s ní srozumněné. Zdůzarněno budiž, že během celého konání večerního i nočního k ekscessům nižádným nedošlo ni v poloze konfliktů osobních, ni v poloze skutků v omámení lihovém konaných, ba ani animozity zřetelné zrakem mým popatřeny nebyly.

Aspectus povahy programové a organizační dán jest směrováním večera v rovinu řeči učené i rozhovoru přátelského v neprospěch křepčení všelikých a hluku všudypřítomného, jakož i shlížení skutků děv profesionálních na plátnech velikých. Ač v místnosti horní zařízení podobné přítomno bylo a možnost spouštění kazet donesených inzerována, zařízení to těšilo se zájmu nevelkému přítomných a pojímáno bylo pouze co kulisa náladotvorná. Stejně tak i požadavky na hudbu taneční či hluk větší spočítati jsem schopen na svých genitáliích (nejsa mutantem, mohu onen jeden požadavek snadno započíst). Ocenění pak zaslouží všichni, kdož profesionální přípravy nemaje, na pódium vystoupili o kumšt svůj se s ostatními dělíce, mnohdy přes ruměnec trémy či studu. Naopak zavržení hoden jest způsob identifikace přítomnych, nemalé problémy mi i v této chvíli činící. Velmi bych doporučoval, by již v procesu registračním vygenerována byla jmenovka ve tvaru částečně upravitelném, kteroužto by každý mohl (zdůrazněno budiž MOHL, nikoliv povinen byl) se na šatu svém ozdobiti a ostatním tak identifikaci v prostorách uzavřených poskytnouti.

Závěrem vyřčeny budiž díky, již v jazyce méně archaickém, kterýžto použit byl v zájmu zachování spojitosti s reportážemi z klubu Bourák. Tedy, poděkování patří zejména:

-XDOMovi (aliad Rebelovi)za profinancování akce, raut a organizaci prostor.

-Myshi za energii, kterou do organizace vložila a přesvědčivou roli Riderovy oběti

-Riderovi za informační podporu akce, organizaci večera a neposlední řadě i za to, že Mysh nakonec neprobodl.

-Margit za režii půlnoční scény a přesvědčivou roli temné kněžky v obleku měšťanky

-Aradii a Gwen za podporu

-majitelům klubu Mayday za pochopení

-personálu z klubu za přátelské úsměvy, těžce kontrastující se znechucením v Bouráku

-děvčatům, předvádějícím modely studia Gwen i vlastní

-všem. kdo se nebáli vystoupit na jeviště

a v neposlední řadě:

-mládenci z ochranky, který si ve džínách zahrál roli biřice s tím, že jeho přítelkyně se to nesmí dozvědět

-čtenářům, kteří dočetli až do tohoto místa.
 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 74 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 74

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara